Eski esin kankaları

gamzelim2012

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
470
201
303
Ankara
Eski esimin en yakin arkadaslarinin esleriyle arkadas olmustum bende. Simdi onlarla gorusuyorum ama onlarin eslerinin bana haksizlik eden birine destek olmalari yaninda olmalari beni cok rahatsz ediyo. Keyifleri yerinde buda benim sinirimi bozuyo. Ona kızıcaklarina eglendiriyolar

Ne kadar ilginç. Eski eşinizin arkadaşlarının eski eşinize tavır almalarını istiyorsunuz.
Yahu boşanan sizsiniz, arkadaşlarınız değil ki. Neden tavır alsınlar. Sorun sizin sorununuz onların değil ki.
Benimde boşanan arkadaşlarım var ve her iki tarafla da hala arkadaşım. Kimseye tavır alacak değilim.
Çocukça kaprisleri bırakın siz bir yetişkinsiniz.

Eski eşinin kankalarıymış zaten fazla beklenti içine girme bence arayı da sıkı tutma
Ben olsam ister istemez mesafe koyarım

Eski esimin en yakin arkadaslarinin esleriyle arkadas olmustum bende. Simdi onlarla gorusuyorum ama onlarin eslerinin bana haksizlik eden birine destek olmalari yaninda olmalari beni cok rahatsz ediyo. Keyifleri yerinde buda benim sinirimi bozuyo. Ona kızıcaklarina eglendiriyolar
onlar ister kabullenin ister kabullenmeyin erkek tarafı durumundalar aslında. ama sizle de arkadaş oldukları iiçin arkadaşlıklarını bozmuyorlar, eski eşinizin yanında oluyorlar diye düşünmeyin zaten durmaları gereken yer kendi kocalarından dolayı eski eşinizin tarafı, mecburen... arkadaşlarınıza kabahat bulmayın derim, ya siz terk edeceksiniz o insanları da ya da kabul edeceksiniz...

aslında onlara neden kızgınım çok ani alınmış bi boşanma kararı evet sürdüremezdim böyle bi evliliği ama sözünü çok dinlediği arkadaşlarıda bekle nnapıyosun konuşalım demedi aksine boşanma sürecini hızlandırdılar. belki barışıcaktık diye düşünmediler ona anlam veremedim. bide çok kötü çok üzgün olduğunu gördükleri halde. evet benim için çok kötüydü çok huysuzdu ama yinede insan şaşırıyo bu tutumlarına

görüşmemelisiniz .
ayrıca onu eğlendirmeleri neden sizin sinirinizi bozuyor . adam hayata mı küssün . ne yapsın . herkes kötü mü davransın ona.

aslında onlara neden kızgınım çok ani alınmış bi boşanma kararı evet sürdüremezdim böyle bi evliliği ama sözünü çok dinlediği arkadaşlarıda bekle nnapıyosun konuşalım demedi aksine boşanma sürecini hızlandırdılar. belki barışıcaktık diye düşünmediler ona anlam veremedim. bide çok kötü çok üzgün olduğunu gördükleri halde. evet benim için çok kötüydü çok huysuzdu ama yinede insan şaşırıyo bu tutumlarına
o zaman o arkadaşlarının eşleri ile görüşmeyeceksiniz . uzak durun

görüşmemelisiniz .
ayrıca onu eğlendirmeleri neden sizin sinirinizi bozuyor . adam hayata mı küssün . ne yapsın . herkes kötü mü davransın ona.
kötü davransın.. zaten çok kötüymüş duyduğuma göre son halini bilmiyorum ama bi kaç gün önce en yakın arkadaşı öyle söylemişti sonunu iyi görmüyorum diye.

