• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimden 6 haftalık hamileyim ama o imzayı tekrar atmayacağım

ben babami kaybetmis olmanin uzuntusunu kaldiramazken, babasiz buyuyecek olan cocuklarin halini dusunemiyorum :59:
onu babasiz buyumeye mahkum etmeniz cok acimasizca bana gore...
dogru duzgun baba sevgisi gormeyecek bu cocuk ama siz bunu iyi idrak edememissiniz sanirim.
babasiz da cocuk buyur elbet ama bir yani hep eksik kalir unutmayin!
bir baya sahip olmak demek, arkanda her zaman dag gibi guclu bir elin oldugunu hissedebilmek demek.
babaya sahip olmak babanin verdigi gucle kendini kimsesiz oksuz gibi hissetmemek demek, dar zamanlarinda babam arkamda benim sirtim yere gelmez demek.
dunyanin en mukemmel annesi olsaniz bile bir babanin cocuguna kattiklarini veremezsiniz cocugunuza.
babasizliga mahkum etmeyin bu cocugu.
inanin babasizlik insanin icini cok acitiyor.
cocugunuz 5 yasinda da 30 yasinda da hep bu duygulari yasayamamis olmanin getirdigi buruklukla uzulecek.
eger esinizle barismayacaksaniz, barissaniz dahi cocugunuza huzurlu bir ortam verebileceginizi garanti edemiyorsaniz bu cocugu dogurmayin.

anne sevgisini baba sevgisiyle asla kiyaslayamazsiniz.
anne sevkat verir, sevgisini verir, yureginde buyutur cocugunu, herseyden sakinir kollar korur...cocuguna cok yakindir ama baba sevgisi cok baskadir...
baba insana tum dunyayi yikacak gucu bile verebilir, babanin verdigi guven annenin verdigi guvenin yaninda cok cok baskadir...

Son düzenleme:
Kumarı, alkolü, kadın düşkünlüğü olduğunuzu biliyorsunuz madem ama boşandığınız halde tekrar beraber olabiliyorsunuz. Bence de bu hata değil tercih olmuş...

ben babami kaybetmis olmanin uzuntusunu kaldiramazken, babasiz buyuyecek olan cocuklarin halini dusunemiyorum :59:
onu babasiz buyumeye mahkum etmeniz cok acimasizca bana gore...
dogru duzgun baba sevgisi gormeyecek bu cocuk ama siz bunu iyi idrak edememissiniz sanirim.
babasiz da cocuk buyur elbet ama bir yani hep eksik kalir unutmayin!
bir baya sahip olmak demek, arkanda her zaman dag gibi guclu bir elin oldugunu hissedebilmek demek.
babaya sahip olmak babanin verdigi gucle kendini kimsesiz oksuz gibi hissetmemek demek, dar zamanlarinda babam arkamda benim sirtim yere gelmez demek.
dunyanin en mukemmel annesi olsaniz bile bir babanin cocuguna kattiklarini veremezsiniz cocugunuza.
babasizliga mahkum etmeyin bu cocugu.
inanin babasizlik insanin icini cok acitiyor.
cocugunuz 5 yasinda da 30 yasinda da hep bu duygulari yasayamamis olmanin getirdigi buruklukla uzulecek.
eger esinizle barismayacaksaniz, barissaniz dahi cocugunuza huzurlu bir ortam verebileceginizi garanti edemiyorsaniz bu cocugu dogurmayin.

anne sevgisini baba sevgisiyle asla kiyaslayamazsiniz.
anne sevkat verir, sevgisini verir, yureginde buyutur cocugunu, herseyden sakinir kollar korur...cocuguna cok yakindir ama baba sevgisi cok baskadir...
baba insana tum dunyayi yikacak gucu bile verebilir, babanin verdigi guven annenin verdigi guvenin yaninda cok cok baskadir...

e sen Böyle yazarsan Ben oturur ağlarım.. :5: yaralarımı deştin yaa.. Benim de hayattaki en Büyük eksikliğimdir Bu.. çok acı çektim Bu yüzden.. ama Bi şekilde düşe kalka öğrendim hayatı.. evet hayat Bazılarımıza çok daha zor çok daha acımasız.. evet zor çok zor günler Bekliyor o BeBeği , yeri dolmaz Bi eksiklikle yaşayacak Belki de hep.. ama şimdi BaBasız Büyüyecek diye Bi yanı eksik kalacak diye yaşam hakkını elinden alamayız ki Bu BeBeğin.. Benim aBlam da aynı şeyi yaşadı..Boşanma mahkemesinden 2 gün sonra hamile olduğunu öğrendi.. Gidip aldırdı.. doğuramam doğurursam Beni Bırakmaz dedi.. ama Bu arkadas seçtiği yolda mutluysa, kararı Buysa ona göre en doğrusu Budur..

