Eski eşimle tekrar denedik ama sonuç yine hüsran

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Parayla mı öptürüyormuş? 🙃🙂🙃🙂🙃🙂🙃🙂🙃🙂
Susmalıyııımmm, susmalıyımmmm, ban yimemem lazıııım.
Şaka gibi değil mi ama gerçek, parayla öptüren akrabalığından utandığım biri, kadın da gelinimiz oluyor.
İlk duyduğumda adama çok saydırdım, o an görsem yüzüne neler derdim ama karısı aşığım seviyorum diyor🤦‍♀️

Zaten nikah bile demedim şu an sadece bekliyorum .bu adam uzağındakini seven isteyen bir adam .ben onu anladım .yanındakinin değeri bitiyor .istiyor ki para kazansın ama sadece ev ihtiyaçlarına harcasın .yemekler yapsın ama bakımlı seksi olsun vs .
Hala adam onu istiyo bunu istiyo.... bize ne o herifin isteklerinden
Nikah mı dedik biz sana ne nikahı senin kafandan bunlarmı geçiyor
Yaw git o çocukları ya babanın evine ya bakım evine bırak sonra maaşını sadece ev ihtiyaçlarına harcayıp seksi seksi gezersin herifin önünde

İnternet bağlatmak boşanmaya engel mi bahane arıyorsun sen
İnternet baglanana kadar cep telefonun internet paketini bir aylığına sınırsız yap paylaşıma açıp bilgisayarında da kullanabilirsin
Daha ne diyim
Sen ömrüne bir adamın kahrını çekmek için gelmedin kendine gel
Ne boşanması? Evli değillerki.

Sormamakla en iyisini yapıyorsunuz, benim verdiğim örnekte de kadının imkanları vardı, evi parası, çocukları da yoktu, hani desem ki adam çocuk üzerinden tehdit ediyor kadında korkudan sinmiş kalmış, o da yok.
İnsan her gün psikolojik ve fiziksel şiddeti neden çeker, üstüne bir de bu adama para yetireceğim diye uğraşır, adam yan gelip yatarken kadın parasını yedirir?
Bir tane daha var öyle, kadın çalıştı çabaladı ev aldı, eşyalarını yeniledi, çok da yorulduğu bir işte çalışıyor, ortak çocukları yok ve ikisinin de 2. evliliği, ilk eşinden benzer nedenlerle boşanmış ama bunu seviyorum diyor adamın her türlü aşağılamasına boyun eğiyor, adam kadından sıkılırsa kadının kendi imkanlarıyla aldığı evden kovuyor kadın işyerinde uyuyor, kadın eşine öpeyim dediğinde parayla öptürürüm para yoksa öpmek de yok diyormuş, sık gırtlağını bırak cinsinden😡

Ben tavsiye bile vermedim, ailemden birileri tavsiye vermeye kalkmış dedim bırakın bir şey demeyin, yaşadıklarından zerre rahatsız olmayıp siz tavsiye verince ama çok seviyorum diyen birine üzülüp akıl verdiğinize değmez.
Evet böyle insanların bu durumları çözüm bulmak için anlatmadıklarını fark ettiğimden beri ben de tavsiye vermiyorum. Konu bir şekilde açılırsa yuvarlak cevaplar veriyorum. Her ilişkide olur böyle şeyler deyip çekilerek kendimi üzmemiş oluyorum.

Ben hem hemcinslerimin hem de arkadaşlarımın kendilerine böyle şeyleri reva görmelerini kolay kolay sindiremiyorum. Hiç ilişkilerini sormamak, onlar anlatırsa da dinliyormuş gibi yapmak sanırım en doğrusu.

Ben hem hemcinslerimin hem de arkadaşlarımın kendilerine böyle şeyleri reva görmelerini kolay kolay sindiremiyorum. Hiç ilişkilerini sormamak, onlar anlatırsa da dinliyormuş gibi yapmak sanırım en doğrusu.
Aynen öyle, çoğumuz öyledir ama ben döven söven aşağılayan eş/sevgili hikayelerinde sakin kalamıyorum, kadın anlattıkça beynimin içinde adamı dövüyorum duvara çarpıyorum bu da çok öfkelenmeme neden olup sözlerime yansıyor ama bakıyorum anlatan kadın 2 saat sonra eşiyle sevgilisiyle şen kahkahalar eşliğinde keyif yapıyor, hayır bir de üzülüp tavsiye veriyorum eşine anlatıyor veya kayınvalidesine anlatıyor, bir bakıyorum kadın benimle görüşmüyor, sebep? Ben çok fenaymışım benimle görüşmesine yasak koymuşlarmış🤦‍♀️
Ne tavsiye vereceğim o zaman, çok çok benden yorum beklerse aaaa öyle mi vah vaaaaah kocadır hepsi böyle anacım deyip geçiyorum.

