• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşini unutamadı mı :(

evlenmis bisanmis bi adamin cuzdanindan da cekmecesinden de eski karisina ait birseyler cikabilir. nornaldir. bekar evlenmemis biriyle beraber degilsiniz. hayatlarinin bir donemi ortak gecmis iki insanin birbrnde unuttugu izler kalmis olabilir.

Merak ettim neden bitti.Esinde hala seviyor mu
Canım annesi gerçekten tahammül sınırlarını zorlayan bi kadındı. Benim annem yok. Çok oldu vefat edeli. Çok kıskanç zulümkar hırslarına esir olmuş bi insan. Yuvamıza çokk dahil oldu. Eliyle diliyle sözüyle ciddi anlamda izin vermedi evliliğimizi yaşamaya. 7 senem anlaşmalı boşanmayla 7 saniye bile sürmedi biterken. Evet eşimde hala seviyo. Ağlayarak bitirdik. Ama büyük sözüme tövbe bir daha assssslaaa o kadının yüzünü görmek istemiyorum.

Canım annesi gerçekten tahammül sınırlarını zorlayan bi kadındı. Benim annem yok. Çok oldu vefat edeli. Çok kıskanç zulümkar hırslarına esir olmuş bi insan. Yuvamıza çokk dahil oldu. Eliyle diliyle sözüyle ciddi anlamda izin vermedi evliliğimizi yaşamaya. 7 senem anlaşmalı boşanmayla 7 saniye bile sürmedi biterken. Evet eşimde hala seviyo. Ağlayarak bitirdik. Ama büyük sözüme tövbe bir daha assssslaaa o kadının yüzünü görmek istemiyorum.
Annene Allah rahmet eylesin canim eski esinin annesine de vicdan merhamet versin.Bi kadin nasil oglunu mutsuzluga iter anlayamiyorum.Hakkinda hayirlisi olsun ama esinde demek ki annesini engelleyememis pasif bir erkekmis.Bence uzulme hic zamanla unutuliyor her sey.Insallah karsina hepsini unutturacak biri cikar

Annene Allah rahmet eylesin canim eski esinin annesine de vicdan merhamet versin.Bi kadin nasil oglunu mutsuzluga iter anlayamiyorum.Hakkinda hayirlisi olsun ama esinde demek ki annesini engelleyememis pasif bir erkekmis.Bence uzulme hic zamanla unutuliyor her sey.Insallah karsina hepsini unutturacak biri cikar
Canım benim Allah razı olsun.. Senin ağzından duysun kabul görsün duanı inşaallah.. Hayırlısı neyse gönlümüzü ona razı etsin Allah'ım. Seni de inşaallah gönlündekiyle mutlu etsin Rabb'im. Herkes anne olamıyo işte. Kediler köpekler de doğuruyo...

Canım benim Allah razı olsun.. Senin ağzından duysun kabul görsün duanı inşaallah.. Hayırlısı neyse gönlümüzü ona razı etsin Allah'ım. Seni de inşaallah gönlündekiyle mutlu etsin Rabb'im. Herkes anne olamıyo işte. Kediler köpekler de doğuruyo...
Amin canim insallah senden de Allah razi olsun.Bende anneci bi erkekten cektim anliyorum seni.Allaha inancimizi yitirmeyelim yeter ben inaniyorum kadir kiymet bilen insanlar cikacagina.Acilarimizin bi mukafati olacak insallah.Kimsenin yanina kalmaz

Tamam şiir 2010 da yazılmış ama geçen sene boşanmış daha bu adam.
Ki erkekler cuzdanlarini da yıllarca kullanırlar genelde deriyse falan özellikle.
Yani bu adamın cüzdanı 3 4 yıllık falansa şiir orada kalmış gitmiş olabilir.
Adam zaten bunu bile bile cuzdanimdan şunu versene demez yani.

Ama konu sahibi 7 ayda aileleyle tanışmak için biraz erken gibi sanki hafiften nem de kaptiysan biraz erteleyebilirsin belki Ada mi iyice tani.
Hep söylerim boşanmış adamlara çok dikkat etmek lazım genelde kadın çabalar evliliği kurtarmak için çünkü.

