- 19 Ocak 2016
- 317
- 158
- 103
- 38
- Konu Sahibi Nehirce 32
-
Özel şeydir herhalde siz de ne sormuşsunuz şimdiNe yaziyordu
Yalan bence
Insan 7 yillik kagidi neden cuzdaninda saklar
Hani evin dibinde kosesinde olsa anlarim gercekten unutmus gitmistir kalmistir bir kosede
Ama adam cuzdaninda tasiyor, her gun ustunde tasiyor gerisini siz dusunun
eski eşi yazmış şiir gibi birşeydi şuan tam hatırlamıyorum ..Ne yaziyordu
Boşanmasıyla sizinle bir ilişkiye başlaması arasında birkaç ay oynuyor muhtemelen. Hemen sevmesini beklemiyorum açıkçası yani eşiyle nasıl, neden boşandığına, boşandığında sevgisinin bitip bitmemesine bağlı ama cüzdanında eski eşinden bir not saklayan adamdan sizi hemen sevmesini beklemeyin. Yara bandı tabiri çirkindir ama doğrudur da üzgünüm...sevgili olmak için hiçbir çaba göstermedim o çok üstüme düştü her fırsatta seviyorum der ama bilemedim bi kere nem kaptım
evet haklısınm erkekler bizim gibi haftada 1 kere cüzdanın içini düzenlemiyor. Boşanma sebeplerini anlattı 2 tarafta istedi evliliğe ayak uyduramadı evli kalmak istemedi ben yemek yapmam ev işi yapmam çocuk istemiyorum seninle doğuya gelemem bana göre evlilik değil demiş eski eşi istersen böyle devam edelim yada boşanalım demiş ayrılmışlar. severek evlenmişler falan filan offff kafam çok karışık 7 aydır beraberiz. ailemle geldi tanıştı 1 ay sonrada o izine çıkınca bende onun ailesi ile tanışmaya gidecektımBiraz karışık bir durum..
Gerçekten nasıl ayrıldılar ya da nasıl bir aşkla evlendiler bilmiyorum. Sanırım cüzdanında eskiden kalma başka şeyler varsa "zaten cüzdanını düzeltmiyor belli" derim. Erkeklerin çoğu bizim gibi cüzdanını her fırsatta düzenleyecek kadar düzenli değil malum. Ya sevseydi barışırdı boşanmazdı diye düşünüyorum. Gerçi o mu yoksa kadın mı boşandı ondan bilmiyorum ama.. Eski eşi ile alakalı sana anlattığı boşanma mevzusunu hatırlayıp kendin karar verebilirsin bence.
Bazı insanlar nefret ederek, bazı insanlar unutamayarak içinde iz kalarak boşanır.
Boşanma sebeplerini anlattı 2 tarafta istedi evliliğe ayak uyduramadı evli kalmak istemedi ben yemek yapmam ev işi yapmam çocuk istemiyorum seninle doğuya gelemem bana göre evlilik değil demiş eski eşi istersen böyle devam edelim yada boşanalım demiş ayrılmışlar. severek evlenmişler falan filan offff kafam çok karışık 7 aydır beraberiz. ailemle geldi tanıştı 1 ay sonrada o izine çıkınca bende onun ailesi ile tanışmaya gidecektımBoşanmasıyla sizinle bir ilişkiye başlaması arasında birkaç ay oynuyor muhtemelen. Hemen sevmesini beklemiyorum açıkçası yani eşiyle nasıl, neden boşandığına, boşandığında sevgisinin bitip bitmemesine bağlı ama cüzdanında eski eşinden bir not saklayan adamdan sizi hemen sevmesini beklemeyin. Yara bandı tabiri çirkindir ama doğrudur da üzgünüm...
7 yılldır orda değildir büyük bir ihtimalle sevgili oldukları dönemde şiir gibi birşey yazmış geçen sene boşanmışlar ama ben sevgili olmak için hiçbir çaba göstermedim o çok üstüme düştü her fırsatta seviyorum der ama bilemedim bi kere nem kaptım
Valla acikcasi oylesine bir kagit sanmistim.ondan sordum ama bence hala özel ki saklıyor.zaten nefretle ayrilmamislar sanki yaşanacak çok şey varmış ta ayrılmak zorunda kalmışlar gibi insallah yazdıklarım seni uzmez benim fikrim bueski eşi yazmış şiir gibi birşeydi şuan tam hatırlamıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?