Eski eşimin kızkardeşi

sen bu yazdıklarına ınandınmı cidden,o kalitede olsa yanı umursaycak kalıtede olsa öle birşey yapmaz bır,ne takar dayının mılletın dedıklerını,ayarıca hiç samimi değilsin,emın ol adamın yenı eşide biliyordur bu durumu,evli gibi yaşıcakalrda diğer eş bılmeyecek,ama dedınya adamın parası varmış,işin sırrı orda,bur konuda sen ve görümcenın eski kocası suçlu
Ne ilginçsin ya kadın aldatsın ben suçlu oluym. Tabi öyledir

sen bu yazdıklarına ınandınmı cidden,o kalitede olsa yanı umursaycak kalıtede olsa öle birşey yapmaz bır,ne takar dayının mılletın dedıklerını,ayarıca hiç samimi değilsin,emın ol adamın yenı eşide biliyordur bu durumu,evli gibi yaşıcakalrda diğer eş bılmeyecek,ama dedınya adamın parası varmış,işin sırrı orda,bur konuda sen ve görümcenın eski kocası suçlu
Diğer eşi hiç görmedim bildiğini sanmıyorum çünkü hiçbir kadın bunu kabul etmez. Haa kişi kendinden bilir işi demişler sen kabul edecek kalitedeysen onu bilemem

Ben iyi niyetle yaptım demiyorum ki. Ama başından beri de böyle bişeyi kabul edemedim. İlk başta bana biz çok iyi dost olmayı başardık çocuğumuz için denildi ve takdir ettim. Ama ne zamanki onları elele gördüm birdaha asla görüşmek istemedim o kadınla. Hatta eski eşimle ciddi bir kavgamızda oldu bu yüzden. Annesine anlattım belki bilmiyodur diye kadının verdiği cevaplar dahada şaşırttı beni "adam şimdiki eşine ev almış parasının hepsini şimdiki karısı mı yesin" dedi. Ben evleneli bir yıl olmadı daha bunları öğrenmemin üzerinden de çok zaman geçmiş değil. Evet boşanmamda ki tek sebep bu değil. Ama kızkardeşini telefonda bu konuyla ilgili uyardım diye eşimden görmediğim psikolojik şiddet kalmadı. Kardeşi sürekli abisini doldurup kavga ettirdi. Dayısı da nedir annesiyle kardeşiyle alıp veremediğin diye sorunca bende anlattım yanlış yaptım ama iyiki de söyledim. Hem canlarını yaktım hemde kendimce sessiz kalmadım
boşuna üzmüşsün kendini bunu kabul eden bir de savunan adamdan zaten koca olmazmış yani. boşver allahlarından bulsunlar o pislikte boğulurlar zaten kendimi kurtardım de önüne bak. ama öfke zararlı senin için sende karanlığa düşersin belki profesyonel yardım alman iyi olabilir.

Boşanırken seviyeyi sıfırın altına indireyim çabasından başka şey değil yaptığınız.
Ben bu pisleşme çabasına cidden çok acıyorum.
Her aldatılana böyle yapmıyorsanız üzgünüm fırsatçının önde gidenisiniz.

Eski eşinden hıncını kardesınden almasaydın keske ama eger aılenınde sana karsı bı tavrı varsa evet oh ıyı yapmıssın hatta az yapmıssın
Bu durumu görünce yani biz dostuz çıcuğumuz için deyip sonrada elele görünce çok aşağılayıcı bir mesaj yazdım eski görümceye. Ve olayı annesine söyledim. Eaki eşime dedim nasıl gözyumuyosun diye hatta kavga ettik neymiş de ben ailesini aşağılıyomuşum. Tabiki aşağılarım. Sonrada bana düşman oldular. En son dayısı aradı ailesyle ne sorunun var dedi bende ayyuka çıkardım herşeyi. İyi yaptım pişman değilim

