- 25 Ağustos 2019
- 165
- 4
- 13
- 43
- Konu Sahibi Pitikareligomlek
-
Ben artık yoruldum bu süreçlerden.daha uzaklaştırma aldı.sorun apartmanda yüksek sesle konuşuyor.beni buradan atacaklar bunu yuzundenEngelleyip açmayın. Ciddi bir şekilde uyarın gerekirse uzaklaştırma alın. Sizin hayatınıza müdahale edemez
Arkadaş kalalım.demsistim ama mesafeli davraninca cildirdi resmenBosaniyorsunuz ve sizin evinize geliyor bu nasil sacmalik
Ben artık yoruldum bu süreçlerden.daha uzaklaştırma aldı.sorun apartmanda yüksek sesle konuşuyor.beni buradan atacaklar bunu yuzunden
Arkadas kalacaktiniz neden bosandiniz evlilik cocuk oyuncagi degil kiArkadaş kalalım.demsistim ama mesafeli davraninca cildirdi resmen
Onun da mantıklı sebebi var.ofke nöbetleri var.ve son günlerde kadın cinayetleri haberlerini izledim ve psikolojim bozuldu.gorusmeme kararı aldimSiz de ne istediginize bir karar verin. Tekrar evlenmeyi dusunuyorsaniz,neden engellediniz?
Aynısını yazcaktım sen yazmışsınSiz de ne istediginize bir karar verin. Tekrar evlenmeyi dusunuyorsaniz,neden engellediniz?
Şu an yok.iki ay önce bitti.hadi eve girmedi.koridorsa gece bagiricak.almak durumunda kaldimTaşının ve hattınızı değiştirin. Adresi de vermeyin ayrıca niye eve alıyorsunuz madem uzaklaştırma kararı var şikayet edin
Balkona da baktiBoşandığıniz eski koca evinize rahatça girip dolaplarda erkek arıyorNasıl bilmem ama mesafe koymazsanız bu işin sonu hayra alâmet değil..
Bulmuş içeri girmenin yolunu tabi bağırır. İstediği kadar bağırsın polisi arayın sizdeŞu an yok.iki ay önce bitti.hadi eve girmedi.koridorsa gece bagiricak.almak durumunda kaldim
DengesizlikSizin le tekrar evlenmek isteyen adamla nasıl arkadaş kalabileceginizi düşündünüz? Arada çocuk var tamam. Ama sınırları anne baba olarak çizeceksiniz o durumda.
Ek not; neden bosandinniz?
Olmuyor ele güne karsiBulmuş içeri girmenin yolunu tabi bağırır. İstediği kadar bağırsın polisi arayın sizde
Dengesizlik
EvetYani eski esiniz mi dengesiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?