Eski eşini unutamadı mı :(

Hanımlar Merhaba;
Geçen hafta çalışmaktan çok bunaldığım için 1 haftalık yıllık izine çıktım. tatilimin son 3 gününü de sevgilimle beraber geçirmek için yanına gittim.Beni havalimanında çiçeklerle karşıladı akşam yemeğe çıktık buraya kadar her şey normaldi. Ertesi gün benden odada bulunan cüzdanının içinden bir kartviziti getirmemi rica etti. İstediği şeyi ararken cüzdanın içinde eski eşinin 2010 yılında ona yazmış olduğu bir yazıyı buldum. o an dünya başıma yıkıldı zannettim. 10 dk olduğum yerde kaldım hemen valizimi toplayıp geri dönmek istedim ama müsaade etmedi onu orada unuttuğunu aklına bile gelmediğini eski eşi ile ilgili duygusal içinde hiç bir şey kalmadığını söyledi. inanmadım sadece o an gitmek istedim gözümün önünde yazıyı yırttı beni sevdiğini madem ayrılmak istiyorsun ayrıl ama bu sebeple beni terk etme diye dil döktü .Söylediklerine o an inandım gözlerinde gerçekten beni sevdiğini hissettim 2 gün daha yanında kalıp İstanbul'a geri döndüm.. Ama geldiğim günden beri içimde bir huzursuzluk bir sıkıntı var acaba eski eşini unutamadı mı hala onu mu seviyor gibi saçma sapan uykularımı kaçıran düşüncelere boğuluyorum ona eskisi gibi aşkım hayatım diye hitap edemiyorum . Sizce abartıyor muyum kızlar siz olsanız ne düşünürdünüz.
7 yildir cuzdaninda tasimasi garip geldi bana. 7 yilda hicmi denk gelmemis o kagida. Sacmalamis yani baska bir bahane bulsaymis.

Onceki sevgililerimin bvana yazdigi yazilar duruyor ,egomu tatmin ediyor yalan yok onca guzel soz ,
Yazani sevdigimden degil yani ,sadece gururum oksaniyor ,
Hatta ex nisanlim dogum gunum icin en sevdigim sarkiyi bana uyarliyip klip yapmisti oda duruyor ,
Esimi seviyorum ,
Hic alakasi yok olayin bence

Onceki sevgililerimin bvana yazdigi yazilar duruyor ,egomu tatmin ediyor yalan yok onca guzel soz ,
Yazani sevdigimden degil yani ,sadece gururum oksaniyor ,
Hatta ex nisanlim dogum gunum icin en sevdigim sarkiyi bana uyarliyip klip yapmisti oda duruyor ,
Esimi seviyorum ,
Hic alakasi yok olayin bence
Eski sevgililerden nişanlıdan bir şeyler saklayıp ego tatmin etmek bana garip geldi açıkçası eşiniz egonuzu tatmin etmiyor mu ki saklıyorsunuz?
Benim egomu da eski sevgililerimin nişanlımın beni unutamaması şişirirdi mesela ;)

Yani 1 yıldır orda. Benzer bi olay arkadaşımın başına geldi eşinin cüzdanında bir bebeklik fotoğrafı buldu eski eşinin bebekliğiymiş. Kavga gürültü sonuç yıprattı kendini boşanmadı üstünü kapadılar. Ama siz sevgilisiniz kararı verme yetkisi sizde

bilemedim bence o kadar onemli olsa o kagıdı yırtıp atmazdı en azından ya da siz gittikten sonra cope attım merak etme diyip kandırabilirdi de. ben olsam o kadar alınmazdım sanırım, adamda cok suc bulmadım unutmus olabilir cidden. benim de cuzdanım cöp dolu kim bilir neler var bosaltmaya fırsat bulamadım hic ilkokuldan kalma futbolcu resimleri falan duruyor :D

İnanma zaten. 2010 yahu yuh yalan söylemese bari.

Boşanma sebeplerini anlattı 2 tarafta istedi evliliğe ayak uyduramadı evli kalmak istemedi ben yemek yapmam ev işi yapmam çocuk istemiyorum seninle doğuya gelemem bana göre evlilik değil demiş eski eşi istersen böyle devam edelim yada boşanalım demiş ayrılmışlar. severek evlenmişler falan filan offff kafam çok karışık 7 aydır beraberiz. ailemle geldi tanıştı 1 ay sonrada o izine çıkınca bende onun ailesi ile tanışmaya gidecektım :KK43:

