Eski eşimle tekrar denedik ama sonuç yine hüsran

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güçlü karakter olmayınca böyle ..
Bana verdiğiniz cevaba ve bir önceki cevabınıza baktığımda bunun altında mutlaka bir sebep yatıyor dedim, artık çocukluktan mı yoksa bilinçaltından mı bilmiyorum ama terapiye gitmenizi tavsiye ederim.

Diger kadın sizden onurlu davranmıs anlaşılan... noldu actınız mı kapıyı eşinizle?
Demekki aralarında baglı bi cinsel ilişki var demişsiniz de zaten “ eşim sadece cinsel ihtiyacını karsılar o kadınla” diyosunuz, zaten biliyordunuz bu durumu süprizi neresinde?

Valla E Emremir ilk defa seni böyle bahanesiz dürüst kendinden emin gördüm naptın
Evi tuttum .eşyalı 1+1 .bu hafta eve geçeceğim.ama bir sorun var.apartmanda eskiden cezaevi yatmış bir adam var .cinayetten yatmış.ya benim kapımı çalarsa yalnız olduğumu bilirse filan korkularımda hiç haksız çıkmadım

Evi tuttum .eşyalı 1+1 .bu hafta eve geçeceğim.ama bir sorun var.apartmanda eskiden cezaevi yatmış bir adam var .cinayetten yatmış.ya benim kapımı çalarsa yalnız olduğumu bilirse filan korkularımda hiç haksız çıkmadım
Korkma yahu adam neden eski yaşadığı eve gelsin ki.

Benim bekar evimde de benden önce cinayet işlemiş ve yakalanmamış bir adam oturmuş, 3 kez gecenin köründe sivil polisler geldi aklım çıktı sadece =)) Korkma yani, adam gelmez, bi suç işlerse belki bana olduğu gibi polisler gelebilir o kadar.

Korkma yahu adam neden eski yaşadığı eve gelsin ki.

Benim bekar evimde de benden önce cinayet işlemiş ve yakalanmamış bir adam oturmuş, 3 kez gecenin köründe sivil polisler geldi aklım çıktı sadece =)) Korkma yani, adam gelmez, bi suç işlerse belki bana olduğu gibi polisler gelebilir o kadar.
Hayır adam üst katımda çapraz dairede allahtan tam üstte değil ama çok tırstım

Hayırlı olsun yeni evin korkma muhatap olmadığın sürece bir şey olmaz apartmanda tek kadın sen değilsin ya. Ayrıca cezaevinde 1.5 sene yatmış bir adamla dip dibe yaşamışsın bu seni ürkütmese gerek. Zor süreç Allah yardım etsin ama asla geri bakma.

Hayırlı olsun yeni evin korkma muhatap olmadığın sürece bir şey olmaz apartmanda tek kadın sen değilsin ya. Ayrıca cezaevinde 1.5 sene yatmış bir adamla dip dibe yaşamışsın bu seni ürkütmese gerek. Zor süreç Allah yardım etsin ama asla geri bakma.
1.5 sene artı 16 yaşında da gasptan adam yaralamadan 5 sene yatmışlığı da var.hakikaten o daha korkunç :)

Yok cinayetten yatmış ben uydurmadım
Geri döneceksiniz de yer mi arıyorsunuz? Ablam 10 küsur senedir bekar yaşıyor kızıyla boşandı. En yakın arkadaşım 2 yaşındayken kızı kocasını kaybetti yalnız yaşıyor. Adam cinayet işledi diye neden size gelsin. Tek siz mi varsınız? Amma abartıyorsunuz, bu ne trajedi ya. Kocasız kalamama hastalığı olmuş sizde.

Geri döneceksiniz de yer mi arıyorsunuz? Ablam 10 küsur senedir bekar yaşıyor kızıyla boşandı. En yakın arkadaşım 2 yaşındayken kızı kocasını kaybetti yalnız yaşıyor. Adam cinayet işledi diye neden size gelsin. Tek siz mi varsınız? Amma abartıyorsunuz, bu ne trajedi ya. Kocasız kalamama hastalığı olmuş sizde.
Asla daha o devir bitti ama ciddi anlamda tek yaşama fobim var ama alışacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X