- 10 Ekim 2018
- 1.016
- 1.289
- Konu Sahibi booksmoney
Temmuz ayında anlaşmalı bi şekilde boşandık. Aramızda hiçbir sorun yoktu ve ara ara konuşmalarımız oldu. İkimizde farklı insanlarla konuştuk görüştük. Bu sürede de terapi aldım. Birkaç haftadır eski eşim barışmak için yazıyor. Benim zamanında düzelt dediğim her şeyi düzelteceğine dair vaatler veriyor. Bu arada eklemeliyim ki biz bu konuları çok konuştuk düzelt kendini diye ve düzeltmek istemiyorum bi şeyler bitti. Düzelse bile yeniden bi süre sonra aynısı olacak dedi ve bende bu konuşmanın sonunda boşanmaya karar vermiştim.
Bu konuşmaları ona hatırlattığımda benim değerimi artık anladığını en önemlisinin evi eşi olması gerektiğini söyledi. Kafam çok karıştı bi süredir alışmaya çalıştığım bi düzenim var. Özledim mi diye sorulduğunda emin olamıyorum. Acaba bi zafer kazanmış gibi miyim? Bak işte arkadaşları önemli değilmiş en önemlisi benmişim. Sırf bunun için mi olumlu yaklaşıyorum?
Dün gece düşünmekten uyuyamadım. Ne istediğimden emin değilim. Sizde bi insan düzelir mi? Eski hatalar yeniden yapılır mı? Denenmişi denemeye gerek var mı?
Bu konuşmaları ona hatırlattığımda benim değerimi artık anladığını en önemlisinin evi eşi olması gerektiğini söyledi. Kafam çok karıştı bi süredir alışmaya çalıştığım bi düzenim var. Özledim mi diye sorulduğunda emin olamıyorum. Acaba bi zafer kazanmış gibi miyim? Bak işte arkadaşları önemli değilmiş en önemlisi benmişim. Sırf bunun için mi olumlu yaklaşıyorum?
Dün gece düşünmekten uyuyamadım. Ne istediğimden emin değilim. Sizde bi insan düzelir mi? Eski hatalar yeniden yapılır mı? Denenmişi denemeye gerek var mı?