• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşle yeniden evlenme

Sizi boşanmaya götüren olaylar/ durumlar tamamen ortadan kalktı mı? Boşanma sürecini bir anımsayın aynı şeyleri tekrar yaşamayacağınızın garantisi var mı?

Eski eşle evlenmek sizin için bir tür kaçış gibi görünüyor. Hani dolu dolu hisleriniz olsa yine denenir de sadece kaçış için bilemedim.

Sizin için en güzeli olur umarim.
Boşanmada öyle kötü ayrilmadik .Kötü anılar bırakmadik . Oyle bı an geldi ki ben patladım artık .O da hiç beklemiyordu tabiki benden .Ağladı falan ama öyle sinirliydim ki o an bı ayrı kalıp olanları gözden geçirmeniz lazımdı .Onun kafasında sürekli niye evlendim düşüncesi vardı ki ben zor bir karakterimdir .Ona da hak veriyorum bazen .Cinsellik problemliydi benim yüzümden .Ama gerçekten emek verdik ikimizde pandemi de tuzu biberi oldu .Bosaninca o nubabasının evine yolladım .Annemi yanıma aldım ama annemde sağolsun kocamı aratiyor .Kesinlikle ve kesinlikle Evliyken daha mutluydum .

Eğer ortada aldatma gibi birşey yoksa barışılabilir ama barıştıktan sonraki hayatınızı bugününüzü aratmayacaksa tabi.Bir de hemen barışmak yerine biraz kendinizi geri çekerek değişip değişmediğini gözlemlemek olmalı önceliğiniz.Siz de tamamen sıyrılmalısınız olanlardan yoksa barıştıktan sonra sürekli boşanma sebebini ortaya koyacaksanız kendinizi çok yıpratırsınız bence bi bakın bakalım değişmiş mi?

.Berbat bı evlilikti

tam 11 yıl bir psikopatla yaşadım

yaşıyorlar.Dayak yedim yüzüm gözüm mor kulak zarim delik an

dövdü tekrar gittim aynı bakışı hiç unutamiyorum nefret dolu bakışları ve yapamadım tekrar döndüm .ve artık öğrenilmiş caresizlikle yapamacagima o kadar inandım ki ne yaparsa yapsın katlandim ama ben bittim sıra çocuklara gelince dayanamadım

Unuttuklarınızı bir hatırlayın bence.

Aslinda evet bunlar sürekli aklımda .Sanırım kumarbaz kafası bendeki bu sefer kazanacağım gibi. Bitti gitti artık sanirim ,çocuklar gidince boşluga düştüm .Biraz sabredelim bakalım .

Boşanmada öyle kötü ayrilmadik .Kötü anılar bırakmadik . Oyle bı an geldi ki ben patladım artık .O da hiç beklemiyordu tabiki benden .Ağladı falan ama öyle sinirliydim ki o an bı ayrı kalıp olanları gözden geçirmeniz lazımdı .Onun kafasında sürekli niye evlendim düşüncesi vardı ki ben zor bir karakterimdir .Ona da hak veriyorum bazen .Cinsellik problemliydi benim yüzümden .Ama gerçekten emek verdik ikimizde pandemi de tuzu biberi oldu .Bosaninca o nubabasının evine yolladım .Annemi yanıma aldım ama annemde sağolsun kocamı aratiyor .Kesinlikle ve kesinlikle Evliyken daha mutluydum .
Kocadan dayak yemek anneyle yaşamaktan daha cazip mi diyorsunuz yani?

Boşandıktan sonra çocuklarını aramamış, sormamıs, nafaka vermekten kaçınan bir Şam babasına da ihtiyacı yok çocuklarınızın. Kendinizi kandırmaya çalışmayın boşuna.

Bizle dalga mı geçiyorsunuz. Bunları yazan siz değil misiniz ?

“ Ve hayatımın en büyük hatasını o panikle yaptım .Evlendim .Nisanliyken hatalarını görsem de o eve geri dönmektense dedim evlendim. yağmurdan kaçarken doluya tutuldugumu daha ilk gün anladım ve o eve geri dönmektense dedim 11 yıl devam ettirdim .2 çocuk doğurdum .Eşim dövdü sövdü allayıp pullayip ikna edip geri yolladılar gitsem de.Ve tam 35 yaşımda ben ne yapıyorum dedim .Bu hayat böyle gitmeyecek tabiki bu sırada ev de aldım .Ve boşandım iki çocukla .Ve inanın kendimle gurur duydum ”

Şiddet olması sakıncalı bir durum barışırsanız tekrar eder hazır ayrılmış düzeninizi kurmuşsunuz ..bir süreden sonra bu hayatınıza da alışırsınız..anneniz ne olursa olsun eşinizden iyidir..en azından şiddet uygulamaz söylediklerinide Çok ciddiye almayın.. bu platformda ne dertliler var k.v. k.p işe yaşayan eziyet gören...en azından anneniz yanınızdaki zarar gelmez size ondan aksine destek olur

Siz daha ne yasadiginizi bilmiyorsunuz.

