Eski eşin yaptıkları ve nişanlanması

Üzülmek istemiyorssniz haberleşme sirkülasyonunu koparin.

Sizin de mutlu olacağiniz günler gelir elbet.siz buna açık olursanız tabi..

Açıkçası ben artık bakmıyorum eski eşimle ilgili konulara ve benim de eşyalarımı götürdü, ara ara üzüldüğümde o kadar karektersizmiş ki iyi ki boşandım deyip şükrediyorum. Evet az çok insan belli oluyor ama mükkemmmel değil hiçkimse diyerek görmezden geliyoruz bazı şeyleri.
Büyük konuşmak doğru değil, insanın başına herşey gelebilir, herkes mış gibi yapar genelde dert etmeyin ne eski eşinizi ne de nişanlısını

Malesef insanlar yanıltabilir bizi karakterli sandıklarımız çıkarları için harcayabilirler, önemli olan kişinin kendi mutluluğu, kendi hayatınıza konsantre olun bence

Çok iyi anlıyorum seni.bende benzer şeyler yaşadım.yaptıkları yanlarına kâr kalmasın hakkımı helal etmiyorum.böyleleri dolandırıcı çete oluyo malesef bayanları maddi manevi kandırıp bezdirip ne çarparsak o cepte diyolar

Nereden biliyorsun evlenince hayatının zindan olmayacağını. Hak bu ya hak illlaki çıkacak. Ben de 2 buçuk yıllık evliliğimi 1 lira almadan bitirdim. Ama düşünüyorum da şimdiki aklım olsa yine aynısını yapardım gücüm yok çünkü mahkeme kapılarında bekleyecek. Ben bıraktım Allah alsın dedim. Sen de Allaha havale et. İllaki bigün Bi yerlerinden çıkacak.

Emin ol mutlu olmayacak sen sanıyor musun o adam o kaynana degısecek yine anasının evinden cıkmıcak yine ana ogul bir olacaklar net yani gecer bu cicim ayları mutlu olamaz ondan da bosanır siz dua edin de cocugunu yokmus bir mıkroptan arındır gıbı arınmıssınız sukredın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…