Eski eşle birleşme konusunda fikir almak istiyorum.

Nasıl boşandığı,boşanma sonraki süreç önemli mesela....Bende boşandım ama maddi manevi sıkıntı yaratmadı her haftasonu çocuklari aldı ilgilendi,hastalıklarında ilgilendi hatta ben daha terstim bu süreçte,bizde barışma aşamasındayız benim olabilirim buydu boşanma ve sonrası sorunlu olmamasi
Ayrılma nedeniniz neydi?

Hatam olduğundan değil işte keşke 100 de yüz hatalı olsaydım da elimde barışmak için sebep olurdu. Neden bosandigimi anlattığımda iyisi bosanmazsiniz diyeceksiniz çünkü. Ama ben yine her daim.kendimde hata mı vardı acaba diye sorgularım. Olmadığını biliyorum zaten. Ona göre öyle diyelim dedim. Bosandiktan sonrası böyle olan adam yine kendini göstermiyor mu diye merak ediyorum. Düşüncesi hadi ben seçtim diye oğluna bakmamasi normal mi onu anlamaya çalışıyorum
Boşver kardeşim 2 yıldır kurtulmuşsun düşüncesiz heriften. napacan. O kendine hizmetli otel arıyor beceremedi zaar. Oğlunuza üzülüyorum maddi olmasa da. Manevi bari ilgilenseydi.....

Ayrılık nedeniniz neydi?
Ben aktif çalışan bi insandım. Zamanla bastirlildim. Evden uzaklaşmalar. Özellikle çocuk olduğunda çalışmadığım da kendi ayrı planlar yapıp bizle çıkacaksa sürekli bahaneler yaratırdı. Yani bir çok şey var . Daha kötüleri ama.hepsini buraya dökmek istemiyorum. Ben ona maddi anlamda hiç yük olmamış biriyim. Aşırı kıskançlık. Ama bu kıskançlık değildi sanki bosaninca anladim bu da yine bastırmak için yapılan şeylerdi. Bildiğin narsist özellikleri vardı. Ben gülen aktif o insan gitti yerine ezik bir insan gelmeye başlamıştı. Alkol mevzusu vardı ayrıca . İçme diyen bi insan değilim ben. Ama dogum yaptığım akşam gidip eve içemezsin mesela . Gibi gibi yeri zamanı vardır biseylerin. Yani burda oturup hepsini anlatamam yetmez. Sebeb çok bunlar 2 3 u

Bir insan ne kadar düşkün olursa olsun sırf çocuğu için barışamaz. Çocuğa zerre katkısı yok diyorsunuz üstelik..İçinizdeki duygular sıfırlanmış olsa o adamı affedip, aynı yatağa giremezsiniz. Hele de taa 2 yıl sonra. Çocuğunuzu öne sürmeyin. Haa çocuğum babayla büyüsün zaten gönlüm de adamdan tam geçmedi derseniz ok derim. Ama adamdan buz gibi soğudum, sadece çocuğum için barışmak istiyorum derseniz ben inanmam.
Yanlış anlaşılmalar oluyor sanırım eğer düzelme vs gösterip gercek çabasını görebilseydim diyorum hep. Çocuğu öne sürecek olsam çocuğum için boşanmam derdim. Tam anlayamamissiniz. Ben o cesaret gosteremeyenlerden değilim. Çocuğum var evli kalayım vs. 15 aylikti Ben ayrıldım. Kolay kolay kimse cesaret edemez emin olun

Para onun hassas noktası aşırı düşkün. Hatta bosanirken aldığım parayı da geri verdim geçen ay. Ben sıfırdan hayat kurdum. O evden çıkmadı. Ona rağmen paramı aldın çaldın vs halbuki hakkım.olani almıştım. Yeter ki çenesi kapansin diye verdim. Verdiğime de o zamanın parasi ile şimdi ki bir değil gibi laf söyledi 🤯
E niye o zaman böyle saçma sapan bir soru soruyorsun konu açıp?

Ben aktif çalışan bi insandım. Zamanla bastirlildim. Evden uzaklaşmalar. Özellikle çocuk olduğunda çalışmadığım da kendi ayrı planlar yapıp bizle çıkacaksa sürekli bahaneler yaratırdı. Yani bir çok şey var . Daha kötüleri ama.hepsini buraya dökmek istemiyorum. Ben ona maddi anlamda hiç yük olmamış biriyim. Aşırı kıskançlık. Ama bu kıskançlık değildi sanki bosaninca anladim bu da yine bastırmak için yapılan şeylerdi. Bildiğin narsist özellikleri vardı. Ben gülen aktif o insan gitti yerine ezik bir insan gelmeye başlamıştı. Alkol mevzusu vardı ayrıca . İçme diyen bi insan değilim ben. Ama dogum yaptığım akşam gidip eve içemezsin mesela . Gibi gibi yeri zamanı vardır biseylerin. Yani burda oturup hepsini anlatamam yetmez. Sebeb çok bunlar 2 3 u
Ama en başlarda beni göklere çıkarmıştı. Gözüm gormedi. Küçük de değildim ama insanın nasibinde varsa oluyor .

