Eski eski şeyler

Takip edildiğini bildiği için yazıyor. Nişanlınızın okuyor olması umuduyla veya sizin stalkladığınızı bilerek yazıyor. Sakın mesaj atıp önemsendiğini hissettirmeyin. Nişanlınıza da onu stalkladığınızı söylemeyin durduk yere değeri artar. Kendi kendine yazsın dursun işte. İletişime geçmeye çalışmadıkça size ne zararı var.

6-7 yıldır hiç görüşülmeyen birini neden takip ettiğinizi düşünüyorum, düşünüyorum, düşünüyoruuuummmmm

Bulamıyorum

Allah aşkına yapacak başka işiniz mi yok?

Size ne? İsterse unutamamış olsun, isterse aşkından ölsün, isterse hayatının sonuna dek bekar kalsın.

Siz kendi hayatınıza baksanıza. Bu kadar boş mu hayatınız gerçekten?

6-7 yıldır hiç görüşülmeyen birini neden takip ettiğinizi düşünüyorum, düşünüyorum, düşünüyoruuuummmmm

Bulamıyorum

Allah aşkına yapacak başka işiniz mi yok?

Size ne? İsterse unutamamış olsun, isterse aşkından ölsün, isterse hayatının sonuna dek bekar kalsın.

Siz kendi hayatınıza baksanıza. Bu kadar boş mu hayatınız gerçekten?

ya tamam da kız pes etmiyor iş görüşmeye çabalıyor hala bi çabası var mı bilmiyorum sadece aynı şehirde değilim onlarla

Kızlar benim nişanlımın yıllar önce bi kızla uzun bi ilişkisi olmuş lise döneminde. 6-7 yıldır kızla hiç bir şekilde görüşmüyor. Kızın mesajlarına cevap yazmıyor ben ilk sevgili olduğumuz zaman bu cevapsız mesajları gördüğümde kızı engellemiştim ama şu an uzaktayız başka yerlerden ulaşmaya çalışıyor mu bilmiyorum. Ulaşsa nişanlım sinirlenirim diye söyler mi bilmiyorum. Buraya kadar bişey yok aslında ama kızın nişanlımı arada uzaktan görmeye çalıştığını falan öğrendim. Sosyal medya hesabında 2 günde bir (bu konuda çok eminim) nişanlımla ilgili şeyler paylaşıyor. Paylaşımları aşk acısı bekleyiş özlem içerikli biraz arabesk şeyler. Nerden anladın belki başkası için olduğunu diyeceksiniz ama tarihler tanımlar hep nokta atışı. Kıza yazmak istiyorum adam nişanlı hala bu davetkar paylaşımların uygun değil yapma diye ama kimseyi üzmekte istemiyorum. Şöyle de bişeyi eklemem lazım kızın bu süreçte sevgilileri oldu sevgilisi olduğu dönemlerde bu paylaşımlar yok ama ayrılıp tekrar nişanlımla ilgili şeyler paylaşıyor unutamadığını falan paylaşıyor. o benim kaderimde nolursa olsun beni bulur diyo mesela Bilmiyorum ama hayatımdaki insana birinin bi duygu hissetmesi o paylaşımları okumak çok rahatsız etti beni. Kıza mesaj atmak istemiyorum ama kendimi de tutamıyorum. Biraz saçmaladıysam kusura bakmayın basit bi konu olduğunu düşünüyorum bende ama yine de hazmedemiyorum.
Bence yazma.Hata edersin.Kızıda takıp etme.Ns halı varsa gorsun.Eline ne gecıcek istedını verıcen ona.En guzel cevap kaile bıle almamak

Kızlar sağolun ya içimi dökmem gerekiyordu iyi ki varsınız.. evet onun yaptığı gurursuzluk ilişkime saygısızlık ama ben kendi kalitemden çıkıp kendime yakışmayan şeyleri yapmayacağım. Zaten hayatımdaki adamın sallamadığı değer vermediği biri. Ben böyle salak saçma davranarak adamın gözüne sokacağım. En iyisi benim de önemsememem.

Siz kıza yazsanız o da gidip nişanlınızla iletişime geçecek. Aman ha aman bu sefer inanın sizi suçlu çıkartır. Yerinizde olsam hiç takip etmem.

Back
X