Eski eşine dönmek üzere olan sevgili..

Dogru aslinda cok haklisin. Ama bir de soyle dusun, soylemezsem zaten o su an evinde huzurlu. Hic olmazsa huzuru kacsin, ugrassin diye dusunuyorum. İcim sogusun istiyorum. Zaten ben olayi yeni ogrendim, bi daha beni arama dedim ve yokoldum. Su an bence bisey yapacagimdan korkuyor o, hic sesim cikmiyor cunku :) Karisina soylemekten baska aklima bir intikam sekli gelmiyor, ne zormus kandirilmak, insan birsey yapmak istiyor yani..

Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir özelliği var . O adam yaptıkları ve söyledikleri ile bir gün zaten yüzleşecek . Ama sen söylersen sen de sıkıntı yaşayabilirsin . :KK14: O uğraşsın o düşünsün sen sadece kandırılan öğrendiğinde bırakan ol :)

Sanirim gorup gorebilecegim en sacma konulardan biri. Ortada guzel giden bi iliski falan yok. Bariz kekliyo seni. Ustune bide karisina dondugu halde senden ayrilmiyor. Sen de bunu yiyorsun cok gzuel iliski aman aman. Guzeliniz buysa kotu iliskiniz nasil sizin yahu?

Sanirim gorup gorebilecegim en sacma konulardan biri. Ortada guzel giden bi iliski falan yok. Bariz kekliyo seni. Ustune bide karisina dondugu halde senden ayrilmiyor. Sen de bunu yiyorsun cok gzuel iliski aman aman. Guzeliniz buysa kotu iliskiniz nasil sizin yahu?

Konuyu okumamissiniz sanirim. Konu su an cok baska yerlerde...

Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir özelliği var . O adam yaptıkları ve söyledikleri ile bir gün zaten yüzleşecek . Ama sen söylersen sen de sıkıntı yaşayabilirsin . :KK14: O uğraşsın o düşünsün sen sadece kandırılan öğrendiğinde bırakan ol :)

Bu saatten sonra gercekler ortaya cikmaz. Cakma telefon hattini iptal etmis, tum mesajlar yazismalar o hattaydi. Ama yine de dua edeyim bi sekilde yakalansin karisina. Bende dedigin gibi ogrenip kapiya koyan olarak kalayim :)

Gerçekten ona inandınız mı şimdi?Kendinizi mi kandırıyorsunuz???
Adam hem eşiyle hem sizle aynı anda görüşüp durmuş, hayatında başka kadın varken tekrar eski eşiyle birleşmek neden? Siz onun hayatındayken eski eşine dönüyorsa bu aldatmadır.Koskoca adam ailesinin zoruyla hareket etmez istemediği bir şeyi yapmaz kendinizi kandırmayın. Ve de çocukları bile yokmuş.
Çocuğu olsa belki bir sebep olabilirdi. Rsemen sen kenarda dur elimin altında ol ben eşimle durayım diyor.
Bir de siz gerçekten inanıyor musunuz aralarında cinsel ilişki olmayacağına? İnanıyorsanız size saflık madalyası plaketi falan verilmeli.
Yapacağınız şey ayrılmak, zaten sizi kaybetmeyi göze alamıyorsa eşinden boşanır gelir size. Değilse de metres durumuna düşmemiş olursunuz.
Kesinlikle ayrılın ve beklemeye geçin.

