Herkese selam.
O kadar doluyum ki, buradan sizlerle durumumu paylaşmak istedim. Evlenmiş , yıllar önce de ayrılmış biriyim. 2 ay önce tanıştım sevgilimle. Eşi ile ayrı yaşıyordu, boşanma mahkemeleri devam ediyordu. Daha önce de bir kez ayrı yaşamışlar ama ailelerin baskısıyla vs devam etmişler. Yapamayınca sevgilim tekrar ayrılmış ve boşanma davası açmıştı, süreç devam ediyordu, annesiyle oturuyordu.
2 ay önce bu dönemde tanıştık ve birbirimize aşık olduk. Muhteşem giden bir ilişkimiz var her yönden. Ama geçenlerde sevgilim ailesiyle tatile gittiğinde maalesef çok acı bi haberle döndü. Tatilde iki tarafında aileleri bir araya gelmiş, allem etmişler kallem etmişler. Sevgilimi yeniden denemeye ikna etmişler. Ben duyunca şok oldum tabi. Ayrılmak istedim hemen. Ama sevgilim o kadar çok istiyo ki benimle devam etmek, senden başkası ile yapamam, beni terketme diye ısrar ediyor. Ailelerin baskısı ile bir araya geleceğini, ona elini bile sürmeyeceğini vs söylüyor. Ki biliyorum beni gerçekten seviyor. Ve yarın karısının yanına geri dönüyor.

O kadar canım yanıyor ki şu an tarifi imkansız. Ayrılmak istesem de ayrılamıyorum çünkü çok ama çok güzel bi ilişkimiz var, onun içinde aynı şekilde, ikimizin de daha önce yaşamadığı şekilde.
Ama aklım beynim almıyor, aile baskısı ile eski eşe geri mi dönülür, 15 yıllık eskimiş bi ilişki. Çocuk filan da yok... Napıcam ben?