Adamın anlattığı bu tabi. Gerceği bilemezsin. Ben olsam güvenmezdim artık

Bende ilk evlilik cuzdanimi evrak dosyamda unutmusum ikinci esim birsey bakarken gormus.Ilk tartismada bunu askla saklanmis birsey gibi haykirdi.Kurmus kurmus cok fena bir sekilde patladi.9 sene once ayrilmisim hic bir daha gormemisim yolda gorsem tanimak icin dikkatli bakmam bile gerekebilir o derece yani..Evrak yigininda kalmis unutmusum kusura bakma atsaydin dedim..sonra bosanma gerekcelerimizden biri oldu..Super de iyi oldu benim icin.takinti biraz hastalikmis kendisi icin hatta uzun sure ilacini da almis..Neyse..Ozetle Evrak karisikliginda cekmece kosesinde falan anlarimda bizzat yasadim hic de anlami yoktu acikcasi ama cuzdan biraz fazla şaibeli geldi..
Sen daha iyi bilirsin hergun acip kapadigi bir yerde unutacak kadar dalgin biri mi?

Yalan bence

Insan 7 yillik kagidi neden cuzdaninda saklar

Hani evin dibinde kosesinde olsa anlarim gercekten unutmus gitmistir kalmistir bir kosede

Ama adam cuzdaninda tasiyor, her gun ustunde tasiyor gerisini siz dusunun

+1

Bence hala yeniden başlamak için bir umudu var ya da hala ona olan sevgisi bitmemiş. Üzgünüm.

Ben gerçekten o kağıdı unuttuğunu düşünüyorum. Tabi bende olsam kafaya takardım ama bu sebepten ayrılmayın bence. Zaten eski eşini seviyor olsa yazıyı yırtmak yerine gidip onunla barışmaya çalışırdı herhalde nasıl ayrıldılar bilmem de.

Ya aman ben erkeklerin oyle bir yaziyi eski esini unutamadigi icin cuzdaninca 7 yil tasiyacagini hic sanmiyorum. Benim bile cuzdanimda yillarca unuttugum seyler olur, cuzdani gectim evde, orada burada yillarca tasidigim bir yigin sacma sapan sey buluyorum, ne yani hepsini cok sevdigimden unutamadigimdan mi. cok sacma bir ayrinti bence.

Inanir misin cuzdanimda eski esimin fotosu kalmis.Resimlik yerinde benim fotomun arkasinda sikismis cikartamadim da.Cuzdan da onun hediyesiydi gerci pahali bi sey atmayada kiyamiyorum.Daha gecen farkettim.Dedigi de olabilir.Babaminda cuzdaninda bu tarz bi sey gormustum kesin unutmustur o da eskimis bi kagit.

Hanımlar Merhaba;
Geçen hafta çalışmaktan çok bunaldığım için 1 haftalık yıllık izine çıktım. tatilimin son 3 gününü de sevgilimle beraber geçirmek için yanına gittim.Beni havalimanında çiçeklerle karşıladı akşam yemeğe çıktık buraya kadar her şey normaldi. Ertesi gün benden odada bulunan cüzdanının içinden bir kartviziti getirmemi rica etti. İstediği şeyi ararken cüzdanın içinde eski eşinin 2010 yılında ona yazmış olduğu bir yazıyı buldum. o an dünya başıma yıkıldı zannettim. 10 dk olduğum yerde kaldım hemen valizimi toplayıp geri dönmek istedim ama müsaade etmedi onu orada unuttuğunu aklına bile gelmediğini eski eşi ile ilgili duygusal içinde hiç bir şey kalmadığını söyledi. inanmadım sadece o an gitmek istedim gözümün önünde yazıyı yırttı beni sevdiğini madem ayrılmak istiyorsun ayrıl ama bu sebeple beni terk etme diye dil döktü .Söylediklerine o an inandım gözlerinde gerçekten beni sevdiğini hissettim 2 gün daha yanında kalıp İstanbul'a geri döndüm.. Ama geldiğim günden beri içimde bir huzursuzluk bir sıkıntı var acaba eski eşini unutamadı mı hala onu mu seviyor gibi saçma sapan uykularımı kaçıran düşüncelere boğuluyorum ona eskisi gibi aşkım hayatım diye hitap edemiyorum . Sizce abartıyor muyum kızlar siz olsanız ne düşünürdünüz.
Cüzdanımda beş sene öncesinden kalma fiş bile olabilir şu anda bilemiyorum :D Bence çok üzülmeyin, farkında olmayabilir cidden. Yırtmış atmış işte.