e sen Böyle yazarsan Ben oturur ağlarım.. :5: yaralarımı deştin yaa.. Benim de hayattaki en Büyük eksikliğimdir Bu.. çok acı çektim Bu yüzden.. ama Bi şekilde düşe kalka öğrendim hayatı.. evet hayat Bazılarımıza çok daha zor çok daha acımasız.. evet zor çok zor günler Bekliyor o BeBeği , yeri dolmaz Bi eksiklikle yaşayacak Belki de hep.. ama şimdi BaBasız Büyüyecek diye Bi yanı eksik kalacak diye yaşam hakkını elinden alamayız ki Bu BeBeğin.. Benim aBlam da aynı şeyi yaşadı..Boşanma mahkemesinden 2 gün sonra hamile olduğunu öğrendi.. Gidip aldırdı.. doğuramam doğurursam Beni Bırakmaz dedi.. ama Bu arkadas seçtiği yolda mutluysa, kararı Buysa ona göre en doğrusu Budur..

tatlim seni uzmek istemezdim, kusura bakma nolur :59:
ablanin yasadiklari gercekten cok uzucu ama en mantiklisini yapmis, paramparca bir aileye bir cocuk getirmek dogru degil cunku. ben de ayni karari verirdim...
ama nedense bir cok insan bu konuda bencilce davraniyor, o cocugun hissedeceklerini kimse dusunmuyor.
bebegin hayata gelme hakki bosandiktan sonra yasanmis bir ''hata'' diye degerlendirilebiliyorsa, onun yasama hakkini elinden almak ta ayni seydir bana gore.
her hamile kalan ilerisini dusunmeden cocugunu dogurursa o cocuklarin hali ne olacak bunu bilemiyorum.
bir cocugu dunyaya getirmek kadar onu bu hayatta neler bekledigini de degerlendirmek gerekli diye dusunuyorum.
mesela maddi durum iyi degilse cok cocuk yapmamak gibi...
ya da huzursuz ve mutsuz bir ortamda olacagini bile bile hamile kalip bir cocuk dunyaya getirmemek gibi.
buyuk konusmayayim ama ben babasiyla yasamayacagim bir evlat buyutmem.
tut ki konu sahibinin karsisina iyi bir adam cikti, evlendi.
cocugun basina bu sefer baska bir adam gelecek.
gercek babasi bir tarafta yeni babasi bir tarafta olacak...
cocuk belki babasindan hep nefret edecek annesine evliyken dogdu duzgun sahip cikamayip uzdugu ve bu yuzden ayrildiklari icin...
sirf hayata gelsin, gunah diye bir canin psikolojisinde yaralar acmak dogru degil ki ama :43:
bazen insanin elini tasin altina koyup hatasinin karsiligini vermesi gerekiyor...
umarim konu sahibi ''bebek icin'' en dogru karari verir...

bebeğiniz henüz 6 haftalık..
babasıyla bir daha bir araya gelmeyeceğinize göre onu doğurmanız ona haksızlık olmaz mı?

seni anlamaya çalışıyorum. ama hak veremiyorum. belki sen anne olmak istiyosun tamam belki bir daha evlenemeyeceğini asla çocuk sahibi olamayacağını düşündüğün için onu doğurmak istiyosun ama kendini düşünerek yanlış kararlar verme.
bu aşamada bi pisikologdan destek al hangisinin senin için iyi olacağına değil bebeğin için iyi olacağına karar ver. ama bence doğurma. o adamın 2 çocuğu var dedin onlara sorsan eminim o adamın çocuğu olarak dünyaya gelmek istemezlerdi. sen evlendiğinde eşinden boşanmışmıydı peki.
sakın yazdıklarım için kızma bana ama babasız bi çocuğu büyütmek zor onu düşün. asla o adam hayatından çıkmayacak ortak tek şey çocuk olunca hep sorunlarla hayatında olmaya devam edecek.:20:

durumun bir arkadaşımınkine benziyor..kendisi boşandıktan sonra hamileliği ve doğumu tek başına yaşadı..öyle zor zamanlar geçirdiki..insanın eşine en çok muhtaç olduğu zamanlarrda yalnız olmak inan çok zor yakınımda bir arkadaşımdan biliyorum şuan bile o günleri anlatırken gözleri doluyor .çocuğuna aşık ama arkadaşım keşke doğurmasaydım diyor her çocuğuma baktığımda içim acıyor akşam gelecek bir babası yok..güçlü durmaya çalışıyor ama inan çok yıprandı hayata karşı çok üzgünn.sana tavsiyem şu olacak herşeyi düşün ve kendine bu gücü buluyorsan doğur yoksa ne annene ne başkasına güvenme çünkü o anlarda gözün hep eşini arayacak allahyardımcın olsun..

kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum ben ne yapardım diye sanırım doğuramazdım büyük konuşmıyım allah korusun da ben o kadar güçlü değilim eşim olmadan gece evde uyuyamayan biri olarak dünyaya bir çocuk getirip ona bakmak beni korkutur allah göstermesin

yazacağım çok şey var ama neyse allah yardımcın olsun hakkında hayırlısını nasip etsin

Bence de atma imzayı arkadaşım....

