- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
Ne haddineymiş beyefendinin, terslemiyor musunuz ya da neden heryerden engellemiyorsunuz ki, o artık dış kapının mandalı yaniSelam kızlar ;
Gecen hafta salı günü boşandık.fakat eski eş hala napiyosun ,nerdesin,kimle konusuyosun vs vs sorguya cekiyor.bu durum ne kadar surecek.sinirlerim yiprandi daha da yipranmaya devam ediyor.mesela dun gece whatsaptaydim hemen yazdi bu saatte kimle konusuyorsun.instagrama giriyorum "oooo ceross hanım masallah bu saate instagramdasin" falan..bosanmis hanımlardan tavsiye bekliyorum.simdiden tesekkur ederim..
Engelleyin.
Ben bosanmadim ama eğer öyle bir şey olsaydı engellerdim eğer çocuk varsa iletişimi kesemem ama bu sözlerine cevap bile vermezdimSelam kızlar ;
Gecen hafta salı günü boşandık.fakat eski eş hala napiyosun ,nerdesin,kimle konusuyosun vs vs sorguya cekiyor.bu durum ne kadar surecek.sinirlerim yiprandi daha da yipranmaya devam ediyor.mesela dun gece whatsaptaydim hemen yazdi bu saatte kimle konusuyorsun.instagrama giriyorum "oooo ceross hanım masallah bu saate instagramdasin" falan..bosanmis hanımlardan tavsiye bekliyorum.simdiden tesekkur ederim..
Kızları bahane ediyor belli ki.Açıklama kısmında canım kızlarım yazıyor, demek ki çocukları var. Dolayısıyla müdahale etmeyi hak görüyor kendinde. Bunlardan kurtulmanın tek yolu sağlam duruştur.
Engellemeyi denesen ? Çocuklarınız olsa bile bu ona bu haddi vermez çocuklarıyla iletisim kurmak isteyen arar sosyal medyadan WhatsApp tan kinayeli kinayeli yazmaz sanane dicen engelleyeceksin tabi bu durum hoşuna gitmiyorsaSelam kızlar ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?