Eski eşimin kızkardeşi

Herkes kendine bakmalı bence.
Sende kağıt üstünfr sırf sınava giricem diye evlisin. Bence buda yanlış. Boşanmak 7/24 mahkemede salonunda yatmak değil.

Senden gelip yardım istese tamam derim yaparsın.
Ama böyle hiç etik değil.

Yaptığım hataydı evet kabul ediyorym herkes kendi ahlaksızlığında edepsizliğinde karaçalı gibi yuva yıkma günahında boğulsun deyip sessiz kalmalıydım. En başından beri zaman zaman eski eşimle bu konudan dolayı tartışmamalıydım. Dediğiniz gibi amaaan banane demeliydim. Mune Mune konumu kapatmanızı rica ediyorum

Konu sadece resmiyette evli olduğum(dava için eylül tusunu bekliyorum ders çalışıyorum çünkü) eski eşimin kızkardeşi. Bu kadın evli çocuklu bir adamla beraber. Olayı şöyle açıklıym; bu kadın eşinden ayrılıyor bir tane de çocuğu var. Eşi de adam napsın gidip bi kız bulup tekrar evlenip hayatını yeniden kuruyor ve bir tanede ikinci eşinden çocuğu oluyor. Bu kadın yani eski görümcem adamın ikinci evliliğini hazmedemeyip kıskanıp, çocuğumun babası bahanesiyle adamla tekrar görüşmeye başlıyo. Öyle böyle derken şuanda sevgili gibi hatta evli gibiler. Oturduğu apartmanda komşuları evli sanıyo kendilerini. Öyle elele gözgöze geziyolar. Üstelik bu durumu benim eski eşim olacak adam ve edki kv de de biliyor ve normal karşılıyolar. Ama tabi adamın şimdiki eşi zor günler geçiriyo bunların yüzünden kadıncağız mutsuz.
Ben başından beri hazetmedim bu durumdan. Ne zaman dile getirsem seni ilgilendirmez denildi. En son geçen hafta eski eşimin dayısıyla konuştum (kendisi aklıbaşında bir adamdır). Laf ailelere gelince dayanamayıp eski eşim için "o adam edepten terbiyeden bahsederken önce kardeşinin evli çocuklu adamla ne işi varmış onu açıklasın" dedim. Dayısı şok oldu. Annesi de abisi de bu durumdan haberdarlar ama adamın maddi durumu ve sosyal statüsü iyi olduğu için karşı çıkmıyolar dedim.
Ve laf gerekli yerlere ulaşmış. Sülale içinde itibarları artık kalmamıştır heralde. Bence iyi yaptım.
Neyin hıncını cıkarıyorsunuz?

Size ne?

Ben herkesten farklı olarak yaptığınızı doğru buldum nedense.Bu dünyada göz yumdugumuz ahlaksizliklara hırsızlıklar vs. gb şeylere yarın öbür tarafta Allah neden göz yumdun masumu korumadin demezmi bildiğin halde? Bugün bana dokunmayan yılan bin yasasında dersin o yilan Yarin seni sokarsa.Ben olsam senin gb sessiz kalmazdim haksizliga hukuksuzluga herkes banane diye diye bu hale geldik.Kimse kusura bakmasın

Işte herkes sanane, banane ,beni ilgilendiren birşey yok diyerek koyun sürüsü gb olduk .Paylaşım, yardımlaşma ,masumlari gözetme azaldı artık . ikinci eşten olan evladin günahı ne acaba?Ben olsam onların ipliğini daha kötü pazara çıkartırım belki milletten utanirda evladindan af dileyip telafi etmeye çalışır pislikler.

