Eski eşini unutamadı mı :(

Nehirce 32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
317
158
103
38
Hanımlar Merhaba;
Geçen hafta çalışmaktan çok bunaldığım için 1 haftalık yıllık izine çıktım. tatilimin son 3 gününü de sevgilimle beraber geçirmek için yanına gittim.Beni havalimanında çiçeklerle karşıladı akşam yemeğe çıktık buraya kadar her şey normaldi. Ertesi gün benden odada bulunan cüzdanının içinden bir kartviziti getirmemi rica etti. İstediği şeyi ararken cüzdanın içinde eski eşinin 2010 yılında ona yazmış olduğu bir yazıyı buldum. o an dünya başıma yıkıldı zannettim. 10 dk olduğum yerde kaldım hemen valizimi toplayıp geri dönmek istedim ama müsaade etmedi onu orada unuttuğunu aklına bile gelmediğini eski eşi ile ilgili duygusal içinde hiç bir şey kalmadığını söyledi. inanmadım sadece o an gitmek istedim gözümün önünde yazıyı yırttı beni sevdiğini madem ayrılmak istiyorsun ayrıl ama bu sebeple beni terk etme diye dil döktü .Söylediklerine o an inandım gözlerinde gerçekten beni sevdiğini hissettim 2 gün daha yanında kalıp İstanbul'a geri döndüm.. Ama geldiğim günden beri içimde bir huzursuzluk bir sıkıntı var acaba eski eşini unutamadı mı hala onu mu seviyor gibi saçma sapan uykularımı kaçıran düşüncelere boğuluyorum ona eskisi gibi aşkım hayatım diye hitap edemiyorum . Sizce abartıyor muyum kızlar siz olsanız ne düşünürdünüz.

Biraz karışık bir durum..
Gerçekten nasıl ayrıldılar ya da nasıl bir aşkla evlendiler bilmiyorum. Sanırım cüzdanında eskiden kalma başka şeyler varsa "zaten cüzdanını düzeltmiyor belli" derim. Erkeklerin çoğu bizim gibi cüzdanını her fırsatta düzenleyecek kadar düzenli değil malum. Ya sevseydi barışırdı boşanmazdı diye düşünüyorum. Gerçi o mu yoksa kadın mı boşandı ondan bilmiyorum ama.. Eski eşi ile alakalı sana anlattığı boşanma mevzusunu hatırlayıp kendin karar verebilirsin bence.
Bazı insanlar nefret ederek, bazı insanlar unutamayarak içinde iz kalarak boşanır.

Bakin , benim eski sevgilim hayatimin askiydi. Bana ilk yazdigi not, alakasiz bir seydi, Almanca dersi gibi bir seydi, bir kagida Almanca kelimeleri yazip aciklamalarini yazmisti. Biri gorse cercop der ama ben onu bana verdigi ilk sey oldugu icin 2 yil sakladim ve nerde oldugunu hep bilirdim, bir kitabin icinde tutuyordum. 2 yil sonra kaldirip cope attim. Onemli olan icinde ne yazdigi degil aslinda, o kisiye karsi neler hissettigin. Adamin da icinde hayalkirikligi, ask, incinmislik bir seyler kaldiysa o kagit o demek. Ne kadar sevdigine bagli yani, olesiye sevmis mi sevmemis mi mesele bu.

Yalan bence

Insan 7 yillik kagidi neden cuzdaninda saklar

Hani evin dibinde kosesinde olsa anlarim gercekten unutmus gitmistir kalmistir bir kosede

Ama adam cuzdaninda tasiyor, her gun ustunde tasiyor gerisini siz dusunun

7 yılldır orda değildir büyük bir ihtimalle sevgili oldukları dönemde şiir gibi birşey yazmış geçen sene boşanmışlar ama ben sevgili olmak için hiçbir çaba göstermedim o çok üstüme düştü her fırsatta seviyorum der ama bilemedim bi kere nem kaptım

sevgili olmak için hiçbir çaba göstermedim o çok üstüme düştü her fırsatta seviyorum der ama bilemedim bi kere nem kaptım
Boşanmasıyla sizinle bir ilişkiye başlaması arasında birkaç ay oynuyor muhtemelen. Hemen sevmesini beklemiyorum açıkçası yani eşiyle nasıl, neden boşandığına, boşandığında sevgisinin bitip bitmemesine bağlı ama cüzdanında eski eşinden bir not saklayan adamdan sizi hemen sevmesini beklemeyin. Yara bandı tabiri çirkindir ama doğrudur da üzgünüm...

evet haklısınm erkekler bizim gibi haftada 1 kere cüzdanın içini düzenlemiyor. Boşanma sebeplerini anlattı 2 tarafta istedi evliliğe ayak uyduramadı evli kalmak istemedi ben yemek yapmam ev işi yapmam çocuk istemiyorum seninle doğuya gelemem bana göre evlilik değil demiş eski eşi istersen böyle devam edelim yada boşanalım demiş ayrılmışlar. severek evlenmişler falan filan offff kafam çok karışık 7 aydır beraberiz. ailemle geldi tanıştı 1 ay sonrada o izine çıkınca bende onun ailesi ile tanışmaya gidecektım

Boşanma sebeplerini anlattı 2 tarafta istedi evliliğe ayak uyduramadı evli kalmak istemedi ben yemek yapmam ev işi yapmam çocuk istemiyorum seninle doğuya gelemem bana göre evlilik değil demiş eski eşi istersen böyle devam edelim yada boşanalım demiş ayrılmışlar. severek evlenmişler falan filan offff kafam çok karışık 7 aydır beraberiz. ailemle geldi tanıştı 1 ay sonrada o izine çıkınca bende onun ailesi ile tanışmaya gidecektım

Vallahi bilemedim

Adamı tanımıyorum burdan günahına girmek istemem

Siz ne düşünüyorsunuz?

Ben gecen gün erkek arkadasimla yazlik kislik dolap duzenleme yapiyordum.aa bi baktim adamin elinde benim evlilik cuzdanim duruyor.
Icinde de eski esimin yazdigi minik minik notlar.
Yani neyi ispatlar bu unutamadigi mi falan mi.
Unutamayacak olsak bosanmazdik.
Ama bir seyler bir yerlerde kalmis olabiliyor iste ve bir anlam ifade etmiyor

Evet cok huzur kacirici ama ben bu sebepten ayrilmazdim. Suan hicbir sey hissetmedigim birinin notunu hala verdigi kitabin arasinda sakliyorum atamiyorum. O kitabi ayda yilda bir acinca eskiye, o gunlere gidiyorum tekrar o kiz oluyorum sanki. Benim boyle psikopat toplayiciliklarim vardir ondan.
Tamam 7 yildir hic mi gormemis onu orda cok sacma ama gozunuzun onunde yirtmis atmis.

Yerinizde olsam benim de kafama takılabilirdi ama gerçekten orada unutmuş olma ihtimali var. Benim de bu şekilde eski sevgilime ait zamanında cüzdana koyup unuttuğum bir not olmuştu. Öylece kalmış kartvizitlerin arasında. Benim yeni erkek arkadaşım olmuş hatta aylar geçmişti üstünden tesadüfen farkettim. Gerçekten özel bir anlamı kalmamıştı yani.

eski eşi yazmış şiir gibi birşeydi şuan tam hatırlamıyorum ..
Valla acikcasi oylesine bir kagit sanmistim.ondan sordum ama bence hala özel ki saklıyor.zaten nefretle ayrilmamislar sanki yaşanacak çok şey varmış ta ayrılmak zorunda kalmışlar gibi insallah yazdıklarım seni uzmez benim fikrim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…