Eski eşle yeniden evlenme

Mutlulukolsunartik

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2020
358
507
23
39
11 yıllık evliydim .Tam 1 yıl oldu boşandım .Boşanma sebeplerim haklı sebepler .Ama Bu bir yıl içinde şunu ogrendim ki ailem hayal ettiğim bir aile değil .Çocuklarım bosaninca babayı aramaz dedim ,çocuklar baba delisi oldular .Annemle gül gibi geçinir gideriz dedim ama annem sağolsun kendi hayat biçimini bana empoze etmek için çıldırıyor ve bazen sabrımi aşırı aşırı zorluyor .Millet bı tuhaf bosaninca bı manyaklasiyorlar .Şimdi eski eşim hep barışma taraftariydi .Bende de bitmedi bazı şeyler .Aslında 1 senedir hiç gorusmedim çocuk dışında ama şimdi şimdi biraz mesajlasiyoruz normal bir şekilde .Kızlarim onunla ve cooook mutlular . Bilemiyorum bazen diyorum barissam çok mu mantiksiz bir karar olur .Dua edin hayırlısı olsun .

Ayrılma sebebiniz neydi ki? Sürekli ısıtıp ısıtıp gündeme getireceğiniz bir konuysa bence pişman olabilirsiniz.
Bir de aile evinden kurtulmak için evlenme fikri ilk de olsa ikinciye de olsa çok mantıksız.
Kendiniz çocuklarınızla ayrı bir düzen kurduktan sonra değerlendirmeniz daha sağlıklı gibi geldi.

11 yıllık evliydim .Tam 1 yıl oldu boşandım .Boşanma sebeplerim haklı sebepler .Ama Bu bir yıl içinde şunu ogrendim ki ailem hayal ettiğim bir aile değil .Çocuklarım bosaninca babayı aramaz dedim ,çocuklar baba delisi oldular .Annemle gül gibi geçinir gideriz dedim ama annem sağolsun kendi hayat biçimini bana empoze etmek için çıldırıyor ve bazen sabrımi aşırı aşırı zorluyor .Millet bı tuhaf bosaninca bı manyaklasiyorlar .Şimdi eski eşim hep barışma taraftariydi .Bende de bitmedi bazı şeyler .Aslında 1 senedir hiç gorusmedim çocuk dışında ama şimdi şimdi biraz mesajlasiyoruz normal bir şekilde .Kızlarim onunla ve cooook mutlular . Bilemiyorum bazen diyorum barissam çok mu mantiksiz bir karar olur .Dua edin hayırlısı olsun .
Özel değilse sebebiniz neydi buna göre yorum yapalım

Barışma. Kimse değişmez, barışırsan 3 ay içinde boşanmana neden olan davranışlar yeniden karşına çıkar. Çok pişman olursun.

Kendine tek başına yetebilecek şekilde yeni bir hayat kurmak için çaba harca. Çocukları da umutlandırıp, kafalarını karıştırma. Artık yeni hayat şeklini kabullenmek zorundalar.

Boşanma sebebinizi siz biliyorsunuz, aşabileceğiniz düzelebilecek şeyler miydi ?

Şahsi fikrim aynı nehirde iki kez yıkanılmaz. Ama tabi ki aynı kişiyle ikinci kez evlenip mutlu olan vardır. Burada önemli olan dediğim gibi ilk boşanma sebebi bence.

Yine de sizin istediğiniz gibi sizin için dua edip hayırlısı olsun diyorum 🙏🏻 İnşallah kendiniz ve çocuklarınız için en doğru kararı verirsiniz..

Ayrılma sebebime göre değişirdi tekrar evlenmem.

İnsanlar değişmez tek seçeneğiniz eski eşiniz mi?

Sizi boşanmaya götüren olaylar/ durumlar tamamen ortadan kalktı mı? Boşanma sürecini bir anımsayın aynı şeyleri tekrar yaşamayacağınızın garantisi var mı?

Eski eşle evlenmek sizin için bir tür kaçış gibi görünüyor. Hani dolu dolu hisleriniz olsa yine denenir de sadece kaçış için bilemedim.

Sizin için en güzeli olur umarim.

Back
X