- 17 Mart 2025
- 96
- 6
- 1
- 26
- Konu Sahibi florencegigi
-
Yani böyle bir ruh hastasından çocuk yapmakta büyük cesaret, çocuğa çok yazık olacak.Bebeği de kendisi istemişti zaten. Şimdi de kızım da kızım diyor ama o adama asla bebeğimi vermem
Şiddet uyguladığını, size ve ailenize sürekli hakaret ettiğini yazmışsınız. Zaten bebeği de o istiyordu demişsiniz, insanların bir anda değiştiğinde pek inanmıyorum, neyse Allah yardımcınız olsun.Babasının varlığından bile haberi olmaması için çabam. Nerden bilebilirdim böyle bi ruh hastası olduğunu
Böyle bir şeyin mümkün olmadığını biliyorsun değil mi? Adam görmek isterse paşa paşa göstereceksin.Babasının varlığından bile haberi olmaması için çabam. Nerden bilebilirdim böyle bi ruh hastası olduğunu
Onun sizin hakkınızda dedikleri niye hala umrunuzda ki?Daha önce eşimin beni kendisinden önceki bi ilişkim yüzünden şiddet uyguladığını hakaretler ettiğini beni anne babam dahil kimseyle görüştürmedigi ile ilgili bi konu açmıştım. Boşandıktan sonra gerçek yüzünü gösterdi. Beni evliyken aldattığını yakalamıştım zaten. Boşandıktan sonra da koşa koşa kendini hatunların kollarına atmış. Her gün başka biriyle takılıyormuş. Bi de gözüme sokmak için bi yerlerde paylaşım yapıp duruyor. Bana seni sevmedim, eski sevgilelerimi daha çok seviyordum, şimdiki hatunlar bile senden daha değerli diye mesajlar atıp duruyor. Ben onun artığıymışım. Benimle sadece cinsellik için evlenmiş çünkü bakireymişim. Ama evlenince öğrenmiş ki cinsellik içeren kasetlerim varmış, bu şekilde iftiralar atıp duruyor. 7 aylık hamileyim. Bebeği görmemesi için uzaklaştırma alacağım. Ben onun beni sevmediğini biliyordum zaten de çok sevdiğimden evlenmek istedim onunla. Bende onun benimle olmadan cinsel ilişkileri olduğunu öğrendim. Ama kendisi namuslu ben namussuzmuşum. O yüzden benden boşanmış. Sizce neden gözüme sokmaya çalışıyor bu hayatını?
Neden mi, çünkü insanlıktan nasibini alamamış, ruh hastası bi sapık olduğu için...Daha önce eşimin beni kendisinden önceki bi ilişkim yüzünden şiddet uyguladığını hakaretler ettiğini beni anne babam dahil kimseyle görüştürmedigi ile ilgili bi konu açmıştım. Boşandıktan sonra gerçek yüzünü gösterdi. Beni evliyken aldattığını yakalamıştım zaten. Boşandıktan sonra da koşa koşa kendini hatunların kollarına atmış. Her gün başka biriyle takılıyormuş. Bi de gözüme sokmak için bi yerlerde paylaşım yapıp duruyor. Bana seni sevmedim, eski sevgilelerimi daha çok seviyordum, şimdiki hatunlar bile senden daha değerli diye mesajlar atıp duruyor. Ben onun artığıymışım. Benimle sadece cinsellik için evlenmiş çünkü bakireymişim. Ama evlenince öğrenmiş ki cinsellik içeren kasetlerim varmış, bu şekilde iftiralar atıp duruyor. 7 aylık hamileyim. Bebeği görmemesi için uzaklaştırma alacağım. Ben onun beni sevmediğini biliyordum zaten de çok sevdiğimden evlenmek istedim onunla. Bende onun benimle olmadan cinsel ilişkileri olduğunu öğrendim. Ama kendisi namuslu ben namussuzmuşum. O yüzden benden boşanmış. Sizce neden gözüme sokmaya çalışıyor bu hayatını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?