Aynen öyle, çoğumuz öyledir ama ben döven söven aşağılayan eş/sevgili hikayelerinde sakin kalamıyorum, kadın anlattıkça beynimin içinde adamı dövüyorum duvara çarpıyorum bu da çok öfkelenmeme neden olup sözlerime yansıyor ama bakıyorum anlatan kadın 2 saat sonra eşiyle sevgilisiyle şen kahkahalar eşliğinde keyif yapıyor, hayır bir de üzülüp tavsiye veriyorum eşine anlatıyor veya kayınvalidesine anlatıyor, bir bakıyorum kadın benimle görüşmüyor, sebep? Ben çok fenaymışım benimle görüşmesine yasak koymuşlarmış🤦‍♀️
Ne tavsiye vereceğim o zaman, çok çok benden yorum beklerse aaaa öyle mi vah vaaaaah kocadır hepsi böyle anacım deyip geçiyorum.
Bir arkadaşım var uzun zamandır eşi ile arası kötü. Aldattığına dair şüpheleri de vardı ki kesin aldatıyordu. Neyse bu boşarım durmam vs. derken olay büyüdü ve evi terk etti kız. 2 hafta sonra evine geri döndü ve adam zerre değişmedi. Kız kaderim bu çekerim moduna girdi. Ben de akıl vermeyi ve onu dinlemeyi bıraktım. Çünkü aklını çelen, eşiyle arasını bozan konumuna düşmeye başladım 🤷‍♀️

Bir arkadaşım var uzun zamandır eşi ile arası kötü. Aldattığına dair şüpheleri de vardı ki kesin aldatıyordu. Neyse bu boşarım durmam vs. derken olay büyüdü ve evi terk etti kız. 2 hafta sonra evine geri döndü ve adam zerre değişmedi. Kız kaderim bu çekerim moduna girdi. Ben de akıl vermeyi ve onu dinlemeyi bıraktım. Çünkü aklını çelen, eşiyle arasını bozan konumuna düşmeye başladım 🤷‍♀️
Tavsiye isteyip uygulayanlara lafım yok ama derdini gelip anlattığında neredeyse onunla ağlayacak moda girdiğim hani böyle ne yapsam da kurtarsam dediklerim 2 saat sonra hayat bana güzel, evliliğimi çekemiyorlar moduna giriyorlar ya, işte onlara değil tavsiye saç boyası numaramı vermem, hele aldatılıp da aslında kocam çoook iyi kadınlar pis, çevremdekiler kötülüklerinden beni boşatmak istiyorculara çenemi yormam.
Vaktiyle aldım boyumun ölçüsünü o yüzden hiiiç umursamam, siz de öyle yapın😌

Tavsiye isteyip uygulayanlara lafım yok ama derdini gelip anlattığında neredeyse onunla ağlayacak moda girdiğim hani böyle ne yapsam da kurtarsam dediklerim 2 saat sonra hayat bana güzel, evliliğimi çekemiyorlar moduna giriyorlar ya, işte onlara değil tavsiye saç boyası numaramı vermem, hele aldatılıp da aslında kocam çoook iyi kadınlar pis, çevremdekiler kötülüklerinden beni boşatmak istiyorculara çenemi yormam.
Vaktiyle aldım boyumun ölçüsünü o yüzden hiiiç umursamam, siz de öyle yapın😌
Eşim benden akıllı bu konuda. Sakın akıl verme karı koca iyi olur kötü sen olursun diye uyarır beni. İşte karşımda üzülen kadın olunca dayanamayıp karışma sen diyordum. adam haklı çıktı 😁

Mune eski evimde ust katta oturan kadin asagi yukari her gun esiyle tartisiyordu. Oyle bagirmalar oluyordu ki alt kata tum kufurler, kapilara atilan yumruklar, hersey aynen duyuluyordu. Bir gun yine kavga ediyorlardi. Kadin 'imdaat, kurtarin, beni öldurecek" diye bagiriyordu. Polisi aramaya karar vermistim Ancak eski eş buna izin vermedi, kari koca arasina girme gibi seyler zirvaladi. Ben sabahi zor ettim. Ve kendime kizdim ya kadin öldu ise aramadigim icin kendimi affedemem o zaman diyordum. Neyse ertesi sabah işe giderken asansorde karsilastik. O gece imdat diye bagiran kadin sabah asansorde esinin paltosundaki sac kılını aldi, yanagini optu adamin. O yuzden ben de bazi insanlari anlamiyorum. Mesela buraya konu aciyorlar: esimden siddet goruyorum. Ailem de arkamda degil, calismiyorum akıl verin diyorlar. Buradan elimizden geldigince yardim etmeye calisiyoruz. Sonra aradan zaman geciyor ayni konu sahibi yeni bir konu ve ayni adamla tekrar karsimizda. Ve hep ayni cevap cok seviyorum. Hatta onca siddetin uzerine cocuk yapmaya devam eden bile var. Cocuk olursa adamin duzelecegini dusunen de var. Ya da cocuk olunca adamin onu sevecegini...

