ESKİ EŞİMİN BARIŞMAK İSTEMESİ

Özel olmayacaksa örnek verebilir misiniz?
Bizim en çok tartışmalarımız arkadaşları yüzünden oluyordu ve ayrıldıktan sonra anlamış arkadaşları yüzünden tartıştığımızı. Beni ilgisiz bıraktığı için benim böyle davrandığımı. O da benim çok fazla kavga etmemden şikayetçiydi ama benim yaptıklarımında ondan dolayı olduğunu görmüş.
Yeni bi sayfa açalım ben düzeleceğim elimden gelen her şeyi yapacağım senin için bizim için dedi.

Muhtemelen takıldığı arkadaşları evliliğine hala devam ediyor. Ya da bekarlar evlendi, Baktı bir tek kendi huzuru bozuldu. Bin pişman oldu. İyi olmuş. Ama böylesi yeni arkadaş bulana kadar düZelmiş gibi yapar

Adam ne yaptığının gayet farkında bence, evliliği neden bitti çok anlamasa da neden tekrar evlenmesi gerektiğinin gayet farkında. Hiçbir zaman siz olmayan bir evlilik içindeymişsiniz; paşa evladının istekleri, amaçları, ailesi arkadaşları şusu busu olmuş, siz de bunlara hizmet eden kullanışlı bir araç. Bi daha hangi cehennemde bulacak böyle çekeni? Yeni gelen yeni huylarla yeni isteklerle gelir. Siz kabul etmeseniz de aşinasınız, bir ofla iki ofla kabullenir diye hesap ediyor, ben buyum yeni mi öğreniyorsun olacak sıradaki lafı.

Isınmış yemeği bile sevmemki bosandigim kocamla tekrar evleneyim

Aileniz ne diyor bu duruma ?
Ben olsam geri dönmezdim,cocukta yok sizi ortak bi noktada baglayacak bi konu.
Mesleginizde var maddi acidan.

RAbbim hayirli kismetler cikarsin karsiniza ,eski esinizi unuttursun size. Dönmeyin sakin.

Barışincaya kadar böyle vaatlerde bulunurlar, sonrasında da "Dünya senin etrafında dönmüyor" diye laflar ederler.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Şu mesajları okuyun. Hepsini siz yazmışsınız. Adam sizi maddiyatını sağlam tutmak için kullanmış ama size bir bilekliği bile layık görmemiş. Siz gidince g.tünü doğrultamamıştır. Bu adama para kazanıp yedirmek ve buna rağmen hiçbir şeye layık görüşmemek istiyorsanız buyurun geri dönün. Affetmeye meyilli görünüyorsunuz ama emin olun ki bu model adamlar değişmez. Kurtulmuşken bir daha hiç bulaşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…