Birine “vasat” deme lüksünü, o kişiyi “vasat” buluyor olmamdan alıyorum :) ne diyeyim şimdi; dikkatli okusanız benim ne düşündüğümün bir önemi olmadığını söyledim, gönül kimi severse güzel o.başından beri sizi savundum haklı olduğunuzu düşündm hatta dönün bakın . lakin şu son yazdığınız bence çok çirkin .
birine "vasat" deme lüksünü nerden buluyorsunuz? bu dedikleriniz hafiflesin diye devamında iyi şeyler yazarak hafifletemezsiniz. sırf sizin "eski" kocanızın yeni esi diye bu kadar hakareti yazmanız ve bu konuyu bu kadar kafayaa takıp burda konu açmanız (kadını engelleyip geçmek varken ) adamın sizle neden anlaşamadıığnı göstermiş.
ben de sizin kalbinizi "vasat" buluyorum sırf bunu dediğiniz için. keşke baştan sizin böyle biri olduğunuzu bilseydik yorumlarım daha farklı olurdu. bbunları yazdığınıza göre asıl takıntılı sizsiniz belki de tesadüflere fazla kafa yoruyorsunuz ha ne diyelim o zaman size?Birine “vasat” deme lüksünü, o kişiyi “vasat” buluyor olmamdan alıyorum :) ne diyeyim şimdi; dikkatli okusanız benim ne düşündüğümün bir önemi olmadığını söyledim, gönül kimi severse güzel o.
Siz her hemcinsinizi güzel mi buluyorsunuz ? Bugüne kadar hiç kendi içinizde başka kadın ya da erkek için fiziksel değerlendirme yapmadınız mı ? Kimseye hakaret etmedim, olanı söyledim. Ben takıntı yapmış olayım inşallah tatlım, tesadüflere anlam yüklüyor olayım, çünkü hayatımda huzursuzluk istemiyorum artık, ben de çok çektim...ben de sizin kalbinizi "vasat" buluyorum sırf bunu dediğiniz için. keşke baştan sizin böyle biri olduğunuzu bilseydik yorumlarım daha farklı olurdu. bbunları yazdığınıza göre asıl takıntılı sizsiniz belki de tesadüflere fazla kafa yoruyorsunuz ha ne diyelim o zaman size?
Niye kompleks yapayım bende 1.ci eşimin 1.eşiyim :) o kadar detaylı yazmışsınız ki kutlama mı yapsaydık acaba diye düşündüm :) ben de bu durum da konu sahibiyle empati yapamam ama yine de kötü niyetli olmadığını anlayabilirimBirinci es olmak marifet demismiyim?
Yani empati yapamam,anlayamam belki ama kendini iyi hissetmek icin yeni esi yermek ne alaka,onu kasdettim.
Birinci ol onuncu ol es estir..
Ayrica ablam ve cok sevdigim arkadaslarim eslerinin ikinci evliliği,gozumuz aliskin yani bu normal duruma,kompleks yapmaniza gerek yok..
ya ablacım evde otura otura beynin mi sulandı?Sana yazılanları kendi fikrinmiş gibi yazmasaydın keşke :)
Canım benim sen ev hanımısın diye herkes öle olmak zorunda değil sen ablanı dinle abla dediğine göre üniversite okumamış bir cahilsin oku büyü meslek sahibi ol tamam mı ?ya ablacım evde otura otura beynin mi sulandı?
Çok mu çirkinsin ya niye bu kadar içerlendin ki sen ?ben de sizin kalbinizi "vasat" buluyorum sırf bunu dediğiniz için. keşke baştan sizin böyle biri olduğunuzu bilseydik yorumlarım daha farklı olurdu. bbunları yazdığınıza göre asıl takıntılı sizsiniz belki de tesadüflere fazla kafa yoruyorsunuz ha ne diyelim o zaman size?
hahahahhaha ablacım ünvanımı burda açık etmek istemiyorum birine o lafı diyince karşılığını alırsınız. olay basit. en haklı sizsiniz tamam.Canım benim sen ev hanımısın diye herkes öle olmak zorunda değil sen ablanı dinle abla dediğine göre üniversite okumamış bir cahilsin oku büyü meslek sahibi ol tamam mı ?
Cnm benim ip den site sahipleri nerden giriş yaptığımı görebiliyor devlet memuruyum istersen daha da yazmaya devam et ünvanını yazacakmışhahahahhaha ablacım ünvanımı burda açık etmek istemiyorum birine o lafı diyince karşılığını alırsınız. olay basit. en haklı sizsiniz tamam.
bence bahsetme. şuanki eşinde halen eski eşini düşündüğünü sanır. Heryerden engelle gitsin. niye önemsiyorsun ki.Bunu ben de düşündüm ama çok fazla ortak arkadaşımız yok, 1-2 kişi, onlar da aklı başında insanlar. Böyle çirkin bir dedikodu çıkaran biri varsa da şayet Allah’ından bulsun. Benim gözümde eski eşimin herhangi bir evli erkekten farkı yok, kaldı ki ben de evliyim. Eşimle yarın sabah kahvaltıda konuşacağım bu durumu, destek olacağını düşünsem de onun da canı sıkılacaktır ama önlem almış olurum.
:))Niye kompleks yapayım bende 1.ci eşimin 1.eşiyim :) o kadar detaylı yazmışsınız ki kutlama mı yapsaydık acaba diye düşündüm :) ben de bu durum da konu sahibiyle empati yapamam ama yine de kötü niyetli olmadığını anlayabilirim
Bir kahve ic gucci,derin nefes aaal veer aaal veeer,adrenalin tavan:))Çok mu çirkinsin ya niye bu kadar içerlendin ki sen ?
hahahaBir kahve ic gucci,derin nefes aaal veer aaal veeer,adrenalin tavan:))
Bu davranışının ya taciz ya da kendisini gözüme sokma amaçlı olduğunu düşünüyorum, vasat bulduğum birini her gün görsem kaç yazar, yoksa dediğiniz gibi bir anlamı olmaz elbette...Birini beğenmemek, görsel olarak hoşuna gitmediğini söylemek hakaret değil ki? Gayet normal bir durum. Bu konuda kadının güzel olup olmaması neyi değiştiriyor da konu sahibi ekleme ihtiyacı hissetti onu ben de pek anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?