Huzursuz olmanizi anliyorum. Ama 7 yillik eski esi ve seviyeli bi sekilde ayrilmis. Onu unutmasi tabiki mumkun degil. Onemli olan yeni hayatina devam edebilmesi.. Insanlar bazen bisey saklayabilir ama bu demek degilki o kisiyi hep ozluyor ya da geri istiyor.. Belki gercekten unuttu..
O kagidi yirtipnatmasi bence cok sey ifade ediyor. Eger cok onemli olsaydi inanin ona o kagidi atiramazdiniz.
Simdi siz bundan sonra tavrina bakiniz.. Sizin icin ugrasiyormu? Gonlunuzu almak istiyormu? Ozaman artik takilmicaksiniz.
Haaaa sonra yine buna benzer bisey yasarsaniz.. Ozaman bi adim geriye atabilirsiniz

Ya belki gerçekten unutmuştur, kalmıştır orada.yoksa hemen yırtamazdı..ama gecen yıl ayrılmış, en az 6 yıllık beraberliklerinde ayrıldıktan sonra hemen unutması da beklenemez insanların..bir şey hissetmediği doğrudur belki.ama unutulmaz.adam sizi tercih etmiş, size tutunmaya çalışmış.. Empati kurun.. Ayrılma durumuna göre değişir ama kim gecen yıl ayrıldığı eşini hemen unutabilir ki.. Bu konuda şuna inanıyorum çivi çiviyi söker..

Eşimin bana yazdığı ilk mektup da cüzdanımda durur. Maazallah ayrılmak durumunda kalsak onu orda unutur muyum... Hayır.

Hem yedi yılda en az bir iki cüzdan değiştirmiştir. Bence hala değer versiği için onu orada taşıyor

Huzursuz olmanizi anliyorum. Ama 7 yillik eski esi ve seviyeli bi sekilde ayrilmis. Onu unutmasi tabiki mumkun degil. Onemli olan yeni hayatina devam edebilmesi.. Insanlar bazen bisey saklayabilir ama bu demek degilki o kisiyi hep ozluyor ya da geri istiyor.. Belki gercekten unuttu..
O kagidi yirtipnatmasi bence cok sey ifade ediyor. Eger cok onemli olsaydi inanin ona o kagidi atiramazdiniz.
Simdi siz bundan sonra tavrina bakiniz.. Sizin icin ugrasiyormu? Gonlunuzu almak istiyormu? Ozaman artik takilmicaksiniz.
Haaaa sonra yine buna benzer bisey yasarsaniz.. Ozaman bi adim geriye atabilirsiniz
Bende hemen unutmasını beklemiyorum zaten benimde 4 yıllık bir ilişkim geçen sene bitti nişan attım 7 ay sonra sevgilimle tanıştım o ara sadece arkadaş olarak görüştük ben o dönem daha önce evlendiğini boşandığını bilmiyordum .Nişan attığımı ve ne kadar ona kızgın olduğumu anllatığım gün o da 2 ay önce boşandığını eski eşini falan anlattı 4 ay sadece arkadaş olarak görüştük zaten başka illerde yaşıyorduk arada sadece telefonla görüşüyorduk ki ona bir gün eve gelen görücüleri anlatıp artık ben evleniyorum dediğim gün başladı herşey ... Bana ne evlenmesi saçmalama beni gör falan dedi sonra baktı ki ben ciddiyim ben senden çok hoşlanıyorum seni özlüyorum mantığım olmaz yeni ayrıldın desede kalbime söz geçiremiyorum diye diye ikna etti beni ailemle de o tanışmak istedi .... Gerçekten seviyorum evet ben hiç bir şey demeden gözümün önünde yırtıp attı onu unutmayacak olsam seninle ne işim var neden aileme senden bahsedeyim evet aklıma geliyor bazen yalan söyleyemem ama kalbimde hiç bir şey yok ona karşı seni gördükçe iyi ki tanımışım sevmişim diyorum bana inan ve güven diyor ... Amaaa bazen sanki unutamamış gibi geliyor bana ya sen benden ayrılırsan evlenince boşanalım dersen ne yaparım diyor beni neden eski eşi ile karşılaştırıp ayrılacak mışım gibi konuşuyor anlamıyorum :(

