Bende hemen unutmasını beklemiyorum zaten benimde 4 yıllık bir ilişkim geçen sene bitti nişan attım 7 ay sonra sevgilimle tanıştım o ara sadece arkadaş olarak görüştük ben o dönem daha önce evlendiğini boşandığını bilmiyordum .Nişan attığımı ve ne kadar ona kızgın olduğumu anllatığım gün o da 2 ay önce boşandığını eski eşini falan anlattı 4 ay sadece arkadaş olarak görüştük zaten başka illerde yaşıyorduk arada sadece telefonla görüşüyorduk ki ona bir gün eve gelen görücüleri anlatıp artık ben evleniyorum dediğim gün başladı herşey ... Bana ne evlenmesi saçmalama beni gör falan dedi sonra baktı ki ben ciddiyim ben senden çok hoşlanıyorum seni özlüyorum mantığım olmaz yeni ayrıldın desede kalbime söz geçiremiyorum diye diye ikna etti beni ailemle de o tanışmak istedi .... Gerçekten seviyorum evet ben hiç bir şey demeden gözümün önünde yırtıp attı onu unutmayacak olsam seninle ne işim var neden aileme senden bahsedeyim evet aklıma geliyor bazen yalan söyleyemem ama kalbimde hiç bir şey yok ona karşı seni gördükçe iyi ki tanımışım sevmişim diyorum bana inan ve güven diyor ... Amaaa bazen sanki unutamamış gibi geliyor bana ya sen benden ayrılırsan evlenince boşanalım dersen ne yaparım diyor beni neden eski eşi ile karşılaştırıp ayrılacak mışım gibi konuşuyor anlamıyorum