ben olsam hepsini siler atarım
"eşimi çıkarmışım hayatımdan, onun kankaları ve eşleri kusur kalsın neme gerekler acaba" diye düşünürdüm

ben olsam hepsini siler atarım
"hayatımdan eşimi çıkarmışım hayatımdan onun kankaları ve eşleri kusur kalsın neme gerekler acaba" diye düşünürdüm
katılıyorum.
hala aklında barışmak olabilir arkadaşın .
yani hala iletişim kurduğuna göre . ve arkadaşları da ona kötü davransın diye düşündüğüne göre.
gerçekten zor bi karakter olduğunu düşünüyorum konu sahibinin .
neden arkadaşları ona kötü davransın ki. arkadaş adı üstünde.
kötü davransın.. zaten çok kötüymüş duyduğuma göre son halini bilmiyorum ama bi kaç gün önce en yakın arkadaşı öyle söylemişti sonunu iyi görmüyorum diye.
sonunun iyi olmamasını diliyorsunuz gibi hissediyorum .

katılıyorum.
yani hala iletişim kurduğuna göre . ve arkadaşları da ona kötü davransın diye düşündüğüne göre.

sonunun iyi olmamasını diliyorsunuz gibi hissediyorum .
evet üzülsün istiyorum ben onu sevdim evlendim 1,5 yıl önce ve onun 2. benim ilk evliliğim başladığı günden beri bitti dedi öyle olursan biter böyle yaparsan biter. anam kıymetli oğlum kıymetli ben hiç. bitecek diye evlenmiş benim hayatımı mahfetti. affetmiyorum onu

katılıyorum.
zor bir karakter olmasından ziyade, bizler için değişik düşünce yapısına sahip olabilir.
yani sen misal aldatılsan da eşin ya da sevgilin için "benden uzak olsun da iyi olsun" diyebilecek bir kadınken, ben "bensiz mutluysan geber gerizekalı" diyecek kafa yapısında bir kadın olabilirim :KK70:
şaka bir yana konu sahibesi neler yaşayıp ayrıldı bilemiyoruz tabi, eski eşinin mutlu olmasını istemiyor olabilir. ama buradaki ana konu bence şu; bence eski eşini nasıl hayatından çıkardıysa onun sayesinde tanıdığı insanları da çıkarmalı hayatından ki sıfırdan başlayabilsin..

evet üzülsün istiyorum ben onu sevdim evlendim 1,5 yıl önce ve onun 2. benim ilk evliliğim başladığı günden beri bitti dedi öyle olursan biter böyle yaparsan biter. anam kıymetli oğlum kıymetli ben hiç. bitecek diye evlenmiş benim hayatımı mahfetti. affetmiyorum onu
anne baba tarafından sizi uyaran kimse olmadı mı. sizin ilk evlilik onun ikinci çünkü.
hiç irdelemediniz mi bu kişiyi.
yoksa evlenmeden önce sizi el bebek gül bebek mi baktı.
evlendikten sonra mı değişti.

zor bir karakter olmasından ziyade, bizler için değişik düşünce yapısına sahip olabilir.
yani sen misal aldatılsan da eşin ya da sevgilin için "benden uzak olsun da iyi olsun" diyebilecek bir kadınken, ben "bensiz mutluysan geber gerizekalı" diyecek kafa yapısında bir kadın olabilirim :KK70:
şaka bir yana konu sahibesi neler yaşayıp ayrıldı bilemiyoruz tabi, eski eşinin mutlu olmasını istemiyor olabilir. ama buradaki ana konu bence şu; bence eski eşini nasıl hayatından çıkardıysa onun sayesinde tanıdığı insanları da çıkarmalı hayatından ki sıfırdan başlayabilsin..
benden uzak olsun da iyi olsun kafasındayim ben .
benden uzaksa ben de iyi olurum diye düşünürdüm.
yaptığı kötü şeylere karşı düşman kesilirim . kendimi hemen soğuturum mesela ben . durduk yere şüphe duysam bile hemen soğurum . ya da davranışı yanlış ise hemen soğurum . buz gibi. boşanmaya kadar düşünürüm . benim karakterim de böyle. gerisini , ne yapacağımı vs düşünmem . kötü bi düşünce şekli belki ama karakterim böyle. :duduk::duduk::duduk:

Back
X