Cidden bazen hemcinslerimi de anlamakta zorluk çekiyorum.. Ben de çocuklu bi adamla evlendim, dışarıdan bu tarz yorumlar yapılması akıl alır gibi değil..
Evet daha kendini tam olarak ifade edemeyen,doğruyu yanlışı ayırt edemeyen küçük cocuklarin ayni odada uyuması coook yanlış.. Bu kesinlikle sinir olunacak bir durum AMAA yok kadının nasıl bir boşlukta 3 ayda evlilik kararı alması sizi ilgilendiren bir durum değil. Burda hepimiz boşanma okuduk,yıllarca tanıyıp sevgili olup aynı eve girince bambaska huyları ortaya çıkanlar.. bazen zamanın bir ölçüt olmadığını anlamış olmamız gerekmiyor mu!!!
Üzerine bir de elalemin kadınıyla,elalemin çocuğuyla ifadesi.. ee o kız çocuğu da kadin için elalemin çocuğu mu oluyor... Nasıl o evleneceği adamın canıysa diğer çocukta o kadının canı..
Yetmiyor parasını baska kadina yedirecek konusu... kadin çalışıyorsa yaptığı her birikim o kız cocuguna da kalacak.. Bu kadar çirkin hesaplamalar hoş değil ama bu bir gerçek..
Yetmiyor kadın yaranmak için iyi davranıyor etiketi,yok sonradan istemeyecek önyargısı... soğuk olsa üvey anne olur,iyi davransa yaranmak istiyor olur...
Cidden kadının kadına yaptığı kötülüğü aslında bazen erkekler yapmıyor...
Ben hep sunu düşünmüştüm,eski eşiniz size kötü gunler yasatmis olabilir ama sonsuza kadar hayatta olmayacaksınız,yarın size bisey olsa kızınızın yeri babasının yani olacak.. eşiniz ne kadar kötü biri olursa olsun dilerim hayatina giren kadın vicdanlı merhametli biridir de Allah korusun bu gün siz olmazsanız kızınıza iyi bir abla olur