E niye o zaman böyle saçma sapan bir soru soruyorsun konu açıp?
En ufak soru işareti, onu da yapmadım dememek için. Ya da rahatlamak için. Yakınlarının bunları söylemesi başka ama hiç tanımadığım insanların yorumları başka. En ufak keşkem olmasın istiyorum. Ne alaka diyebilirsiniz ama ince düşünen birisi her detayı düşünüyor. Teşekkürler

Dikkat edersen evliyken bunları yaşatan adam boşandıktan sonra yalandan da olsa ayaklarına kapanip pişmanım ben ettim sen etme diyip yalvarmamis hatta sen istedin böyle olmasını diyip çocugundan bile elini eteğini kesmiş full bir pislikle karşı karşıyasın...Geri dönersen eski yasantini hatta daha kötüsünu kabul etmiş olacaksın ...Çunku adam daha fazlasını "vaadetmiyor" bile, ha vaadetse de, boşandıktan sonra seni ve çocuğu maddi manevi sarıp sarmalamış olsa bile inanma yalan derdim ama senin durumunda geri dönmeyi düşünmen bile sıkıntının sende oldugunu gösteriyor....Adam dürüst en azından...

Merhabalar. Sadece şunu sormak istiyorum. Diyelim ki boşandıniz ve 2 sene geçti. Ve siz bosanmada yüzde yüzde suçlusunuz (degilim tabiki ama öyle varsayın lütfen) ve eski es sizle barışmak istiyor. Ama ayrı olduğunuz süreçte cocuga maddi anlamda sizin gibi ilgilenmedi. Nafakasini gününde ve tam ödemedi. Aksatti. Kresine destek olmadı. Sağlığına destek olmadı. Herseyi siz hallettiniz. Bunları yapmadığını dile getirdiğinizde bu hayatı sen seçtin diyor mesela. Ama birleşmek istiyor ayni zamanda. Siz olsanız ne yapardınız
Ayriyken bile gözüne girmek için birşey yapmamış ki hiç çaba sarf etmemiş laf olsun diye birleşelim dio tekrar evlenirseniz yine der bu hayatı sen seçtin ilgisiz bir pislik olur gerçi şuan da öyle yine olan size olur bu sefer de dersiniz evet ben seçtim ayıp olur şu olur bu olur boşanamam çocuğun psikolojisi de çok önemli böyle bir durumda bi ayrıl barış olmaz

Hatam olduğundan değil işte keşke 100 de yüz hatalı olsaydım da elimde barışmak için sebep olurdu. Neden bosandigimi anlattığımda iyisi bosanmazsiniz diyeceksiniz çünkü. Ama ben yine her daim.kendimde hata mı vardı acaba diye sorgularım. Olmadığını biliyorum zaten. Ona göre öyle diyelim dedim. Bosandiktan sonrası böyle olan adam yine kendini göstermiyor mu diye merak ediyorum. Düşüncesi hadi ben seçtim diye oğluna bakmamasi normal mi onu anlamaya çalışıyorum
Oğluna bakmaması normal mi diye soruyorsunuz ya pes !!!!!!He anam normal Baba dediğin eşten bosaninca çocuğundanda boşanır,arayıp sormaz,yolda görse sahip çıkmaz,açmı tokmu umrunda olmaz,kendi nefsinin derdine düşer koş canım koş kişiliksiz,merhametsiz adamla yeniden evlen senin hakettigin adam bu, ama evladının hakettiği baba bu mu bilmem??????

Dikkat edersen evliyken bunları yaşatan adam boşandıktan sonra yalandan da olsa ayaklarına kapanip pişmanım ben ettim sen etme diyip yalvarmamis hatta sen istedin böyle olmasını diyip çocugundan bile elini eteğini kesmiş full bir pislikle karşı karşıyasın...Geri dönersen eski yasantini hatta daha kötüsünu kabul etmiş olacaksın ...Çunku adam daha fazlasını "vaadetmiyor" bile, ha vaadetse de, boşandıktan sonra seni ve çocuğu maddi manevi sarıp sarmalamış olsa bile inanma yalan derdim ama senin durumunda geri dönmeyi düşünmen bile sıkıntının sende oldugunu gösteriyor....Adam dürüst en azından...
Ben zaten defalarca konuşup bu şekilde kabul etmedigimi söyledim. O da tamam dedi. Maksimum bir hafta 2 hafta sonra yeniden olabiliriz diye yalvarmaya başlıyor. Bende icraat görmeden asla diyorum. Ben demiyorum ona gel deneyelim ya da durup dururken bunları yap diye. Zaten ben koparmış oluyorum. O da tamam kabul ettim ayrılığı deyip tekrar tekrar ardından gelmeye çalışıyor. O da tamam ben bunları yapmam deyip kenara çekilse zaten sorun yok. Her defasında bisey yapacak gibi tekrar gelmesi sorun. Sorun neden bende burda. Şu olabilir sorun ne derse desin silip attım şans vermeyi düşünmek bile sorunum olabilir o konuda haklısınız.

