Bosver kurtulduguna dua et oyle insanlarla uzaktan akraba olmak bile istemezdin.Ayrica bosanma esnasinda yapabilseydin sende o derece cirkinlesip elinden geleni yapsaydin ama yapamamissin simdi dusunmek seni uzerherkese merhaba ,
ben evlendikten 7 ay sonra eski eşimin annesine aşırı derecede bağımlı olması, annesinin evinden iş dışında kesinlikle ayrılmaması, annesinin de üzerimde baskı kurmaya çalışması,
oturduğumuz evin borcunu sadece bana ödetmeye çalışmaları ve en sonda anne oğul bir olup altınlar, takılarım ve bohçada aldıkları bir kaç şeyi çalmaları akabinde yaşanan bir sürü kavga ve olaylar sonrasında ayrıldım.
boşanma sürecinde de çok fazla çirkinleştikleri için o anki psikolojiyle bir an önce kurtulmak adına hiç bir hakkımı geri alamadan anlaşmalı olarak boşanmak durumunda kaldım. Boşanalı 2,5 yıl oldu
onlar ise ne maddi ne manevi bir kayıba uğramadıkları hatta kârda oldukları için Hayatlarına güllük gülistanlık devam ettiler.
ve şimdi öğreniyorum ki eski eş nişanlanmış üstelik kıza benden çaldığı tektaşımı altın kolyemi ve bilekliğimi takmışlar. Bohçaya benim çikolata gondolumu ve sepetlerimi koymuşlar. Bir de annesi yine benden çaldığı Ayakkabımı giymiş.
Bu nasıl bir çingenelik aklım almıyor.
ilahi adalet diyorum hep allah yarına bıraksa da yanına bırakmaz diyorum ama Beni bu kadar perişan edipte kendisnin bu kadar mutlu olmasını hazmedemiyorum
Ortak tanıdıktannereden öğrendiniz ki bunları?
söyleyin ortak tanıdığa, size laf getirmesin.Ortak tanıdıktan
Üzülme şükret bunlardan kurtulmuşsun. Kimsenin mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz bunu unutma.
Tek hissedeceğin şey o kız adına üzülmek olsun.
Sizin hayrını göremediklerinizi onlar hiç görmez.
Allah’a havale edin geçin, daha güzelleri sizin olsun inşallah
Aglayanin mali gulene hayir getirmezmis.bu seviyedeki insanlardan kurtuldugunuz icin sizin adiniza cok sevindim.muhtemelen yeni nisanlisi bunlarin bu hallerini bilmiyordur o kizin adinada cok uzuldum.
O zaman çok üzgün ve yıpranmştm uğraşmak istemedım ama keşke yapsaydım dediğiniz gibiBosver kurtulduguna dua et oyle insanlarla uzaktan akraba olmak bile istemezdin.Ayrica bosanma esnasinda yapabilseydin sende o derece cirkinlesip elinden geleni yapsaydin ama yapamamissin simdi dusunmek seni uzer
Amin inşallah teşekkür ederimdaha yeni nişanlanmış bakarsınız gelen, gideni aratır yapılcak birşey yok bu dünyada olmasada ahirette allah hesabını sorucaktır inşallah sizin içinde bundan sonrası çok daha güzel olur.
Bosver.Senin evin yanmis onlar o yanginda o ateste yemek yapmis.Dusun bakalim Allah yanlarina koyar mi?Yuregini ferah tut o adam ve ailesiyle ilgilenme at gitsin geriye atabilmel icinde sende birilerine kendine sans tani ne bu gunlerin geri gelecek ne bu guzellik ve yaşin.Zamanini degmez seylere harcamaO zaman çok üzgün ve yıpranmştm uğraşmak istemedım ama keşke yapsaydım dediğiniz gibi
Merhaba Sizin eski eşinizin kadın versiyonu olan birini tanıyorum. İçiniz rahat olsun inanın bana hayat o çaldıklarını onların burnundan fitil fitil getiriyor. Benim tanıdığım kadın kendine aşık iyi aile çocuğu biriyle nişanlandı, onlara bir sürü altın yaptırdı hatta çocuktan o kadar çok sey istedi ki çocuk onları alabilmek için arabasını satıp bu kıza istediklerini aldı. Sonra kızın ailesi saçma bi nedenden kızın evlenmesini istemedi. Kız da nişan attı. Çocuğun ailesi "çok masraf yaptık en azından takıları verin" dedi kız vermedi. Onları bozdurup bankaya yatırdı. Aile yuz göz olmamak için daha fazla bunlarla muhatap olmadı. Sonunda kızı başka biriyle evlendi. Evlendiği adam tam bir tembel hayırsız ve para yıyıcı çıktı. Evleneli kısa bir zaman oldu ama o paraları yeni kocası alıp catır catır yiyor, kıza da dayak, hor görme, sevgisizlik ne varsa yaşatıyor. Adam cocugunu sevmiyormus. Kız o kadar dolmus ki en alakasız kısılere dert yanmaya baslamıs uzuntusunden. Diyeceğim o ki içiniz ferah olsun o adilerden kurtulduğunuza sukredin yarına kalır da yanlarına kalmaz. Ama siz kendi hayatınıza bakın daha onunuzde cok guzel yıllar var. Dusunumeyın gerıde kalanları. Onlar ettiklerini illa ki bulacaklar. Çok sevgiler...herkese merhaba ,
ben evlendikten 7 ay sonra eski eşimin annesine aşırı derecede bağımlı olması, annesinin evinden iş dışında kesinlikle ayrılmaması, annesinin de üzerimde baskı kurmaya çalışması,
oturduğumuz evin borcunu sadece bana ödetmeye çalışmaları ve en sonda anne oğul bir olup altınlar, takılarım ve bohçada aldıkları bir kaç şeyi çalmaları akabinde yaşanan bir sürü kavga ve olaylar sonrasında ayrıldım.
boşanma sürecinde de çok fazla çirkinleştikleri için o anki psikolojiyle bir an önce kurtulmak adına hiç bir hakkımı geri alamadan anlaşmalı olarak boşanmak durumunda kaldım. Boşanalı 2,5 yıl oldu
onlar ise ne maddi ne manevi bir kayıba uğramadıkları hatta kârda oldukları için Hayatlarına güllük gülistanlık devam ettiler.
ve şimdi öğreniyorum ki eski eş nişanlanmış üstelik kıza benden çaldığı tektaşımı altın kolyemi ve bilekliğimi takmışlar. Bohçaya benim çikolata gondolumu ve sepetlerimi koymuşlar. Bir de annesi yine benden çaldığı Ayakkabımı giymiş.
Bu nasıl bir çingenelik aklım almıyor.
ilahi adalet diyorum hep allah yarına bıraksa da yanına bırakmaz diyorum ama Beni bu kadar perişan edipte kendisnin bu kadar mutlu olmasını hazmedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?