eski esini aldatan erkekle birlikte olunur mu

[erbirsedunyaguzel, post: 47693824, member: 727135"]iyi de o kadar çapkın zıpır adam neden aldattığını söylesin ki?[/QUOTE]

Aslimdabende bunu anlamıyorum ama bana her konuda çok açık oldu belki de onun istediği gibi bi kız değildim ve anlattı herseyi

[adyy, post: 47693971, member: 621385"]Sevdim seni, bu adamdan bir cacık olmaz, çok canım yanar!
Not:Bir dost[/QUOTE]

İctenyorumunuz için teşekkürler :) Kesinlikle sizi dinlicem ve buraya yazdıklarım yüzeysel kalıyor bile nasıl inanmayı secmisim çok kızıyorum kendime su an

[nefitss, post: 47693992, member: 742600"]aldatmasa bile aldattı mı aldatmadı mı şüphesiyle yaşanmaz[/QUOTE]

Kesinlkle

[ post: 47694068, member: 693695"]Aldatmanın bir karaktersizlik hali olduguna inanırım.
Sen ben güvenebilirim dersen senin tercihin[/QUOTE]

Guvememem tabiki

Eşiyle barışsa yine aldatır eminim.
Sevmek böyle bir şey değil çünkü.
Elinin altındayken kıymetini bilmiyorsan ona sevgi denmez.

Ben olsam içimde kalmasını istemezdim.
Aşık olduğumu düşünüyorsam görüşürdüm.
Ama her riski göze alarak. Gerçi her şeyi aleni bir şekilde anlatmış. Eğer gizleseydi kork derdim ama açık oynuyor kartlarını.
Belki tanıdıkça ilgin isteğin biter. Fakat görüşmezsen unutulmaz olabilir ve keşke dersin.
Beklenti içine girmeden yapılırsa sıkıntı olmaz.

Aslinda kisa surede oldugu için aşk değil ama ilgisi hoşuma gitti galiba. Ben ciddi bir şekilde dusundm için beklenti içine girerim sora da çok uzuleblrm galiba .. evet fazla açık oynadı neden bilmem ama

Kendini tutmani takdir ettim cidden demekki iradeli mantiklisin ..Bencede tutmalisin zaten sonra cok aglarsin bosver simdi tanimadan kolay olur boslukta gibisin suan karsina daha iyisi cikar insallah

[88, post: 47694320, member: 447811"]Kendini tutmani takdir ettim cidden demekki iradeli mantiklisin ..Bencede tutmalisin zaten sonra cok aglarsin bosver simdi tanimadan kolay olur boslukta gibisin suan karsina daha iyisi cikar insallah[/QUOTE]

Tesekkurederim evet göz Gore Gore bi hata yapmak istemedim için duygularımı değil de aklımı devreye sokmays. Çalıştım ister istemez uzuldm ama sizlerle konuşmak iyi geldi gerçekten amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…