Yok alsında laf arasında sadece nişanlanmış dedi bende çok ısrar ettim fotoğrafı göstermesi için görünce de tabi tanıdım direk bana ait olanlarıOrtak tanıdık size ağzının suyu aka aka tüm detayları yetiştiriyor onu da bi çıkarın hayatınızdan. Geçmiş gitmiş o zaman uğraşmamışsınız şimdi de uğraşmayın.
Evet çok haklısınız aynen öyleCanım seni çok iyi anlıyorum. Ama arkadaslar yukarı da yazmış. Ağlayanin mali gülene yar olmaz diye. O kadar doğru ki.
Bende kısa süre de boşandım 7 ay bile sürmedi ve benim eşyalarımın üzerlerinde arkadaşlarıyla yaşadı. Başka kadınlar aldı eve. Benim kullanmaya nasip olmayan kahvaltıliklarimla masalarda resimlerini gördüm. Benim yatak odamda kaldılar.
Ve O kadar uzulup dua ettim ona da yar olmasın diye.
Işleri güçleri o kadar bozuldu ki kısa zaman sonra o evi de içindeki herşeyi de satıp annesinin evine geri dönmek ailesiyle yaşamak zodunda kaldı. Gerçekten ağlayanin mali gülene asla ama asla yar olmuyor. Bizzat ben yaşadım gördüm. Bende senin gibi o kadar üzgun depresyonda ve yipranmistim ki hicbirşey uğraşmadım. Şimdi ki aklım olsa asla yanına bırakmam. Gerekirse çöpe atarım yine de ona bırakmazdım ama sadakam olsun dedim.
O kiza da ailecek ve eski esin o kadar değer vermiyor ki yeni bir ayakkabı alıp masraf bile yapmamışlar. Değer bulmamışlar. Eeski karartersiz eşininde deger verdiğini sanmıyorum. Resimlere görünüşe aldanma.
Gerçekten değer veren adam ve aile bunu yapmazdı. En kotu onları satıp yenisini alırdı. Ama senin kullandigin şeyleri kullandirmazdi.
O yüzden Allaha havale et sen.
Amin inşallah öyle olurAğlayanın malı gülene ne zaman fayda etmiş ki. Sinir olmak da çok haklısınız anlıyorum.
Bekleyin ilahi adalet tecelli eder. Eskileri kullanacak kadar düşmüş insanlar, zavallı onlar
Bir yandan da üzülme sebebim bu sanırım yani 2 yılı geçti ve bnm Hala maddi sıkıntılarım var karşıma yeni biri çıkmıyor vsBosver.Senin evin yanmis onlar o yanginda o ateste yemek yapmis.Dusun bakalim Allah yanlarina koyar mi?Yuregini ferah tut o adam ve ailesiyle ilgilenme at gitsin geriye atabilmel icinde sende birilerine kendine sans tani ne bu gunlerin geri gelecek ne bu guzellik ve yaşin.Zamanini degmez seylere harcama
İnşallah çekerler .o kız onları süründürür umarımBir hayli çingene imiş eski eşiniz ve annesi
Çeker şimdi yeni gelinden hırsızlar.
Aklımdan geçmedi değil ama o rezil insanlarla yeniden başımı belaya sokmak istemiyorumBence kızı uyar canım bunlar bildiğin teşkilat olmuş ana oğul
Evet bende oyle tahmin ettim ama kader kismet umarim gonlune gore biriyle karsilasir bu gecmisi hatirlamamak uzerine cope atarsin canim Allah yardimcin olsunBir yandan da üzülme sebebim bu sanırım yani 2 yılı geçti ve bnm Hala maddi sıkıntılarım var karşıma yeni biri çıkmıyor vs
sen değilde bir başkası bu kıza anlatsa bu yaptıklarını kız zarardan dönermi ki yazık onada. sende kıymetini bilen birini bulursun inşaallah.herkese merhaba ,
ben evlendikten 7 ay sonra eski eşimin annesine aşırı derecede bağımlı olması, annesinin evinden iş dışında kesinlikle ayrılmaması, annesinin de üzerimde baskı kurmaya çalışması,
oturduğumuz evin borcunu sadece bana ödetmeye çalışmaları ve en sonda anne oğul bir olup altınlar, takılarım ve bohçada aldıkları bir kaç şeyi çalmaları akabinde yaşanan bir sürü kavga ve olaylar sonrasında ayrıldım.
boşanma sürecinde de çok fazla çirkinleştikleri için o anki psikolojiyle bir an önce kurtulmak adına hiç bir hakkımı geri alamadan anlaşmalı olarak boşanmak durumunda kaldım. Boşanalı 2,5 yıl oldu
onlar ise ne maddi ne manevi bir kayıba uğramadıkları hatta kârda oldukları için Hayatlarına güllük gülistanlık devam ettiler.
ve şimdi öğreniyorum ki eski eş nişanlanmış üstelik kıza benden çaldığı tektaşımı altın kolyemi ve bilekliğimi takmışlar. Bohçaya benim çikolata gondolumu ve sepetlerimi koymuşlar. Bir de annesi yine benden çaldığı Ayakkabımı giymiş.
Bu nasıl bir çingenelik aklım almıyor.
ilahi adalet diyorum hep allah yarına bıraksa da yanına bırakmaz diyorum ama Beni bu kadar perişan edipte kendisnin bu kadar mutlu olmasını hazmedemiyorum
Evrt çok yazık malesefsen değilde bir başkası bu kıza anlatsa bu yaptıklarını kız zarardan dönermi ki yazık onada. sende kıymetini bilen birini bulursun inşaallah.
Bu kadar detayı siz nasıl öğreniyorsunuz? ortak tanıdıksa sizin olduğunu nasıl bu kadar iyi biliyor ayakkabı gondol falan. Bırakmasaydınız alsaydınız yani bunun için illa çekişmeliye gerek yoktu nafaka istemediğiniz sürece mahkeme sürecinde bunlar size verilirdi zaten de 2.5 sene geçmiş şimdi bunlara takılmanın ne anlamı var alsınlar ne yaparlarsa yapsınlar yani evlenmeden önce de sizin değildi onlar sonuçta 7 ay evli kalmışsınız sadece tüm bunları da kaynanan ve eşin sana aldığına göre aldıklarını geri almışlar ne sizin zararınız var ne onların karı 7 ayda bu kadar hesaba kitaba girilmesi de ilginç benimdi de benim diye ne yapıcam onların malını hediyesini Allah aşkına ben olsam zaten kendim götürürüm verirdim
yuh ağır şerefsizmiş o da iyi kurtulmuşsunuzBenim eski esim bosanir bosanmaz hemen evlendi ve taksitlerini benim odedigim son model arabayi kadina hedoye etmis. Hatta dun kizimi almaya kadinla geldi. Serefsizler daha da mutlu yasiyorlar galiba.
Bir de bosanmadan once arabayi baskasina satis yapmis sonra ondan karisina satmis. Ve bunlar olurken kizkardesim kanser tedavisi goruyordu ve kaybettim. Agir degil coook agir serefsiz kendisiyuh ağır şerefsizmiş o da iyi kurtulmuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?