- 5 Eylül 2022
- 774
- 1.794
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesi salak kendini akıllı sanan insanlara da ayrı hastayımSelam herkese,
Eski eş ile büyük kızım buluşmuşlar torunlarımı özledim diye.Kızıma şöyle bişey söylemiş,kızım anne'ne bi teklifim var benimle tekrar evlensin ben ölünce emekli maaşım ona kalsın yazık devlete gitmesin:)))kızım demiş baba iyimisin annem böyle bişeyi kabul etmez hem ya sen 20 yıl sonra öldün,yada annem senden önce vefat etti saçmalama demiş.Zaten kardeşim alıcak öyle bi durumda,yok kızım o az alır demiş.Teeee alllaaamm yaa.Hepsi tekrar eve girebilmek için ben onun ciğerini biliyorum.Az gülmedim yaa
55 yaşındaymış. Elvis binayı terk etmiş, kronik hastalıklar da melabaaa demeye başlamış. Elinden tutup doktor doktor taşıyacak biri lazım emüceye.Eski eş kaç yaşında??![]()
:))))Selam herkese,
Eski eş ile büyük kızım buluşmuşlar torunlarımı özledim diye.Kızıma şöyle bişey söylemiş,kızım anne'ne bi teklifim var benimle tekrar evlensin ben ölünce emekli maaşım ona kalsın yazık devlete gitmesin:)))kızım demiş baba iyimisin annem böyle bişeyi kabul etmez hem ya sen 20 yıl sonra öldün,yada annem senden önce vefat etti saçmalama demiş.Zaten kardeşim alıcak öyle bi durumda,yok kızım o az alır demiş.Teeee alllaaamm yaa.Hepsi tekrar eve girebilmek için ben onun ciğerini biliyorum.Az gülmedim yaa
Allah korusun rabbim uzun ömür versin sizeMesela esimle benim olsa öyle durum zaten benim önce ölmem matematikman daha olası kendisinden büyük olduğum için![]()
Tabiki ne diyor mügem gençliğinde yatırım yapıcaksın ki yaşlılığındada çocuk eş sana baksın.Yaşlılık icin yer ariyor sanirim diger kapilar kapaniyor agir agir cark ediyor
55Eski eş kaç yaşında??![]()
Heralde bir ev alıcam annene dese tapuyu onun üzerine yapıcam dese kanarım heralde es kaza çünkü biliyor ne kadar ev istediğimi:)))Allah korusun şeytana uyarım sonra al başına bela:))))Acaba nasıl tekrar barisabilirim diye düşünürken aklina bu fikir gelmiş ama inandırıcı degil. Onun dışında fazla iyi niyetli olması lazim ama bilemiyorum.![]()
ilerde kendi eski eşimi görüdm bu msjınızdaSelam herkese,
Heralde bir ev alıcam annene dese tapuyu onun üzerine yapıcam dese kanarım heralde es kaza çünkü biliyor ne kadar ev istediğimi:)))Allah korusun şeytana uyarım sonra al başına bela:))))
Anlamadım?nasıl bir egoSanki sizin bir ego tavana vurmuş.
Aman ya egon tavana vursa da hakkın var.Anlamadım?nasıl bir ego
Tam aklını kullanmamış demek. Sormasını sağlayın sonra yol verin.Heralde bir ev alıcam annene dese tapuyu onun üzerine yapıcam dese kanarım heralde es kaza çünkü biliyor ne kadar ev istediğimi:)))Allah korusun şeytana uyarım sonra al başına bela:))))