Eski eşin yaptıkları ve nişanlanması

Ortak tanıdık size ağzının suyu aka aka tüm detayları yetiştiriyor onu da bi çıkarın hayatınızdan. Geçmiş gitmiş o zaman uğraşmamışsınız şimdi de uğraşmayın.
Yok alsında laf arasında sadece nişanlanmış dedi bende çok ısrar ettim fotoğrafı göstermesi için görünce de tabi tanıdım direk bana ait olanları

Ağlayanın malı gülene ne zaman fayda etmiş ki. Sinir olmak da çok haklısınız anlıyorum.
Bekleyin ilahi adalet tecelli eder. Eskileri kullanacak kadar düşmüş insanlar, zavallı onlar

Evet çok haklısınız aynen öyle

allaha havale ettim zaten bende dua ediyorum inşallah teşekkür ederim yazdklarınız için

Ağlayanın malı gülene ne zaman fayda etmiş ki. Sinir olmak da çok haklısınız anlıyorum.
Bekleyin ilahi adalet tecelli eder. Eskileri kullanacak kadar düşmüş insanlar, zavallı onlar
Amin inşallah öyle olur
Gerçekten de zavallılar evimden çaldığı ayakkabımı giyecek kadar hemde

Bir yandan da üzülme sebebim bu sanırım yani 2 yılı geçti ve bnm Hala maddi sıkıntılarım var karşıma yeni biri çıkmıyor vs

Bir yandan da üzülme sebebim bu sanırım yani 2 yılı geçti ve bnm Hala maddi sıkıntılarım var karşıma yeni biri çıkmıyor vs
Evet bende oyle tahmin ettim ama kader kismet umarim gonlune gore biriyle karsilasir bu gecmisi hatirlamamak uzerine cope atarsin canim Allah yardimcin olsun

sen değilde bir başkası bu kıza anlatsa bu yaptıklarını kız zarardan dönermi ki yazık onada. sende kıymetini bilen birini bulursun inşaallah.

Hıc onları takip edip moralini bozma. Basının gozumun sadakası olsun, bırgun ektıklerını mutlaka bıcerler sende izlersin.
Sırayla bu isler.
Hayatında kimse yok mu senin peki?

Bu kadar detayı siz nasıl öğreniyorsunuz? ortak tanıdıksa sizin olduğunu nasıl bu kadar iyi biliyor ayakkabı gondol falan. Bırakmasaydınız alsaydınız yani bunun için illa çekişmeliye gerek yoktu nafaka istemediğiniz sürece mahkeme sürecinde bunlar size verilirdi zaten de 2.5 sene geçmiş şimdi bunlara takılmanın ne anlamı var alsınlar ne yaparlarsa yapsınlar yani evlenmeden önce de sizin değildi onlar sonuçta 7 ay evli kalmışsınız sadece tüm bunları da kaynanan ve eşin sana aldığına göre aldıklarını geri almışlar ne sizin zararınız var ne onların karı 7 ayda bu kadar hesaba kitaba girilmesi de ilginç benimdi de benim diye ne yapıcam onların malını hediyesini Allah aşkına ben olsam zaten kendim götürürüm verirdim

Allaha havale edip geç canım böylelerini düşünüp tatlı canını üzmeye gerek yok

Yaşamadığınız için konu sahibinin duygusal durumunu anlayamadınız. Ben yaşadım ve yorumunuzu çok kırıcı buldum.
Konu sahibinin derdi ayakkabı yüzük değil zaten hayallerle aldığı şeyleri bir başkası üzerinde görmek ve karşı tarafın bu kadar vicdansız olması. Konu tamamen yıkılan hayaller. Kimse bunları yaşayacağını tahmin etmiyor nereden bilsin evlenirken aldığı tek taşı 2.5 sene sonra başka bir kadına takılacağıni. Sevip güvenip hayatını birlesitirdigi adamın boylesine karaktersiz çıkacağını? Konu duygusal maddesel bir durum değil.
Bırakmasaydınız alsaydınız derken de insanın bazen hayatında ilk defa başına gelen bu gibi travmalara tepkisi cirkefce olamayabilir yani ortada yıkılan bir evlilik olunca ayakkabımi alayım aman ona kalmasından daha başka duygu durumları one geçiyor.

Benim bir tanıdığım boşanmış biri ile evlenecekti. Nişanda sizin anlattıklarınıza benzer olaylar yaşandı. Kullanıldığı çok belli olan eşyalar hediye gibi verildi. İnanın ayakkabı mevzusu bile aynı. Kıza ayakkabı hediye getirmişler. İki üç yıl öncesinin modası ve numarası farklı. Resmen ilk gelinden kurtardıklarını ikinci geline yamamaya çalışmışlar.
Kızcağız yapılanlara şok oldu. Hemen bitirdi ilişkiyi ben bu yüzsüzlerle uğraşamam dedi.

Ben o nişanlanılan kıza acıdım. Siz kurtulmuşsunuz şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…