Bende hemen unutmasını beklemiyorum zaten benimde 4 yıllık bir ilişkim geçen sene bitti nişan attım 7 ay sonra sevgilimle tanıştım o ara sadece arkadaş olarak görüştük ben o dönem daha önce evlendiğini boşandığını bilmiyordum .Nişan attığımı ve ne kadar ona kızgın olduğumu anllatığım gün o da 2 ay önce boşandığını eski eşini falan anlattı 4 ay sadece arkadaş olarak görüştük zaten başka illerde yaşıyorduk arada sadece telefonla görüşüyorduk ki ona bir gün eve gelen görücüleri anlatıp artık ben evleniyorum dediğim gün başladı herşey ... Bana ne evlenmesi saçmalama beni gör falan dedi sonra baktı ki ben ciddiyim ben senden çok hoşlanıyorum seni özlüyorum mantığım olmaz yeni ayrıldın desede kalbime söz geçiremiyorum diye diye ikna etti beni ailemle de o tanışmak istedi .... Gerçekten seviyorum evet ben hiç bir şey demeden gözümün önünde yırtıp attı onu unutmayacak olsam seninle ne işim var neden aileme senden bahsedeyim evet aklıma geliyor bazen yalan söyleyemem ama kalbimde hiç bir şey yok ona karşı seni gördükçe iyi ki tanımışım sevmişim diyorum bana inan ve güven diyor ... Amaaa bazen sanki unutamamış gibi geliyor bana ya sen benden ayrılırsan evlenince boşanalım dersen ne yaparım diyor beni neden eski eşi ile karşılaştırıp ayrılacak mışım gibi konuşuyor anlamıyorum :KK43:

Valla teşhis koyamadım ben :) ama adam sizi kaybetmemek için uğraşmış hakkını yiyemeyiz burda. Bence acele etmeyin evlilik için önce iyice içinize sinsin. Bana unutamamış , sızısı içinde kalmış olabilir gibi geldi ama dedim ya bilemedim. Siz de acele karar vermeyin önce iyice biçin tartın derim.

Bundan işkillenmeniz normal, insanın içine kurt düşer. Unutmuş da olabilir, bilinçli de olabilir. Bunu ancak kendisi biliyor. Başka izler de var mı eskiye dair? Siz biraz gözlemleyin. Bir de size olan sevgisinde samimi olduğunu düşündüğünüz zaman zaten içiniz rahatlayacaktır.

Bundan işkillenmeniz normal, insanın içine kurt düşer. Unutmuş da olabilir, bilinçli de olabilir. Bunu ancak kendisi biliyor. Başka izler de var mı eskiye dair? Siz biraz gözlemleyin. Bir de size olan sevgisinde samimi olduğunu düşündüğünüz zaman zaten içiniz rahatlayacaktır.
Şuana kadar başka birşey hissetmedim zaten uzak illerde yaşıyoruz ben istanbuldayım o ise ağrıda telefonla ne kadar anlaşılabilinir ki ? 3 4 ayda 1 ya o geliyor yada ben gidiyorum yanına

Biz ne desek boş .. Bence en mantıklısı al karşına bak gözünün içine kendisine açık açık sor samimi gelirse devam et samimi gelmezse de ayrıl zaten Şüphe ile yaşanmıyor

Hanımlar Merhaba;
Geçen hafta çalışmaktan çok bunaldığım için 1 haftalık yıllık izine çıktım. tatilimin son 3 gününü de sevgilimle beraber geçirmek için yanına gittim.Beni havalimanında çiçeklerle karşıladı akşam yemeğe çıktık buraya kadar her şey normaldi. Ertesi gün benden odada bulunan cüzdanının içinden bir kartviziti getirmemi rica etti. İstediği şeyi ararken cüzdanın içinde eski eşinin 2010 yılında ona yazmış olduğu bir yazıyı buldum. o an dünya başıma yıkıldı zannettim. 10 dk olduğum yerde kaldım hemen valizimi toplayıp geri dönmek istedim ama müsaade etmedi onu orada unuttuğunu aklına bile gelmediğini eski eşi ile ilgili duygusal içinde hiç bir şey kalmadığını söyledi. inanmadım sadece o an gitmek istedim gözümün önünde yazıyı yırttı beni sevdiğini madem ayrılmak istiyorsun ayrıl ama bu sebeple beni terk etme diye dil döktü .Söylediklerine o an inandım gözlerinde gerçekten beni sevdiğini hissettim 2 gün daha yanında kalıp İstanbul'a geri döndüm.. Ama geldiğim günden beri içimde bir huzursuzluk bir sıkıntı var acaba eski eşini unutamadı mı hala onu mu seviyor gibi saçma sapan uykularımı kaçıran düşüncelere boğuluyorum ona eskisi gibi aşkım hayatım diye hitap edemiyorum . Sizce abartıyor muyum kızlar siz olsanız ne düşünürdünüz.
sende buna inandın haa erkkek ler kızlar gibi degildir yani kızlar aman ayrıldım ama dursun demez erkeklerin bence bakıs acısı daha baska onu orda atmadıyla ilerde barısırımda bak ben seni unutmadım yazını bile sakladım demek icindir bence ordan derhal ayrıl ne derse kanma yakalanmıs ne demesini bekliyodun evet karımı seviyorum seninle öylesine geziyrum mu

Back
X