Eski eşin gerçek yüzü

florencegigi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2025
96
6
1
26
Daha önce eşimin beni kendisinden önceki bi ilişkim yüzünden şiddet uyguladığını hakaretler ettiğini beni anne babam dahil kimseyle görüştürmedigi ile ilgili bi konu açmıştım. Boşandıktan sonra gerçek yüzünü gösterdi. Beni evliyken aldattığını yakalamıştım zaten. Boşandıktan sonra da koşa koşa kendini hatunların kollarına atmış. Her gün başka biriyle takılıyormuş. Bi de gözüme sokmak için bi yerlerde paylaşım yapıp duruyor. Bana seni sevmedim, eski sevgilelerimi daha çok seviyordum, şimdiki hatunlar bile senden daha değerli diye mesajlar atıp duruyor. Ben onun artığıymışım. Benimle sadece cinsellik için evlenmiş çünkü bakireymişim. Ama evlenince öğrenmiş ki cinsellik içeren kasetlerim varmış, bu şekilde iftiralar atıp duruyor. 7 aylık hamileyim. Bebeği görmemesi için uzaklaştırma alacağım. Ben onun beni sevmediğini biliyordum zaten de çok sevdiğimden evlenmek istedim onunla. Bende onun benimle olmadan cinsel ilişkileri olduğunu öğrendim. Ama kendisi namuslu ben namussuzmuşum. O yüzden benden boşanmış. Sizce neden gözüme sokmaya çalışıyor bu hayatını?

Benden önce alkol kullanımı varmış. Bana içmiyorum demişti ama ilişkimiz boyunca içmiyorum diyerek beni kandırmış. Ben evde değilken içmiş hep. Şimdi de muhtemelen tam bi alkolik oldu ama madde kullanımından emin değilim

Babasının varlığından bile haberi olmaması için çabam. Nerden bilebilirdim böyle bi ruh hastası olduğunu
Şiddet uyguladığını, size ve ailenize sürekli hakaret ettiğini yazmışsınız. Zaten bebeği de o istiyordu demişsiniz, insanların bir anda değiştiğinde pek inanmıyorum, neyse Allah yardımcınız olsun.

Onun sizin hakkınızda dedikleri niye hala umrunuzda ki?
Biz değer verdiğimiz insanların fikirlerini önemseme eğiliminde oluruz.
Eski eşiniz adı üstünde. Hala dediklerini onaylatma ihtiyacı duymayın. İstediğini düşünsün. Umursamayın. Onun hikayesinde siz kötüsünüz. Bu fikrini kanatsız melek olsanız da değiştiremezsiniz. Onun bakış açısına göre siz kötüsünüz. Aksini asla kabul etmeyecek.

Bir insanın düşüncesine, fikrine, tavrına müdahale edemeyiz. Ama birinin bize karşı yaptığı davranışlar için karşı tarafa vereceğimiz tepkileri biz seçeriz. Sadece kendi tepkinizi kontrol edebilirsiniz. Sadece kendi tepkilerinizi kontrol edin. Eski eş hakkınızda ne düşünürse düşünsün. Artık onun düşünceleri sizi ilgilendirmiyor. Umursamayın.

Amansız bi iftira atma isteğini çözemedim. Onun dediklerini umursamamaya çalışıyorum ama hamile olduğumdan yine de bi miktar üzülüyorum

Neden mi, çünkü insanlıktan nasibini alamamış, ruh hastası bi sapık olduğu için...
Ben hamileyken ablam "ne kadar sorunsuz bir hamilelik, o kadar minnoş ve huzurlu bir bebek gelir, gerekirse haberleri bile izleme ki bebeğin etkilenmesin, stres olmasın" demişti. Hem kendin, hem bebeğinin sağlığı için her yerden engelle sil, hatta numaranı da değiştir, görmezden gel.
İlk zamanlar ipinden boşanmış gibi sağda solda çok mutlu pozları verir, en fazla 1 seneye yalvar yakar geri dön tülaaaay diye ağlamaya başlar emin ol. Sana göstermeye çabalaması bile en büyük kanıtı :))
Bana "evim arabam, param var bir daha evlenirim, sen de iki çocukla ömür boyu sürünürsün" diyen herif şimdi ne olur evi arabayı üzerine yapayım, ne istersen onu yapayım, yeter ki dön diye yalvarıyor. Zaten düzgün karakterli olsalardı iş bu raddeye gelmezdi. O yüzden neden diye düşünecek kadar bile iz bırakma ondan, sil gitsin. Bebeğinle beraber göreceğin güzel günleri düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…