- 28 Aralık 2015
- 27
- 11
- 3
- 31
- Konu Sahibi mervispembis
-
Hiç bulaşma.
Adam bas bas bağırmış ben güvenilecek bir insan değilim diye.
Herkese hayırlı akşamlar öncelikle.. Konumu kısaca anlatayım ve üyelik arkadasima ait ancak burdan yazmam gerekti :)
Uzun suredir devam eden 8 yllk ilskimi bitirdim ve aradan 4 ay geçti 28 yaşındayım . İlişkisini bitirenler bilir bir boşluk süreci yaşıyorum hala . Ve 1 ay önce birisiyle tanıştım .
Bu kişi bildiğiniz laf cambazı belki de 8 yılda duymadığım sözleri 1 ayda duydum diyebilirim . İster istemez beni etkiledi onunla.konusmak sohbet etmek çok hoşuma gitti . Ama tabi ki bu sohbetin içeriği zaman zaman benim canımı skmadi değil .. Ben sevgilimle herşeyi yaşarım vs tarzında daha baştan bana böyle bi yaklaşım h iç hoşuma gitmedi ve ben bu konuda sınırlarımı baştan cizdim . Saygı duyuyorum her turlu raziyim dedi .
Aynı şehirdeyz 2 mzde ben tatilden dönünce yuzyuze gorustuk.Daha önceden nikah yaptığını söylemişti ama ayrılma nedenini konuşmamıştık ve esini aldatma sonucu oldgnu öğrendim kendisi anlattı yani . Eşini ikna etmek için her yolu denemiş ancak eşi affetmemis 2 sene olmuş bosanali. Hala o günlerin acısını çektiğini dusunuyorum ve ayrıldıktan sonra eşime aşık oldgmu anladım dedi .
Benim.icimde nedense pek guvenemeyecegime dair bi his olmuştu ben sıkıya gelemem vs gibi cümleler kuruyordu . Ve eşinin adını kalbine dovme yaptıran bi insanın eşini aldattığını öğrenince ben ister istemez uzaklaştım ve yazmadım . Sanıyorum o da anladı ki bana hiçbirşey yazmadı .
Son gorusmemizde ayrılırken sana temizlenip gelirim gelirsem ve geldgmde hayatında biri olursa çok pişman olurum dedi . Ben gorene kadar etkilenmemistim a ma gorunce duygularım oldukça yoğunlaştı ancak yazmamam gerektiğini dusunuyorum ve kendimi tutuyorum . Banagore hayatı biraz daha uç yaşayan bir insan ama aşık olmuş gibiyim.sankiKendimi bir belirsizliğin içine atmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım ?
Uzun ilskiden sonra yeni ilskim için oldukça umutlanmstm ama bende ki hayal kırıklığı olunca oldukca etkilendimGöz Gore gore güvenmeyi inanmayı seçtim galiba ...
Daha cok basinda kurtarmissin kendini..aldata herhangi bir hata gibi degildir kisilik bozuklugudur..hasta ruhlu insanlar ancak aldatabilir.
Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır demiş herif resmen.
Ay pis, uzak dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?