Pardon ya okudum sayfaları, ben olsam karısına söylerdim.O attığı mesajların da ekran görüntülerini tek tek gönderirdim.
O sizi düşünmedi siz niye düşünüyorsunuz yanına kar kalmasın...
Her haltı ye ama yanına kalsın olmaz öyle

Pardon ya okudum sayfaları, ben olsam karısına söylerdim.O attığı mesajların da ekran görüntülerini tek tek gönderirdim.
O sizi düşünmedi siz niye düşünüyorsunuz yanına kar kalmasın...
Her haltı ye ama yanına kalsın olmaz öyle

İşte bende oyle dusunuyorum aslinda ama cok kararsizim. Soylemesem, o kadini surekli aldatmaya devam edecek , muhtemelen ben ilk degildim, son da olmayacagim o serefsiz icin. Soylesem, seviyemi dusurup cirkef kadin durumuna dusucem. Ama cok istiyorum soylemek cok. Hatta kadinla bulusmak falan istiyorum yani. 2700 mesaji var telefonumda :)

Bence buluşma işlerine hiç girme direkt o mesajlarını yolla ona. Hatta tel dökümlerini de yolla.
Resim falan çekinmişseniz onu da yolla.
Güzel de bir mesaj döşe.
Bilsin adamın ne mal olduğunu affedecektir yüksek ihtimal ama adamı iyice yesin bitirsin huzur yüzü görmesin adam.

Allah bilir o ayrı yaşıyorum dediği süreç de, kadın memleketine yazlığına falan gitmiştir de , bu da boşluktan bana sarmıştır.
Valla bende beni 2,5 ay boyunca kekleyen adamın , şimdi ben gerçekleri öğrenip onu sildikten sonra, hiçbirşey yokmuş gibi evinde tatlı tatlı oturmasını hazmedemiyorum açıkçası. Madem yedi bir halt, karısı da öğrensin, herif uğraşsın istiyorum.
Ama yakın bir arkadaşım da diyor ki; bırak kendi haline Allaha havale et bulaşma hiç diyor. Engelliyor beni sabahtan beri..
Çok kafam karıştı o_O

Ben olsam karısının öğrenmesini sağlardım.

Sizin duygularınızla oynamış, şerefsiz. Yaptığı yanına kar mı kalacak?

Birlikte resmimiz yok ama whatsapp mesajlari ilk gunden bugune, ve hatta ilk mesajlarinda karisindan ayri oldugunu, bosanma davasinin devam etmekte oldugunu yazdigi mesajlari duruyor. Esine mail yoluyla bunlari atmak istiyorum. Yanina kar kalmasin evet, enayi durumuna dustum resmen ya. Sonrasi ne olur hic bilemiyorum ama..

Kadın olmak zor bu devirde kadının güvenebileceği insan kalmadı, geçmişler olsun. Benim merak ettiğim nasıl tanıştığınız? Çok zaman geçmiş neler oldu acaba

Daha önce de biraraya gelmeyi denemiş , yine ayrılmış. Ben 10 sene bekar yaşadım diyor, evimde bi düzen olsun işim gücüm görülsün diyor. Yeniden yeni bir evlilik yapmak istemiyor, o yüzden sadece düzenli ev için kabul etmiş. Ailelerine de bu son deneme diye restini çekmiş. Beni sevdiği konusunda bi şüphem yok ama, nasıl ayrılıcam onu da bilmiyorum :KK43:
Aa ben şok. Yani sizinle evlenmeyi asla düşünmüyor , karısına da sırf işi gücü görülsün diye dönüyor orda yaşayacak düzenini karısı sağlayacak sizinlede gönül ilişkisini sürdürmeye devam edecek. Gerçekten bu çirkin durumun içinde bulunacak mısınız ? Lütfen bunu kendinize yapmayın , çok güzel ilişkimiz vardan kastınız bu olamaz. Özsaygı diye birşey var aşkı sevgiyi ezer geçer. Zaten bu asla aşk olamaz aşk bu değil yani asla.