Işte herkes sanane, banane ,beni ilgilendiren birşey yok diyerek koyun sürüsü gb olduk .Paylaşım, yardımlaşma ,masumlari gözetme azaldı artık . ikinci eşten olan evladin günahı ne acaba?Ben olsam onların ipliğini daha kötü pazara çıkartırım belki milletten utanirda evladindan af dileyip telafi etmeye çalışır pislikler.
bence de bunların iplikleri piyasaya çıkarılmalıydı size katılıyorum hatta birebir yapmışlığım var bunu ama öğrendiğim zamanda yaptım böyle karşı tarafla işim bitti son dakka canını bir sıkıyım diye yapmadım. öbür türlü gelin burada etrafımızdaki tüm etik kaygısından yoksun tanıdıklarımızı anlatalım ama onlarla yaşamaya devam edelim öyle mi? sizce bu hanım gerçekten o kadıncağızı ve çocuğunu düşündüğü için mi dayısına anlattı? ben o kadar saf değilim üzgünüm

bence de bunların iplikleri piyasaya çıkarılmalıydı size katılıyorum hatta birebir yapmışlığım var bunu ama öğrendiğim zamanda yaptım böyle karşı tarafla işim bitti son dakka canını bir sıkıyım diye yapmadım. öbür türlü gelin burada etrafımızdaki tüm etik kaygısından yoksun tanıdıklarımızı anlatalım ama onlarla yaşamaya devam edelim öyle mi? sizce bu hanım gerçekten o kadıncağızı ve çocuğunu düşündüğü için mi dayısına anlattı? ben o kadar saf değilim üzgünüm
Bilmeden etmeden ne güzel konuşuyosun öyle. Konum neden kapatılmıyo Mune Mune

Size ne eski eşinizin kardeşinden onun boşandığı eşiyle evli olduğu halde görüşmesinden adam belki karısına dava çatı boşanacak bu detayları bilemezsiniz ki bir de eski eşinize onların özel hayatıyla ilgili laf demek ne demek bence çok çirkin siz boşanacaksanız niye onun dayısı bilmem nesiyle görüşüyorsunuz ki. Bugün konu açmışsınız eşim mektup yazmış canımı acıtmış diye siz milletle öyle laflar gönderirsen eşine o da öyle yapar sizi ilgilendirmez artık onların hayatları.

Bilmeden etmeden ne güzel konuşuyosun öyle. Konum neden kapatılmıyo Mune Mune
ne sebeple anlattınız peki dayınıza eski dayınız görümcenizin kulağını çekip bu durumu sona erdirebilecek biri yani? bunu bana gelip reelde anlatsanız size derdim ki 'yanlış yapmışsın biliyorum sana haksızlık edilmişti dayanamadın bir anlık sinirle yapmışsın üzülme yapacak bişey yok' ama siz bunu bir anlık sinirle yapmışsanız bile gelip burada da anlatıp sonuna bide iyi ki yaptım demişsiniz. iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum bu davranışta. size kötüsünüz demiyorum mutlaka canınızı çok yakmışlardır, boşanmak eminim ki çok zor olmuştur sadece içinizdeki öfkeyi ve kini atlatmanın bir yolunu bulun. merak etmeyin eden mutlaka bulur sizde şu mübarek günlerde içinizi temizleyin ve onları çok daha ilahi bir güce havale edin. emin olun daha mutlu olursunuz.

Size ne eski eşinizin kardeşinden onun boşandığı eşiyle evli olduğu halde görüşmesinden adam belki karısına dava çatı boşanacak bu detayları bilemezsiniz ki bir de eski eşinize onların özel hayatıyla ilgili laf demek ne demek bence çok çirkin siz boşanacaksanız niye onun dayısı bilmem nesiyle görüşüyorsunuz ki. Bugün konu açmışsınız eşim mektup yazmış canımı acıtmış diye siz milletle öyle laflar gönderirsen eşine o da öyle yapar sizi ilgilendirmez artık onların hayatları.
Sen heralde eski görümcem olmalısın

Evet haklı olabilirsiniz ne niyetle yaptığını düşünmedim ben şahsen sadece söylemekle bence doğru olduğunu düşündüm .Babamı kaybettiğim süreçte ailemde yaşadığım haksızlıklar kızımın hidrosefali olarak doğmuş olması bende aile ve evlada karşı çok savunmasız bırakıyor onlara yapılan haksızlıklara tahammül edemiyorum.2. Evlat ve 2. Eşi düşündüm açıkçası acıdım .