Tam 11 yıl babasız büyüdüğüm için ,Çocuklarıma asla babalık yapmayan babalarıyla bir evlilik yürüttüm .Elime ne geçti biliyor musunuz kocaman bir hiç ,aldığım evi tekrar satın aldım.Hayat dedim geçtim ama çok da zoruma gitmedi degil .Bakın mutsuzsanız gidin ama tabiki plansız değil .Borcun bitmesine ne kadar var .Eğer az varsa bekleyin yada avukata bir danışın zor mu evet zor ama inanın mutsuz bir evlilik yürütecek kadar değil .Tam olarak bu .Nefes alıyorsunuz .Çocuklar başta çok ama çok üzülüyorlar ama alisiyorlar da Merak etmeyin .Bazen zoru göze almak gerekiyor .Ama iyi düşünün .

11 yıllık evliydim .Tam 1 yıl oldu boşandım .Boşanma sebeplerim haklı sebepler .Ama Bu bir yıl içinde şunu ogrendim ki ailem hayal ettiğim bir aile değil .Çocuklarım bosaninca babayı aramaz dedim ,çocuklar baba delisi oldular .Annemle gül gibi geçinir gideriz dedim ama annem sağolsun kendi hayat biçimini bana empoze etmek için çıldırıyor ve bazen sabrımi aşırı aşırı zorluyor .Millet bı tuhaf bosaninca bı manyaklasiyorlar .Şimdi eski eşim hep barışma taraftariydi .Bende de bitmedi bazı şeyler .Aslında 1 senedir hiç gorusmedim çocuk dışında ama şimdi şimdi biraz mesajlasiyoruz normal bir şekilde .Kızlarim onunla ve cooook mutlular . Bilemiyorum bazen diyorum barissam çok mu mantiksiz bir karar olur .Dua edin hayırlısı olsun .
Sebepleri bilmiyoruz ki yorum yapalım. Boşananların yarısı aynı adamla tekrar evleniyor. Siz de onlardan olabilirsiniz yani anormal bir durum yok

Aslinda evet bunlar sürekli aklımda .Sanırım kumarbaz kafası bendeki bu sefer kazanacağım gibi. Bitti gitti artık sanirim ,çocuklar gidince boşluga düştüm .Biraz sabredelim bakalım .

Neyi kazanacaksınız? Psikopat bir adamı mı?
Siz annenizden bunalıp intihar etmeye çalışıyorsunuz şu anda. Annenizle evleri ayırmaya bakın.

Ve kötü ayrılmadık demiş .Bundan kötüsü herhalde öldürülmek olurdu .Valla barışın deneyin diyecektim ama arkadaşın şu yazdıklari fikrimi tamamen değiştirdi .Annemle didişirim ama böyle bir adamla tekrar evlenmem

Ya hem annemi boşandıktan sonra yanıma aldım diyorsunuz hem de annem evime geldi yerleşti diyorsunuz.
Bu ikisi farklı şeyler.
Annenizden rahatsız oluyorsanız geri göndermek için bir şeyler yapmalısınız.
Net sınırlar çizmelisniz. Siz o sınırları sağlıklı şekilde çizdikten sonra bir yere kadar size karışabilirler.
Önce bi anneniz olmadan o evde çocuklarla yaşamayı öğrenin ondan sonra düşünün eski eşle barışmayı.

Ayrıca çocuklar şu an tatilde elbette mutlu olurlar. Önemli olan bu mutluluğun stabil hale gelmesi yani öyle yılda 1-2 ay çocukları aldı çocuklar mutlu eski eş harika bi baba gözüyle bakmayın. Tatilde kısa anlarda herkes mutlu olur.
Mühim olan zor zamanlarda da iyi bir ebeveyn olmayı sürdürebilmek.

Not : Bende boşandım tek başıma yaşıyorum herkese net sınırlar çizdim kimse bana karışma hakkı bulamıyor kendinde.

Ailenizle yaşamaktan kurtulmak için eski eşinizle barışmak istiyorsunuz. Bunu cahil, yaşı küçük kızlar yapar. Sizin artık Olgun, doğru ve mantıklı kararlar verebilmeniz lazım. Kavgayla, dövüşle veya güzellikle nasıl olur bilemiyorum ama annenizi evinizden gönderin. Boşandıktan sonra aileyle yaşamak imkansız hale geliyor. Annenizle anlaşamıyorsunuz diye sizi döven, evlendiğiniz an pişman olduğunuz adama geri dönmek hangi aklın ürünü? Bunun ne kadar yanlış olduğunu göremiyor musunuz?
Eski eş/ sevgili/ partnerle bir araya gelmek duş aldıktan sonra çıkardığınız çamaşırları tekrar giymeye benzer. İş hallolur ama asla içinize sinmez.

Bu adamdan geçmişte hem fiziksel hem psikolojik şiddet görmüşsünüz, çocuklarınıza kadar uzanmış bu durum, şimdi kalkıp barışmayı mı düşünüyorsunuz?

Bir mesajda boşanma sebebi olarak “cinsellik benim yüzümden problemliydi” demişsiniz; herşeyi unutup adamın yaptıklarına bahane arıyorsunuz. Evlilikte cinsel hayat olmaması boşanma sebebi bana göre, ama şiddete asla sebep olamaz! Eğer dönüp yine aynı hayatı yaşayacak / yaşatacaksanız yine şiddet görecek yine ezileceksiniz, haberiniz olsun.

Back
X