Babasız olmaz diyen arkadaşlara katılamıyorum ben ne yazık ki...

Anlattığınız baba çocuğuna ne verecek ona içki masasında mı babalık yapacak, kumarla mı eğitecek, başka kadınlara mı gönderecek...

Evet babasızlık çok büyük eksik ama sizin durumunuz farklı, yukarıdakiler yaşanacaksa varsın babasız büyüsün çocuğun ruh ve beden sağlığı daha önemli derim ben...

Bence de atma imzayı arkadaşım....

Babasız olmaz diyen arkadaşlara katılamıyorum ben ne yazık ki...

Anlattığınız baba çocuğuna ne verecek ona içki masasında mı babalık yapacak, kumarla mı eğitecek, başka kadınlara mı gönderecek...

Evet babasızlık çok büyük eksik ama sizin durumunuz farklı, yukarıdakiler yaşanacaksa varsın babasız büyüsün çocuğun ruh ve beden sağlığı daha önemli derim ben...
bu çocuk büyüyünce asıl ozaman annesine şu soruyu soracak bu adamı bunca zaman niye boşamadın? Neden benim için katlandın diyecek!öfkeli bir çocuk olacak,aslada erkeklere iyi gözle bakmayacak

Ben hamile iken bana el kaldırmasını hele hele Doğmamış bebeğime küfür etmesini;
Benim bebeğimin İlk eşinden olma çocuklarının ...u olamayacağını tırnakları olamayacağını yüzüme bağıra bağıra söylemesini asla ve asla affedebileceğimi düşünmüyorum.

Olay ne??? Olay haftasonu sabahı 2 saat boyunca kahvaltı hazırlamışım Eltimi kahvaltıya misafir çağırmışım.İlk eşinden olma çocukta o haftasonu bizde ve çocuk 10 yaşında mutfakta masaya oturur oturmaz baba şu kanalı aç baba bu kanalı aç diye dedik yaptırmaya çalışırken Televizyonda birşey yok hadi sohbet muhabbet kahvaltımızı yapalım deyip kumandaya el atmam

Adam ortalığı ayağa kaldırdı bana onların yanında bağırmalar vs .Ki benim çocuklarla hiçbir zaman problemim olmamıştı ama bu olay bu küfür bu şiddet bu kıyaslamalarından sonra o çocukları da görmek istemiyorum.
Ben kendimin ve bebeğimin yerini çok güzel öğrendim.Bu adamda elle tutulur sadece babalığı vardı benim için ama benim bebeğime babalığı bu ise eksik olsun

onca ağza alınmayacak laflarından sonra 2 gün önce barışma teşebbüslerinde bulundu.

Bir insanın ağzından çıkanı kulağı duyacak ben çok iyi duydum sarfettiği bütün hakaretleri ve benim için bitmiştir.

Bugün doğmamış çocuğuna küfreden adama ben bebeğimi emanet edemem.
Bu arada çok takip edemiyorum siteyi hayır Dualarınızdan Allah razı olsun...Bebişim 7 haftalık ve çok şükür herşey yolunda mümkün olduğunca negatif enerjiden kaçıyorum

Ben hamile iken bana el kaldırmasını hele hele Doğmamış bebeğime küfür etmesini;
Benim bebeğimin İlk eşinden olma çocuklarının ...u olamayacağını tırnakları olamayacağını yüzüme bağıra bağıra söylemesini asla ve asla affedebileceğimi düşünmüyorum.

Olay ne??? Olay haftasonu sabahı 2 saat boyunca kahvaltı hazırlamışım Eltimi kahvaltıya misafir çağırmışım.İlk eşinden olma çocukta o haftasonu bizde ve çocuk 10 yaşında mutfakta masaya oturur oturmaz baba şu kanalı aç baba bu kanalı aç diye dedik yaptırmaya çalışırken Televizyonda birşey yok hadi sohbet muhabbet kahvaltımızı yapalım deyip kumandaya el atmam

Adam ortalığı ayağa kaldırdı bana onların yanında bağırmalar vs .Ki benim çocuklarla hiçbir zaman problemim olmamıştı ama bu olay bu küfür bu şiddet bu kıyaslamalarından sonra o çocukları da görmek istemiyorum.
Ben kendimin ve bebeğimin yerini çok güzel öğrendim.Bu adamda elle tutulur sadece babalığı vardı benim için ama benim bebeğime babalığı bu ise eksik olsun

peki BeBekten haBeri var mı ? ya işleri zorlaştirirsa BeBeği duyunca, seni Bırakmak istemezse ??

