Eski eşimle arama nasıl mesafe koyabilirim

Siz mesafe koymak istememiş adamla oyun oynamak istemişsiniz. İlgili olsun arada da reddedeyim bı şaşırdım filan... Mesafe isteyen bal gibi de koyar. Siz flortlesiyorsunuz adam da karşılık veriyor. Ama bu oyun başkaları da dahil olursa tehlikeli olabilir. Bence son verin. Çocukluk yapmayın.
Hataliyim diyorum zaten.dediginiz gibi oldu.akli hep evlenmekte.ben de ona megil ettim.acabalarim vardı ve hata olacağını anladım ve bu flortu kesmek istiyorum ve evime geliyo saat onda

Herşeyi bırakın da ülke değiştirin isim değiştirin bulamasın sizi. Yoksa ne polis yardım eder size ne de başka biri. Bilemedim keşke ilişkinizi kesseydiniz en başından.

Hataliyim diyorum zaten.dediginiz gibi oldu.akli hep evlenmekte.ben de ona megil ettim.acabalarim vardı ve hata olacağını anladım ve bu flortu kesmek istiyorum ve evime geliyo saat onda
tayını cıkıp gıdene kadar bır sure aılenızle yasayın veya bence bır gunde pat dıye tasının ıkametkahınızı son tasınacagınız yer olarak belırtmeyın yanı arasa da bulamasın

Adama yeniden onunla evlenmek istemediğinizi söyleyin ,boşandık bitti o an hata yaptım vs diyin ,
Siz net davranmamışsınız ,adamda umutlanmış ,ateşke oynamayın ....

Madem araya mesafe koymak istiyordunuz, başka birini hayatınıza almak istiyordunuz adamla konuşup eve girmesine izin vermenizdeki sebep neydi ?

Yaşlı insanlar.annem hasta.bu insanları telaslandiramam.cok uzaktalar.aileme haber vemem.
bu yanlıs olur haber vermek zorundasınız haberlerı olmak zorunda her ıhtımalı dusunmek zorundasınız sızın cocugunuz var lutfen... en ufak rıske atmayın kendınızı

İşyerine gelir.evi bulur.vurasi.kucuk yer.tasinmak bir çözüm değil bence.
adam bela olur yanı o potansıyel var onda
ah ah ne vardı herkes yoluna baksaydı :KK43: sımdı ne dıyelım bız kendınız yapmıssınız maalesef
adama bız ayrıldık arkadas kalalım ıstedım ama evlılık beklentın var ıstemıyorum desenız sevgılın mı var ulan dıye sızı dovmeye kalkabılır sıddet yuzunden ayrıldıgınız kocanız gece 10 da evınıze gelıp balkona dolaba kadar erkek var mı dıye arayan bırı cunku

saplantılı ve ofke kontrolu olmayan bırı ıcın konusmak cozum degıl
engel de olamıyorsunuz
aıleme de soyleyemem dıyorsunuz
kucuk cocugunuzda var

gorusmesenız bunlar olmayacaktı suan ne yapılabılınır gercekten bılemıyorum

Risk yok.sadexe rezillik yapiyo.bunun için ailemi aramam.kendim.cozebilifim
sanırım mevzunun ortasında oldugunuz ıcın ısın cıddıyetının farkında degılsınız adamın onda gelıp evınızı araması korkunc

Boşanmışsınız ama ayrılmamışsınız. Gerçekten bitirdiğinizi istemediğinizi söyleyin. Hala devam ederse tavizler suç duyurusunda bulunun bence. Bir çok kadın ölüyor. Hepsi sizin benim gibi hayat arkadaşlarından bu muameleyi görüyor.

Hobi olarak mı bosanmıstınız?
Allah akıl fikir versin
Psikolojik olarak yeni düzenini kuramayan ilişkisi olmayan sevgi açlığı çeken insan eski eşine yonelebiliyormus.boyle olacak diye bir kural yok sma eski olan insan daha güvenilir biliyormuş.ve bilinçaltı ula ilgiliymis.mutlaka bir nedeni varmış bilincaltinda

Eski Eşiniz değilde, yeni sevgiliniz gibi konusun,msjlasın evinizde görüşün sonra olmayacağını anlayınca vazgeçmek isteyin..

K.bakmayında mesafemi kalmış daha da..

Boşanmışsınız ama ayrılmamışsınız. Gerçekten bitirdiğinizi istemediğinizi söyleyin. Hala devam ederse tavizler suç duyurusunda bulunun bence. Bir çok kadın ölüyor. Hepsi sizin benim gibi hayat arkadaşlarından bu muameleyi görüyor.
Fiiliyatta devam ettirdigim bir iliskiydi.bosandik ama ilişkimiz bitmemişti.suc bende.sinirlari cizemedim

Gerçekten sıvamışsınız özür dilerim ama. Bence engellemek gibi çocukça şeyler yapmayın asla kışkırtmayın salça olmasın. Bu ilişki bana iyi gelmiyor yalnız olmak istiyorum başka kimse yok ilerde olur mu bilmiyorum ama yoruldum artık falan diyin asla onu suçlayıcı şekilde sen böyle yaptın sen böyle dedin şeklinde konuşmayın haklı olsanız bile manyak adamı kışkırtmayın. Kısaca tepkisiz kalın ne flörtleşin ne de kötü davranın. Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama babasıyla ilişkinizin bu şekilde ne olduğu belli olmayan bir durumda olması onu da etkiler mutlaka. Sadece çocuğunuzun babası olduğunu kabullenin ve yeni ilişkiye de başlamayın lütfen. Anlamadığım şey şu, çocuğunuzla aranızdaki sevgi yetmiyor mu? Ben ne evlendim ne çocuk sahibi oldum o yüzden merak ettiğimden soruyorum sevgi açlığı olan biri çocuğundan, arkadaşından veya bir hayvandan gördüğü sevgiyle de doyamaz mı? Odağınıza aşık olmak ilişkiye başlamak yerine çocuğunuzla daha çok ilgilenmeyi koysanız böyle dengesiz bir ilişkiye düşmezsiniz diye düşünüyorum. Adama net kararlı ve sakin davranın sinirlendirip uğraşmayın deliyle lütfen. Allah korusun bütün kadınlarımızı :KK43:

Adamla açık açık konusun. Ortalık durulama kadar da kimseyle dışarıdan belli bir ilişki yaşamayın. Kimseye de bos yere ümit vermeyin. Eski kocaniza ümit vermissiniz çünkü. Belki eve gelmesi de acaba bir flört etme amacı mi yani bak seni seviyorum hala gibi...

Back
X