Konunun tarihine bakmadan yorum yaptım :eek: ama gerçekten şaşkınlığımı içimde tutamadım seneler geçmiş üstünde umarım konu sahibi şu an başkasıyla yada en kötü ihtimal yalnız çok mutludur umatım o adama kendini harcatmamıştır:KK1:

Herkese selam.
O kadar doluyum ki, buradan sizlerle durumumu paylaşmak istedim. Evlenmiş , yıllar önce de ayrılmış biriyim. 2 ay önce tanıştım sevgilimle. Eşi ile ayrı yaşıyordu, boşanma mahkemeleri devam ediyordu. Daha önce de bir kez ayrı yaşamışlar ama ailelerin baskısıyla vs devam etmişler. Yapamayınca sevgilim tekrar ayrılmış ve boşanma davası açmıştı, süreç devam ediyordu, annesiyle oturuyordu.
2 ay önce bu dönemde tanıştık ve birbirimize aşık olduk. Muhteşem giden bir ilişkimiz var her yönden. Ama geçenlerde sevgilim ailesiyle tatile gittiğinde maalesef çok acı bi haberle döndü. Tatilde iki tarafında aileleri bir araya gelmiş, allem etmişler kallem etmişler. Sevgilimi yeniden denemeye ikna etmişler. Ben duyunca şok oldum tabi. Ayrılmak istedim hemen. Ama sevgilim o kadar çok istiyo ki benimle devam etmek, senden başkası ile yapamam, beni terketme diye ısrar ediyor. Ailelerin baskısı ile bir araya geleceğini, ona elini bile sürmeyeceğini vs söylüyor. Ki biliyorum beni gerçekten seviyor. Ve yarın karısının yanına geri dönüyor. :KK43:
O kadar canım yanıyor ki şu an tarifi imkansız. Ayrılmak istesem de ayrılamıyorum çünkü çok ama çok güzel bi ilişkimiz var, onun içinde aynı şekilde, ikimizin de daha önce yaşamadığı şekilde.
Ama aklım beynim almıyor, aile baskısı ile eski eşe geri mi dönülür, 15 yıllık eskimiş bi ilişki. Çocuk filan da yok... Napıcam ben?
Size inanamiyorum.... Gercekten aklim almiyor. Sevgiliniz karisina dönüyor ve siz "ayrilamiyorum" diyorsunuz... sebebi ne olursa olsun, sizin bu durumda hala sevgiden iliskiden bahsetmeniz cok yanlis. Kendinize bunu mu laik görüyorsunuz? Eger sevgiliniz de sizin gibi "muhtesem bir iliskiniz" oldugunu düsünseydi hic bir sey onu eskiesiyle baristirmaya ikna edemezdi. Kendinizi kandirmayin lütfen. Sevgiliniz esini de sizi de cok güzel idare edecek. Siz de devam ettiginiz sürece 2. kadin olarak hayatiniza devam edeceksiniz. Bu mudur istediginiz gercekten?
Kafainizi toplayip bu adami terk edin hemen! Kusura bakmayin ama bunun baska bir yolu yok!

Resti çek bacım aile zoruyla bile olsa eşini seçmiş adam. Eşiyle tekrardan anlaşabilir de bu ihtimal var. Sinir krizleri geçirip en sonunda patlayıp kendini yıparatacağına baştan patla. Gerçekten seni çok seviyorsa karısını o an terk eder. Diğer türlü adam zaten evinde karısında gururun kalsın bırak adamdan bol ne var 60 yaşında bile aşık olabiliyor insan.

2015in konusu, hazır hortlamisken tüm sayfaları okudum.
Ne güzelmiş eskiden KK ya, kimse kadına hakaretler etmemiş, kendi egosu için çirkin sözler sarf etmemis, yönlendirici yorumlarla kadın hem saçma psikolojiden çıkmış hem de adamın ne bok olduğunu araştırmak aklına gelmiş.
KK keşke hep böyle kalaydi

Ayni sey samimi bir arkadaşımın basina geldi. Adamin ailesi cok baskiciydi evlatliktan reddetmeyle filan tehdit ediyolardi. Arkadasim ayrildi adam birlesti kadinla. Bi daha gorusmediler adam kadınla 2 ay birlikte kaldi sonra bosandilar.

Back
X