Eski eşin hala hayatıma müdahale etmesi !

Eowynn_arwn

Canımm kızlarım :))
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
2.861
3.614
133
Selam kızlar ;
Gecen hafta salı günü boşandık.fakat eski eş hala napiyosun ,nerdesin,kimle konusuyosun vs vs sorguya cekiyor.bu durum ne kadar surecek.sinirlerim yiprandi daha da yipranmaya devam ediyor.mesela dun gece whatsaptaydim hemen yazdi bu saatte kimle konusuyorsun.instagrama giriyorum "oooo ceross hanım masallah bu saate instagramdasin" falan..bosanmis hanımlardan tavsiye bekliyorum.simdiden tesekkur ederim..

Ne haddineymiş beyefendinin, terslemiyor musunuz ya da neden heryerden engellemiyorsunuz ki, o artık dış kapının mandalı yani

Ben bosanmadim ama eğer öyle bir şey olsaydı engellerdim eğer çocuk varsa iletişimi kesemem ama bu sözlerine cevap bile vermezdim

Açıklama kısmında canım kızlarım yazıyor, demek ki çocukları var. Dolayısıyla müdahale etmeyi hak görüyor kendinde. Bunlardan kurtulmanın tek yolu sağlam duruştur.
Kızları bahane ediyor belli ki.
Engellesin her yerden bir süre.
Söylemek istediği olursa SMS ya da mail atsın bence.
Çünkü hala kocası sanıyor kendisini.

Çocuklarınız varsa kale almayın ya da tersleyin eğer yoksa engelleyin hadsize bak

Engellemeyi denesen ? Çocuklarınız olsa bile bu ona bu haddi vermez çocuklarıyla iletisim kurmak isteyen arar sosyal medyadan WhatsApp tan kinayeli kinayeli yazmaz sanane dicen engelleyeceksin tabi bu durum hoşuna gitmiyorsa

Aynı durumları yaşadım sosyal medya haricinde. Whatsappta son görülmemi ısrarla açmamı istedi açmadım. Çocuk olduğu için sms atıyor ama bazen ordan da engelliyorum çünkü cirkefe bağlıyor kimi zaman. Cocukla konuştuğunda evde kim var nerdesiniz ne yediniz her şeyi soruyordu çocuğa. En son seni ilgilendirmez bir daha sorma diye rest cektim bıraktı gibi. Siz de her yerden engelleyin ve sakın aldırmayın. Madem hayatınızdan çıkardınız sosyal medyadan da çıkarın. Çünkü sadece sinirleriniz yıpranır. Hiçbir seye cevap vermeyin zamanla azalacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…