eski esini aldatan erkekle birlikte olunur mu

[QUOT ="vivelamour, post: 47693443, member: 527437"]Bile bile lades ? Arkanıza bakmadan kaçın.[/QUOTE]

Evet gorup nasl.konustm ben diyorum ve kendime kızıyorum.su an

[="EmiraSalih, post: 47693451, member: 723013"]Valla boşa harcayacak bi 8 senen daha varsa bi şansını dene [/QUOTE]

Allah korusun canm :)

arincaKadin, post: 47693478, member: 762872"]Aman sakın bulaşma[/QUOTE]

Bulastm.ama.allah yüzüme baktı galiba da yol.yakinken döndüm

nicktir, post: 47693517, member: 694017"]Aklını başına topla diyorum sadece[/QUOTE]

Tesekkurler uzulmustm ama geçti smdi vala :)

Evet adam sabıkalı, sicili bozuk ama her insan değişebilir, ben bunu bilir bunu söylerim.. Benim 5 sene önceki hayatımdan eser yok şu anda, keza eşime baktığımda o da öyle.. Yani her insan hata yapabilir ama her insan hata yapmayı alışkanlık haline getirmeyedebilir..

Karar vermeniz için uzuuuunnca bir süreç geçirmelisiniz eğer ki olumlu cevap verecekseniz, ama yok uğraşamam o kadar, hislerim de o kadar büyük değil o riske girmeye değmez derseniz baştan yollayın gitsin.

Ama inanın bildikleriniz geçmişe dair şeyler olsa da güven kırıyor ilişkide, paranoyaklaştırıyor insanı ve ilişkiyi çıkmaza sokuyor. İlk zamanlar yanımızdan bir kız geçtiğinde direk çaktırmadan eşimi kontrol ederdim bakacak mı diye- ki benim öğrendiğim şeyler bekarlık hayatı ile ilgili idi..

Evlilik zaten zor bir olay üstüne bu tür tatsızlıklar da eklenince iyice zor olabiliyor, gerçekten bu riske girecek kadar aşık mısınız bir bakın duygularınıza...

[reiaZ, post: 47693548, member: 564629"]Evet adam sabıkalı, sicili bozuk ama her insan değişebilir, ben bunu bilir bunu söylerim.. Benim 5 sene önceki hayatımdan eser yok şu anda, keza eşime baktığımda o da öyle.. Yani her insan hata yapabilir ama her insan hata yapmayı alışkanlık haline getirmeyedebilir..

Karar vermeniz için uzuuuunnca bir süreç geçirmelisiniz eğer ki olumlu cevap verecekseniz, ama yok uğraşamam o kadar, hislerim de o kadar büyük değil o riske girmeye değmez derseniz baştan yollayın gitsin.

Ama inanın bildikleriniz geçmişe dair şeyler olsa da güven kırıyor ilişkide, paranoyaklaştırıyor insanı ve ilişkiyi çıkmaza sokuyor. İlk zamanlar yanımızdan bir kız geçtiğinde direk çaktırmadan eşimi kontrol ederdim bakacak mı diye ki benim öğrendiğim şeyler bekarlık hayatı ile ilgili idi..

Evlilik zaten zor bir olay üstüne bu tür tatsızlıklar da eklenince iyice zor olabiliyor, gerçekten bu riske girecek kadar aşık mısınız bir bakın duygularınıza...[/QUOTE]

Yorumunuz için teşekkürler öncelikle .. çok haklisiniz ama saniyorum benimki boşluktan kaynaklı bi hoşlanti belki değişir ama dediğimiz gibi risk :)

Bence bir kez aldatan bir kez daha aldatır. Ağzı çok kısa sürede çok iyi laf yapan birine de guvenilmez anlatınca bile korktum adamdan güvenmeyin derim

[Yildizsezen, post: 47693604, member: 777902"]Bence bir kez aldatan bir kez daha aldatır. Ağzı çok kısa sürede çok iyi laf yapan birine de guvenilmez anlatınca bile korktum adamdan güvenmeyin derim[/QUOTE]

İnanin konuştuklarını yazsam herkesin ağzı açık kalır sanırım :) Kesinlikle guvenmicem saolun

["Sexingthecherry, post: 47693623, member: 397101"]Yahu sizin kac tane hayatınız var da böyle birini de maceraya atiyorsunuz?[/QUOTE]

Galiba göz Gore Gore güvenmeyi inanmayi seçtim ama bselerin yolunda gitmediğini hssettm yol.yakinken döndüm sanrm

Ben de işte bunu anlamıyorum.
Adamın ne olduğu önceki ilişkisinden belliymiş daha neyine şans vereceksiniz ki?
Bu erkeklerin eski ilişkileri ve ayrılıkları karakterini yansıtır. Önceki sevgililerinden kaşarın tekiydi bitti diyen adamla asla ama asla olmamalısın. Yada eski sevgilisini veya eşini aldatan adamdan da uzak durmalısın bence.
Bilmiyorum ya fragmanını izleyerek hala şans vermeyi anlamıyorum.

TE="elvanelvan88, post: 47693740, member: 625597"]Ben de işte bunu anlamıyorum.
Adamın ne olduğu önceki ilişkisinden belliymiş daha neyine şans vereceksiniz ki?
Bu erkeklerin eski ilişkileri ve ayrılıkları karakterini yansıtır. Önceki sevgililerinden kaşarın tekiydi bitti diyen adamla asla ama asla olmamalısın. Yada eski sevgilisini veya eşini aldatan adamdan da uzak durmalısın bence.
Bilmiyorum ya fragmanını izleyerek hala şans vermeyi anlamıyorum.[/QUOTE]

Şans vermedim.aslinda anladım an hemen uzaklaştım ama tabi ister istemez etkilenme vs oldu o yüzden bi acaba geçti aklımdan ama tabiki asla gorusmeyecem bida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…