Oğluna bakmaması normal mi diye soruyorsunuz ya pes !!!!!!He anam normal Baba dediğin eşten bosaninca çocuğundanda boşanır,arayıp sormaz,yolda görse sahip çıkmaz,açmı tokmu umrunda olmaz,kendi nefsinin derdine düşer koş canım koş kişiliksiz,merhametsiz adamla yeniden evlen senin hakettigin adam bu, ama evladının hakettiği baba bu mu bilmem??????
Yani bazı yorumlar öyle acımasız ki . Zaten bu sorumlulukları yerine getirmediği sürece böyle biseye zaten kalkışmam diye defalarca yazmama rağmen bu kadar sert konuşmak neden. Yine de teşekkür ederim.

Ben zaten defalarca konuşup bu şekilde kabul etmedigimi söyledim. O da tamam dedi. Maksimum bir hafta 2 hafta sonra yeniden olabiliriz diye yalvarmaya başlıyor. Bende icraat görmeden asla diyorum. Ben demiyorum ona gel deneyelim ya da durup dururken bunları yap diye. Zaten ben koparmış oluyorum. O da tamam kabul ettim ayrılığı deyip tekrar tekrar ardından gelmeye çalışıyor. O da tamam ben bunları yapmam deyip kenara çekilse zaten sorun yok. Her defasında bisey yapacak gibi tekrar gelmesi sorun. Sorun neden bende burda. Şu olabilir sorun ne derse desin silip attım şans vermeyi düşünmek bile sorunum olabilir o konuda haklısınız.
Evet , bu kadar yol katettikten sonra bu adama tekrar şans vermeyi düşünmek sizin çok sorunlu olduğunuzu gösteriyor... Benden size tavsiye oturup konuşun kesin bir dille bundan sonra sadece çocuk için yasalarin öngördüğü şekilde ve sadece e mail ile iletişimde kalacagiz deyin, WhatsAppla filan bile size ulaşmasına asla izin vermeyin, her yerden engelleyin artık çunku çok kolay manipüle oluyorsunuz , o pislik de bunu çok iyi biliyor... Bu sorununuz için de lütfen terapi alın...Yoksa bu adam sizi ömür boyu parmağında oynatır

Bence icraat gösterse de barismayn adanın ne olduğu çok belli çocuğunu düşünmeyen sizi mi düşünür

Yani bazı yorumlar öyle acımasız ki . Zaten bu sorumlulukları yerine getirmediği sürece böyle biseye zaten kalkışmam diye defalarca yazmama rağmen bu kadar sert konuşmak neden. Yine de teşekkür ederim.
Aklınız başınıza gelsin diye sert bu sözler.O kadar kolay manipüle olmaya açıksınız ki adam sizi parmağında oynatıyor,şu yazdıklarınıza başka birinin derdi gibi bakın o zaman adamın nasıl kişiliksiz aşağılık biri olduğunu evladının zerre umrunda olmadığını sizin gibi saf birini bulamadığı için evleneceğini anlarsınız.Adam sizi çok kolay kandırıyor başka kadın olsa dava açar çatır çatır nafakayı söker alır, evladınız büyüyünce hesap sormaz iyi ki bu cimri , merhametsiz adamdan ayrıldın der ama siz evladı bahane edip dönecek kendinizi o bataklığa geri sokacak gibisiniz.Tekrar yazayım adam masrafsız ,salak bir kadın bulsa bu gün evlenir yani adamın derdi siz değilsiniz ,adam masrafsız eski düzen istiyor,aşkinizdan ölmüyor....

Para için o salakla yaşamaya mecbur kaldığımı hissederim. Libido killer bi durum.

Yorumlara şöyle bir baktım. Siz ciddi ciddi az buz iyi davransa koşa koşa evleneceksiniz. Bereket içindeki hödüğü bastıramıyor kimin hayır duasını aldıysanız artık. Yeniden düzen kurmuşsunuzdur. Bu adamı tekrar çekip çocuğunuz da ayrılığa alışmıştır, huzur bozmaya değer mi? Tekrar evlenip ne diye hayatınızı bozacaksınız ya? Adamın hiçbir çabası değişikliği yok bir de yani. Çocuk için iletişim haricinde bu adamla konuşmayın artık.

O kadar anlatmaya çalıştım ki bunu. Bana dediği şeylerden biri de ne biliyor musunuz. Hersey para mı. Pars versem yatirsam tamam mı yani barışcak miyiz diyor. Çıldırıyorum o zaman. Olay senin parayı çocuğundan daha öne koyman senin sorumluluğunu yerine getirememen . Ki hersey para değil taviki ama sorumluluk diyorum üstüne basa basa. Ben her sabah çocuğu okula Bırak akşam okuldan al okulu zaten olmus 15 bin. Yani ben yetebiliyorum ama sorun onun sorumsuzluğu. Çok şükür şimdilik isim gücüm.iyi . Arabamız vardi bana vermezdi. Şimdi şirket aracim var altımda. Ona bile laf etmişti 2 sene önce sana nasıl veriyorlar neden veriyorlar. Ben dimdik ayakta durdukça yediremiyor.
Böyle pislige bi daha zor denk gelirsin. Yani erkekler odun öküz fln ama erkeklerin %70i gene bundan iyidir.

Back
X