bu oğluyla bahsi geçen kahvaltı olayından 3-4 gün sonra bebekten haberimiz oldu ama adam için nafile!!!!
bir sonraki haftasonu kahvaltı masasındayız Eltime al kumandayı ablacığım sen istediğin yeri aç demişim gayri ihtiyari demez olaydım adam benden önceki haftasonunun intikamını aldı Oğluna açmamışım televizyonu ama eltime al istediğin yeri aç demişim...
Hamilemiyim değilmiyim hiç önemi yok adam kavga çıkardı küfürleri havada uçuşuyor İşte o zaman anladım ben ve bebeğimin bu adamın dünyasında hiç önemi olmadığının
Kaç aydır her tatil çocukları geliyor ben hizmetimde sevgimde hiç kusur etmedim.Ama adam saçmasapan bir olayda bana bir kelimeyle ödetti herşeyi artık ne onu nede çocuklarını görmek istemiyorum..

Artık ne her akşam alkol almasına ne saçmasapan kadınlara telefonunu dağıtmasına nede küfürlerine katlanmayı düşünmüyorum.Benden 2. bir şans istediğinde bunların tekrar yaşanmayacağına dair tonlarca yemin etmişti ama nafileymiş

peki BeBekten haBeri var mı ? ya işleri zorlaştirirsa BeBeği duyunca, seni Bırakmak istemezse ??

şimdi sen Bu çocuğu doğurunca BaBalık damarı tutuacak, rahat Bırakmicak seni.. orası kötü işte.. aBlam da aynı durumu yaşadi o aldirdi çocuğu, duyarsa daha kurtulamayız Ben de BeBeğim de dedi.. Sizi rahat Bırakır inşallah , dayanamayip ilerde Barişirsin dönüp dolaşip aynı şeyleri yaşarsın yoksa.. Bu adamın tamamen çıkması lazım hayatından, ilerde çocuğunu Bahane edip peşinden düşmeyeBilir,

eski esinizle hadi biran geldi birlikte oldunuz peki neden korunmadiniz ve bu riski aldiniz ben bunu cok merak ettim

MErhaba konunuzu okudum ve kayitsiz kalamadim.
Durumunuz gercekten cok zor bende spralle hamile kaldim yani korunmak bir ise yaramiyor
Allah ol diyince oluyor yapicak birsey yok. Ben bebegi alidirip aldirmama konusunda karar vermedm.
ama aldirmayi dusunuyorum acikcasi. cunku suan benim icin hic zamani degil.
Elbette ben size bir sey diyemem bu konuda zaten dogurursaniz nasil gucluklerle karsilasacaginiz
biliyorsunuz. cocugu dogurun yaa dgurmayin bu karar size ait ama benim tavsiyem
o cocuk dogsada dogmasada esinizi hayatinizdan cikarin. babasiz buyumek , kotu bir babaya sahip olmaktan daha iyi emin olun.
Allah yardimciniz olsun.
Maalesef uzulerek soyluyorum bazi kadinlarimiz herseyi hak ediyor,Allah akil vermmis,beyin vermis bunu kullanip,kullanmamakta kisinin elinde...imzayi atmayacakmis,alkoluk,kufurbaz,kari,kiz duskunu birisiyle gidip birlikte oluyor korunmasiz birde hamile kaliyor demeyin kader falan sen tedbirini alacaksin takdiri Allaha birakacaksin,hata ustune hata:20:

Arkadasim tedbiri alsanda olucagi varsa oluyor ben cok guvendim sprale sureklide kontrollere gittim.
en son da 3 ay once gitmistim tam yerinde sorun yok dedi doktor simdi hamileyim ya. inanamiyorum ama hamileyim. esini affetmekle hata yapmis ama cocuk olayinda katilmiyorum.

Son düzenleme:
kadıncağızı dertleşt,ğ,ne pişman etmeyin.olan olmuş herkes kendi tedbirini kendi alsın sanki sizin başınıza istemediğiniz bir olay gelmedimi uzaktan ahkam kesmek ne kolay dimi...canım sen içinden ne geliyorsa öyle yap bebeği istiyorsun belli o zaman ona sıkı sıkı sarıl herdaim mutlu olun inşallah.eşine karşı kin duyma sonuçta beeğinin babası.kesinlikle geriye dönme ama ilişkinizin boyutunun saygısızlığa dönüşmesine izin verme. eminim seni rahat bırakmıcaktır güçlü olmalısın

Back
X