Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğunuz var mı? Yoksa eğer şaşılası bir durum sahidenİllaki doğrudur ama işte kendısımı engelleyıp sevgılısının storysıne bakması garip
Hayır 7 yıllık evlilik ancak cocuk yok 5 yılda oncesı varÇocuğunuz var mı? Yoksa eğer şaşılası bir durum sahiden![]()
Epey zamanınız beraber geçmiş, kolay kolay uzaklaşamaz sizden. Ama bence yeni ilişkinize saygısızlık etmemeli bir erkeğe yakışır şekilde davranmalı. Acaba sevgiliniz hesabını kapatsa yada hikayeleri kısıtlasa mesaj yerine ulaşır mı?Hayır 7 yıllık evlilik ancak cocuk yok 5 yılda oncesı var
Allah yardımcınız olsun, bazı adamlara akıl sır ermiyor. Hiç hoş meseleler değil yaptıkları. Sevgilinizinde gurur duyacağı yada baksın diyip mutlu olacağı bi durum değil aslında.Yeni sevgılımın de hoşuna gidiyor bakması gururlanıyor bende üzülüyorum kendını eskı eşim kucuk duruma dusurdugü için acaba diyorum pislik yapması için mi yada yazsın dıyemı bakıyor bılemıyorum bazen karsılasıyorlar bırsey demıyor ama değişik bir durum ya bana yaptıkları aklıma geliyor sinirleniyorum baksın dursun kudursun dıyorum bir tarafdanda yediremıyorum mesela bana evlıyken kredı cektırdı 30 bın yarısınınben odeyecegım dıye anlaştık yoksa boşanmıyordu şimdi de mesela yanında gezdıgınodesın dıyor odemıyor gurursuz bır adam sanırım çözemedim kendini
Allah yardımcınız olsun, bazı adamlara akıl sır ermiyor. Hiç hoş meseleler değil yaptıkları. Sevgilinizinde gurur duyacağı yada baksın diyip mutlu olacağı bi durum değil aslında.
Sonuç olarak nispet yaniŞundan ötürü mutlu oluyor biz guzel gecınıyoruz ben onu mutlu edıyorum sen edemedın sen kıymet bılmedın hesabı![]()
![]()
Sevgiliniz eski eşinizin storylerini izlemesine izin vermesinEski eşim yeni sevgilimin storylerını izliyor bu bir değil iki değil üç değil üstelik goruldugunude bılıyor.Sizce neden bakıyordur hesapta ikimizinde fotolarıda var
Sonuç olarak nispet yanisizi rahatsız eden bir durum olduğunu bildiği halde buna gerek yok bence
![]()
Ya umrunda değilsinizdir herhangi biri muamelesi yapiyordur.Eski eşim yeni sevgilimin storylerını izliyor bu bir değil iki değil üç değil üstelik goruldugunude bılıyor.Sizce neden bakıyordur hesapta ikimizinde fotolarıda var
Benım hıkayeme baksa tamam dicem de işte hiç tanımadıgı birinin benım sevgılım oldugu halde bakması sacmaYa umrunda değilsinizdir herhangi biri muamelesi yapiyordur.
Ya sizin hayatinizi merak ediyordur
Hoşuna gidiyor işteSevgiliniz eski eşinizin storylerini izlemesine izin vermesin
Sizin hikayeleriniz bellidir zatennonemli olan hayatinizdaki insanla ne kadar ciddi oldugunuzu ya da neler yaptiginizi merak ediyor olabilir de eski kocaniz sevgilinizin hesabinda niye ekliBenım hıkayeme baksa tamam dicem de işte hiç tanımadıgı birinin benım sevgılım oldugu halde bakması sacma![]()