Diğer eşi hiç görmedim bildiğini sanmıyorum çünkü hiçbir kadın bunu kabul etmez. Haa kişi kendinden bilir işi demişler sen kabul edecek kalitedeysen onu bilemem
ben hiç evlenmedım canım,onu kabul edecek kalıtedede olmadığım için,ama ınsanın eşi biri ile görüşcek,cinsel beraber olcak,ve evdeki kadın bunu anlamıcak,sakın unutma yuzde 85 bilir,ama susar,görmezden gelir,hiçbir kadın etmez derken,bunca aldatan adamlarla evli olan kadınlar ne oluyor o zaman,

ben hiç evlenmedım canım,onu kabul edecek kalıtedede olmadığım için,ama ınsanın eşi biri ile görüşcek,cinsel beraber olcak,ve evdeki kadın bunu anlamıcak,sakın unutma yuzde 85 bilir,ama susar,görmezden gelir,hiçbir kadın etmez derken,bunca aldatan adamlarla evli olan kadınlar ne oluyor o zaman,
Onu aldatan adamlarla evli olan kadınlara sor canım

Boşanırken seviyeyi sıfırın altına indireyim çabasından başka şey değil yaptığınız.
Ben bu pisleşme çabasına cidden çok acıyorum.
Her aldatılana böyle yapmıyorsanız üzgünüm fırsatçının önde gidenisiniz.
Seviye sıfırın altında diye boşanıyorum zaten

Boşver canım üzülme sakın.Ohhh iyi olmuş pislikler keşke herkes duysa herkes sırt çevirse bunlara işsiz sapsız aç açıkta kalsalarda ne yaptıkları kafalarına dank etse.Kısacası ilahi adalet varsa şayet hemen bulsa yerini de belki geri dönüp telafi etmeye çalışsa adam.Sadece çocuğu düşünüp bir hayal sadece benimki.

Ben olsam abovvv böyle şerefsizlerin ipliğini pazara çıkarmak için kafamda kırk tilki döndürüm kafamda :sinirli::sinirli:

Konu sadece resmiyette evli olduğum(dava için eylül tusunu bekliyorum ders çalışıyorum çünkü) eski eşimin kızkardeşi. Bu kadın evli çocuklu bir adamla beraber. Olayı şöyle açıklıym; bu kadın eşinden ayrılıyor bir tane de çocuğu var. Eşi de adam napsın gidip bi kız bulup tekrar evlenip hayatını yeniden kuruyor ve bir tanede ikinci eşinden çocuğu oluyor. Bu kadın yani eski görümcem adamın ikinci evliliğini hazmedemeyip kıskanıp, çocuğumun babası bahanesiyle adamla tekrar görüşmeye başlıyo. Öyle böyle derken şuanda sevgili gibi hatta evli gibiler. Oturduğu apartmanda komşuları evli sanıyo kendilerini. Öyle elele gözgöze geziyolar. Üstelik bu durumu benim eski eşim olacak adam ve edki kv de de biliyor ve normal karşılıyolar. Ama tabi adamın şimdiki eşi zor günler geçiriyo bunların yüzünden kadıncağız mutsuz.
Ben başından beri hazetmedim bu durumdan. Ne zaman dile getirsem seni ilgilendirmez denildi. En son geçen hafta eski eşimin dayısıyla konuştum (kendisi aklıbaşında bir adamdır). Laf ailelere gelince dayanamayıp eski eşim için "o adam edepten terbiyeden bahsederken önce kardeşinin evli çocuklu adamla ne işi varmış onu açıklasın" dedim. Dayısı şok oldu. Annesi de abisi de bu durumdan haberdarlar ama adamın maddi durumu ve sosyal statüsü iyi olduğu için karşı çıkmıyolar dedim.
Ve laf gerekli yerlere ulaşmış. Sülale içinde itibarları artık kalmamıştır heralde. Bence iyi yaptım.

Vall kasinmissiniz , tusa hazirlanan akli basinda insan davranisi degil, tamamen bosanmanin kapisinda kin nefrte dolu sinirini ofkesini nasil cikaracagini bilemeyen kadin psikolojisiyle yapmissiniz. Tamam adamlarin deger yargilari farkli size uymamis bir an once bosanip kurtulun silin hayatinizdan dimi ama siz daha fazla pislige batmak icin hala elinizdeki cubukla pisligi karistiriyorsunuz, ustunuze sicrarsa sonra pisman olmayin.

Back
X