Eski eşle birleşme konusunda fikir almak istiyorum.

Ben aktif çalışan bi insandım. Zamanla bastirlildim. Evden uzaklaşmalar. Özellikle çocuk olduğunda çalışmadığım da kendi ayrı planlar yapıp bizle çıkacaksa sürekli bahaneler yaratırdı. Yani bir çok şey var . Daha kötüleri ama.hepsini buraya dökmek istemiyorum. Ben ona maddi anlamda hiç yük olmamış biriyim. Aşırı kıskançlık. Ama bu kıskançlık değildi sanki bosaninca anladim bu da yine bastırmak için yapılan şeylerdi. Bildiğin narsist özellikleri vardı. Ben gülen aktif o insan gitti yerine ezik bir insan gelmeye başlamıştı. Alkol mevzusu vardı ayrıca . İçme diyen bi insan değilim ben. Ama dogum yaptığım akşam gidip eve içemezsin mesela . Gibi gibi yeri zamanı vardır biseylerin. Yani burda oturup hepsini anlatamam yetmez. Sebeb çok bunlar 2 3 u
Neler çekmişsin sen ya. Bu adami öldürmeyi falan düşünürdüm ben olsam, sil kafandan şu barisma isini insani katil eder bu adam laftan da anlamıyor. 250 gram beyniyle manipülasyonlar falan yapmaya kalkıyor. Akli basinda kendine yeten kadinsin nasi getirdi seni bu raddeye akıl alır gibi degil.

Buraya yazma ama yaz sana yaptıklarının hepsini madde madde bir kagida. MUTLAKA yap bunu. Acaba dönsem mi dediginde ac oku gör hic atlamadan yaz tum adiliklerini. Bak bak silkelen. Çünkü zaman geçince beyin kendimizi gebertmeyelim diye kötü anıları siliyor. O yüzden geçmişi hep iyi / nostaljik hatirlariz.

Neler çekmişsin sen ya. Bu adami öldürmeyi falan düşünürdüm ben olsam, sil kafandan şu barisma isini insani katil eder bu adam laftan da anlamıyor. 250 gram beyniyle manipülasyonlar falan yapmaya kalkıyor. Akli basinda kendine yeten kadinsin nasi getirdi seni bu raddeye akıl alır gibi degil.

Buraya yazma ama yaz sana yaptıklarının hepsini madde madde bir kagida. MUTLAKA yap bunu. Acaba dönsem mi dediginde ac oku gör hic atlamadan yaz tum adiliklerini. Bak bak silkelen. Çünkü zaman geçince beyin kendimizi gebertmeyelim diye kötü anıları siliyor. O yüzden geçmişi hep iyi / nostaljik hatirlariz.
Güzel yorumun için tesekkur ederim. Hayatta asla kindar olmadım esim dostuma bile iyi niyetli diye salak yerine koyuyor haklısınız. İyiler geliyor hep akla . Kötülükleri unutmayacağım

Serhat yabancı yeniden barışmak isteyenler için şöyle demişti neyi hallettiniz de yeniden barışmak istiyorsunuz?
Baristiginizda aynı sorunlar önünüze çıkacak mı yoksa çözüme kavuştular mi bunlari düşünün bence. Boşanmak zaten zor bir şey siz o kısmı atlatmissiniz tekrar denemeye değer mi iyice ölçüp karar verin

Aslında adam şuan yaşadığı hayattan memnun değil. Seninle yaşadığı hayatı ve konforu çok arıyor. Ama insan evladı olmadığı için özür dileyip barışmaya çalışmak yerine sana ve çocuğuna eziyet ederek barışmaya çalışıyor. Yeniden evlensen en ufak bir değişiklik olmayacak hayatınızda ve her seferinde barışmasaydın sana yalvaran mı oldu sanki diyecek.

Yanlış anlaşılmalar oluyor sanırım eğer düzelme vs gösterip gercek çabasını görebilseydim diyorum hep. Çocuğu öne sürecek olsam çocuğum için boşanmam derdim. Tam anlayamamissiniz. Ben o cesaret gosteremeyenlerden değilim. Çocuğum var evli kalayım vs. 15 aylikti Ben ayrıldım. Kolay kolay kimse cesaret edemez emin olun
Anladım..En doğru kararı siz vereceksiniz ancak içinize sinmeyen damla kadar şey var ise tekrar aynı topa girmeyin derim. İnsanlar değişmiyor, istisnası var ama adı üzerinde istisna.. Allah kolaylık versin, yavrunuzu da bağışlasın size 🙏

Merhabalar. Sadece şunu sormak istiyorum. Diyelim ki boşandıniz ve 2 sene geçti. Ve siz bosanmada yüzde yüzde suçlusunuz (degilim tabiki ama öyle varsayın lütfen) ve eski es sizle barışmak istiyor. Ama ayrı olduğunuz süreçte cocuga maddi anlamda sizin gibi ilgilenmedi. Nafakasini gününde ve tam ödemedi. Aksatti. Kresine destek olmadı. Sağlığına destek olmadı. Herseyi siz hallettiniz. Bunları yapmadığını dile getirdiğinizde bu hayatı sen seçtin diyor mesela. Ama birleşmek istiyor ayni zamanda. Siz olsanız ne yapardınız
Böyle bı adamdan iyice sogumayip bir de evlenecek misiniz?

Anladım..En doğru kararı siz vereceksiniz ancak içinize sinmeyen damla kadar şey var ise tekrar aynı topa girmeyin derim. İnsanlar değişmiyor, istisnası var ama adı üzerinde istisna.. Allah kolaylık versin, yavrunuzu da bağışlasın size 🙏
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Birlesme gibi bir durum yok şimdilik. Çok sagolun

Merhabalar. Sadece şunu sormak istiyorum. Diyelim ki boşandıniz ve 2 sene geçti. Ve siz bosanmada yüzde yüzde suçlusunuz (degilim tabiki ama öyle varsayın lütfen) ve eski es sizle barışmak istiyor. Ama ayrı olduğunuz süreçte cocuga maddi anlamda sizin gibi ilgilenmedi. Nafakasini gününde ve tam ödemedi. Aksatti. Kresine destek olmadı. Sağlığına destek olmadı. Herseyi siz hallettiniz. Bunları yapmadığını dile getirdiğinizde bu hayatı sen seçtin diyor mesela. Ama birleşmek istiyor ayni zamanda. Siz olsanız ne yapardınız
Bunu sormaniz bile hata. Mazosistmisiniz?

Uzak dururum

Back
X