Hepimizin farklı fikirleri olacaktır, sonuçta çocuk bu; herşeyden etkilenir. Aslında babacı olarak gözükmese de belki aslında çok babacıdır. Bence bu sorunuzun en iyi yanıtını pedagog verir, görüşün mutlaka çok faydasını göreceğinize eminim.
senin zorunla ilgilenecekse bırak hiç ilgilenmesindemek istiyorum ama ortada küçücük bir yavru var he hiçbir suçu günahı yok:44:
bence üstüne gitme babasının kızın ileride bazı şeylerin farkına varmaya başladığı zaman babasının nasıl bir insan olduğunu anlar o zaman kendisi karar verir görüşüp görüşmeyeceğine. Zorla güzellik olmaz madem kız da babacı değil o zaman sen hem anne hem baba ol
Eskieşine istemedği bir şeyi zorla yaptıramazsın...Eşinde bilerek böyle davranıyor belliki.Ayrılıktan pişman olman için...Üsteleme...Sen kızına elinden geleni yapıyorsundur zaten...Kızın büyüdükçe anlayacaktır neyin ne olduğunu.O zaman babasıyla da yüzleşir muhakkak....Babasıda kafasını vuracak yer arar....Ama nafaka konusunda yardım al avukattan falan.Ödesin onun sorumluluğunu yerine getirmesi lazım.Bundan vazgeçme....
ayrılığı isteyen kendisydi ama şimdi çok pişman fakat benim geri dönüşüm yok.bende biraz buna bağlıyorum ama kızımı kullanmasına müsade edemem.şu anda bile kızım mesafeli babasına zaten.avukatla da mutlaka görüşücem...
Geri dönmen için yapıyor o zaman...Nafakanı al kızına sevgini ver...Gerisi zamanın size göstereceklerine kalmış...
adamın içinden gelmiyorsa zorla yaptıramazsın ki canım bırak ne hali varsa görsün kızında büyüdükçe babasının gerçek yüzünü görecektir ama 100 lirada olsa nafakadan vazgeçmekızıyla manevi olarak ilgilenmiyorsa mahkeme kararıyla da olsa maddi olarak ilgilenmesini sağla
Sizi geri döndürmek için çocuğuna ilgisini kullanan bir baba,
çocuğuyla ilgilense ne olur, ilgilenmese ne olur...
Evladınız şimdi bile hisseder gerçek sevgiyi ama büyüyünce
babasının zorlama ilgisini farkettiğinde iyi hissetmez eminim.
boşanalı 9 ay oldu...kızıyla telefonda görüşüyo canı isterse o da.6 ayda bir de geliyo 2 gün kızını gezdirip 3-5 kıyafet alıp geri dönüyo.bende istiyorum ki; tamam biz boşanmış olabiliriz ama kızıyla ilgilensin.nafakasını hiç ödemedi 9 aydır...ama manevi olarak da ilgilenmiyo.kızım benim yanımdaysa ben bakacakmışım,ben ilgilenecekmişim,o da babasızlığa alışacakmış.çünkü ben birleşmiyomuşum onunla...kızım da çok babacı değil aslında ama annelik böle bişi heralde ilgilensin istiyorum... :44:
kızlar size sorum şu kızıyla ilgilenmesi için çaba sarfedeyim mi,yoksa bırakayım mı böle?ilerde kızım ne hisseder ne yaşar sizin fikirlerinizi merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?