Yapılan bir ahlaksızlıkla benim kaybettiğim bebeklerimi karşı karşıya getirip öyle şeye böyle cevap diyecek kadar da acımasızsın. Dilerim benim yaşadığım sıkıntıları yaşamazsın. O ahlaksız kadın her haltı yesin ben ayyuka çıkardım diye ben suçlu oluym. Bi asıp kesmediğiniz kaldı. Üzülüyorum ya kocam beni aldattı diye konu üstüne konu açılır. Ama ikinci kadın için belki boşanacaklar ne biliyosun diye de savunma yapılır. Ayıp ya ayıp şu yazdıklarından daha iyi anladım ki artık aldatmak aldatılmak çok normal bişey

Belki dayısından çekinirde o adamla görüşmez ve ikinci eş olan kadıncağız da huzur bulur (zor bir ihtimal ama), hem de bu insanların ne kalitede oldukları bilinir diye düşündüm.
sen bu yazdıklarına ınandınmı cidden,o kalitede olsa yanı umursaycak kalıtede olsa öle birşey yapmaz bır,ne takar dayının mılletın dedıklerını,ayarıca hiç samimi değilsin,emın ol adamın yenı eşide biliyordur bu durumu,evli gibi yaşıcakalrda diğer eş bılmeyecek,ama dedınya adamın parası varmış,işin sırrı orda,bur konuda sen ve görümcenın eski kocası suçlu

Eski eşinden hıncını kardesınden almasaydın keske ama eger aılenınde sana karsı bı tavrı varsa evet oh ıyı yapmıssın hatta az yapmıssın

madem yeni eş bu durumu biliyor o gidip dayıya deseydi.sizi ilgilendiren hiçbir durum ok gereksiz bir intikam yöntemi.

ne sebeple anlattınız peki dayınıza eski dayınız görümcenizin kulağını çekip bu durumu sona erdirebilecek biri yani? bunu bana gelip reelde anlatsanız size derdim ki 'yanlış yapmışsın biliyorum sana haksızlık edilmişti dayanamadın bir anlık sinirle yapmışsın üzülme yapacak bişey yok' ama siz bunu bir anlık sinirle yapmışsanız bile gelip burada da anlatıp sonuna bide iyi ki yaptım demişsiniz. iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum bu davranışta. size kötüsünüz demiyorum mutlaka canınızı çok yakmışlardır, boşanmak eminim ki çok zor olmuştur sadece içinizdeki öfkeyi ve kini atlatmanın bir yolunu bulun. merak etmeyin eden mutlaka bulur sizde şu mübarek günlerde içinizi temizleyin ve onları çok daha ilahi bir güce havale edin. emin olun daha mutlu olursunuz.
Ben iyi niyetle yaptım demiyorum ki. Ama başından beri de böyle bişeyi kabul edemedim. İlk başta bana biz çok iyi dost olmayı başardık çocuğumuz için denildi ve takdir ettim. Ama ne zamanki onları elele gördüm birdaha asla görüşmek istemedim o kadınla. Hatta eski eşimle ciddi bir kavgamızda oldu bu yüzden. Annesine anlattım belki bilmiyodur diye kadının verdiği cevaplar dahada şaşırttı beni "adam şimdiki eşine ev almış parasının hepsini şimdiki karısı mı yesin" dedi. Ben evleneli bir yıl olmadı daha bunları öğrenmemin üzerinden de çok zaman geçmiş değil. Evet boşanmamda ki tek sebep bu değil. Ama kızkardeşini telefonda bu konuyla ilgili uyardım diye eşimden görmediğim psikolojik şiddet kalmadı. Kardeşi sürekli abisini doldurup kavga ettirdi. Dayısı da nedir annesiyle kardeşiyle alıp veremediğin diye sorunca bende anlattım yanlış yaptım ama iyiki de söyledim. Hem canlarını yaktım hemde kendimce sessiz kalmadım

Back
X