Mune eski evimde ust katta oturan kadin asagi yukari her gun esiyle tartisiyordu. Oyle bagirmalar oluyordu ki alt kata tum kufurler, kapilara atilan yumruklar, hersey aynen duyuluyordu. Bir gun yine kavga ediyorlardi. Kadin 'imdaat, kurtarin, beni öldurecek" diye bagiriyordu. Polisi aramaya karar vermistim Ancak eski eş buna izin vermedi, kari koca arasina girme gibi seyler zirvaladi. Ben sabahi zor ettim. Ve kendime kizdim ya kadin öldu ise aramadigim icin kendimi affedemem o zaman diyordum. Neyse ertesi sabah işe giderken asansorde karsilastik. O gece imdat diye bagiran kadin sabah asansorde esinin paltosundaki sac kılını aldi, yanagini optu adamin. O yuzden ben de bazi insanlari anlamiyorum. Mesela buraya konu aciyorlar: esimden siddet goruyorum. Ailem de arkamda degil, calismiyorum akıl verin diyorlar. Buradan elimizden geldigince yardim etmeye calisiyoruz. Sonra aradan zaman geciyor ayni konu sahibi yeni bir konu ve ayni adamla tekrar karsimizda. Ve hep ayni cevap cok seviyorum. Hatta onca siddetin uzerine cocuk yapmaya devam eden bile var. Cocuk olursa adamin duzelecegini dusunen de var. Ya da cocuk olunca adamin onu sevecegini...
Gerçekten yardıma ihtiyacı olanlar anlaşılıyor onlar için hemen polisi aramak gerekiyor ama bazıları var ki yardım ettiğine bin pişman oluyorsun, üstünden en az 3 yıl belki daha fazla geçtiğinden yazmam da sorun yoktur, en azından deşifre olma sorunu olmaz😌
Karı-koca kavgalarına dayanamıyoruz, bir şekilde kurtarma müdahele etme ihtiyacı hissediyoruz, bir gün aynı sizinki gibi bir karı-koca kavgasında polisi aradık ama eşim dayanamadı ayırmaya gitti çünkü kaba kuvvetin yanısıra bıçaklı bir tartışmaydı, bıçak adam da değildi yalnız bunu not olarak geçeyim, eşim yapmayın etmeyin, çocuklar fena oluyor derken o bıçak eşe diye bir fırlatıldı eşimin sol omzunun biraz üstünden fırladı gitti, kimseye saplanmadı çok şükür ama eşimi de teğet geçti, sonuç polise haber verdiğimiz için suçlu da olduk küfürler yedik, üstüne eşimde belki yaralanmaktan belki ölmekten kıl payı kurtuldu.

O gün bugündür eşimi tartışmaların içine sokmuyoruz kapıyı kilitliyoruz çıkmasın diye, durum adli bir şeyse polisi arıyorum, hastanelik bir durumda da ambulans çağırıyorum, hep ayırmaya çalışanın başı yanar hale geldi çünkü.

Yanlış hatırlamıyorsam siz zaten boşanmıştınız. 2/ çocuğu boşandıktan sonra yapmıştınız eşiniz o kadınla size inat birlikteydi. Eşiniz hapis falan yatan tuhaf bi adamdı. Siz ısrarla bi lafıma bakar kadının gitmesi o beni seviyor diyordunuz vs vs. Konunuz felaket olduğu için aklımda kaldı. Biraz saygı duyun kendinize lütfen

Hala adam onu istiyo bunu istiyo.... bize ne o herifin isteklerinden
Nikah mı dedik biz sana ne nikahı senin kafandan bunlarmı geçiyor
Yaw git o çocukları ya babanın evine ya bakım evine bırak sonra maaşını sadece ev ihtiyaçlarına harcayıp seksi seksi gezersin herifin önünde
Evden çıktım şu an çok şükür

Yanlış hatırlamıyorsam siz zaten boşanmıştınız. 2/ çocuğu boşandıktan sonra yapmıştınız eşiniz o kadınla size inat birlikteydi. Eşiniz hapis falan yatan tuhaf bi adamdı. Siz ısrarla bi lafıma bakar kadının gitmesi o beni seviyor diyordunuz vs vs. Konunuz felaket olduğu için aklımda kaldı. Biraz saygı duyun kendinize lütfen
Evden çıktım:)

Tum bu yasananlarda adam ne kadar suclu ise sen de en az o kadar suclusun. Adamla 3 yil evli kalip bosandigin halde adamla bagini koparmamissin. Bence su yasadiklarini hak etmissin.
Kani bozuk boyle bir adamdan bosandiktan sonra hadi eyvallah diyememissin, ustune ikinci cocugu yapmissin bosandiktan sonra. Dayak yemissin yine birakmamissin. Adam aldatmis sen yine birakmamissin. Adam ne yaparsa yapsin sen kene gibi yapismissin.
Boyle rezil bir yasama razisin. Kendine reva gordugun su hayata bak...bir de cocuklara nasil ornek olduguna... Insan ancak kendini bu kadar alcaltir.
Evden çıktım artık bitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X