Valla canım ben yıllarcaaaaaa aynı cüzdanı kullanıp onun içine neleri koyduğumu bilmeyen hatırlamayan insanım. Sevgilin de böyle bir tip olabilir.

evet haklısınm erkekler bizim gibi haftada 1 kere cüzdanın içini düzenlemiyor. Boşanma sebeplerini anlattı 2 tarafta istedi evliliğe ayak uyduramadı evli kalmak istemedi ben yemek yapmam ev işi yapmam çocuk istemiyorum seninle doğuya gelemem bana göre evlilik değil demiş eski eşi istersen böyle devam edelim yada boşanalım demiş ayrılmışlar. severek evlenmişler falan filan offff kafam çok karışık 7 aydır beraberiz. ailemle geldi tanıştı 1 ay sonrada o izine çıkınca bende onun ailesi ile tanışmaya gidecektım :KK43:
Ama siz daha ilişkiye yeni başlamışsınız. Onun boşanması ise çok çok yeni. Bence acele ediyorsunuz bu işler için. Bulduğunuz nottan bağımsız olarak...

7 yıldır o yazıyı cüzdanında fark etmeyen ya pinti ya cimri dir.
Ki bu bana göre daha büyük bir sorun.

Haa ama inanmadım orası ayrı.

Hanımlar Merhaba;
Biliyo musun canım az önce cüzdan temizliği yaptım. Ve eski eşimle bi gün bi restorantta otururken bodrumdaki arkadaşı hava atmak için telefon açtı. Arabamız vardı ama hadi otobüsle gidelim benzin çok yakıyo diye atladık otobüse gecenin bi yarısı bodruma gittik. Biletleri cüzdanıma koymuştum o çıktı. Ve bi kere sürpriz yapmak için onun girdiği davayı izlemek üzere şehir değiştirmiştim. Ve gittiğim şehirde adliyede onu bulamayınca kıyameti koparıp evime dönmüştüm. Bana 3 sayfa bi kağıda yazı yazmıştı. Hiçbir şekilde dinlemedim eve geldiğinde kapıyı açmadım. Babamı arayıp eğer seninle konuşmak isterse açma telefonu diye bile tembihlemiştim. Tabi ki banam dinlememişti. O 3 sayfa yazdığı yazıda çıktı. Onun dışında taaaaa yıl 2010 ilk tanıştığımız yer izmirdi. İzmirden dönerken ki biletim vs... Bir sürü ona dair anı çıktı. Ha ben bunları bilerek mi sakladım. Boşanalı 1 sene bile olmadı. Evliyken tabi ki bilerek sakladım. Ama unutmuştum da açıkçası diğerlerini. Not geçeyim ben eşimi hala seviyorum... Onun dışında senin sevgilin gözünün önünde yırtıp atmış. Ben inandım nedense.. Erkeklerin aklına da biraz biz düşüriyoruz hiç olmayacak şeyleri.. O sebeple hiiiç takma kafana. İlişkin güzelse yaşa. Bitmesi gerektiği zaman erkek bitiriyo zaten hiç merak etme. Gözünün yaşına bile bakmıyo.. Tam üstüne de bu konuyu görünce yazayım dedim :))

Biliyo musun canım az önce cüzdan temizliği yaptım. Ve eski eşimle bi gün bi restorantta otururken bodrumdaki arkadaşı hava atmak için telefon açtı. Arabamız vardı ama hadi otobüsle gidelim benzin çok yakıyo diye atladık otobüse gecenin bi yarısı bodruma gittik. Biletleri cüzdanıma koymuştum o çıktı. Ve bi kere sürpriz yapmak için onun girdiği davayı izlemek üzere şehir değiştirmiştim. Ve gittiğim şehirde adliyede onu bulamayınca kıyameti koparıp evime dönmüştüm. Bana 3 sayfa bi kağıda yazı yazmıştı. Hiçbir şekilde dinlemedim eve geldiğinde kapıyı açmadım. Babamı arayıp eğer seninle konuşmak isterse açma telefonu diye bile tembihlemiştim. Tabi ki banam dinlememişti. O 3 sayfa yazdığı yazıda çıktı. Onun dışında taaaaa yıl 2010 ilk tanıştığımız yer izmirdi. İzmirden dönerken ki biletim vs... Bir sürü ona dair anı çıktı. Ha ben bunları bilerek mi sakladım. Boşanalı 1 sene bile olmadı. Evliyken tabi ki bilerek sakladım. Ama unutmuştum da açıkçası diğerlerini. Not geçeyim ben eşimi hala seviyorum... Onun dışında senin sevgilin gözünün önünde yırtıp atmış. Ben inandım nedense.. Erkeklerin aklına da biraz biz düşüriyoruz hiç olmayacak şeyleri.. O sebeple hiiiç takma kafana. İlişkin güzelse yaşa. Bitmesi gerektiği zaman erkek bitiriyo zaten hiç merak etme. Gözünün yaşına bile bakmıyo.. Tam üstüne de bu konuyu görünce yazayım dedim :))
Merak ettim neden bitti.Esinde hala seviyor mu

Back
X