- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Benm evlendgm adamda sitelerle başka kadınları yazardi bilmiyorum bnm kader heralde,ben hep dürüst oldm karsmdaki adama ama benm haketriklerime yasadklarima bak..boşanmayı bekliyorumm o acıyı yaşadım çok zor allah hiç bir bayana yasatmasnL lifegoeson_ benzerini yaşadım konum da var. 10 yıl önce o zaman üniversite döneminde beni aniden terkeden, sorun sende değil bende diyen, oysaki gerçek sebep olarak beni kendinden düşük görüp komplekse giren eski sevgilimle maalesef aynı kurumdayız ve bana yazdı defalarca. Merakımdan dinledim, ayrıldığımızdan beri ne yaşadıysa anlattı. Sonra beni yoklamaya başladı eşimle ilgili, çocuk vs sordu kendi bebeği olmuş. Benden istediği cevapları alamadı bıraktı. Ama ben ne gördüm biliyor musun? İyi ki olmamış bu adamla, evli ve yeni bebeği olmuş bir adam bunları yapıyor karakteri ortada. Konuştum merakımdan, niyetim belliydi Rabbim affetsin sonra da gerekli cevapları verip kestim. Yazamıyor da artık. Herşeyin hayırlısı, iyi ki olmamış bu adamla.
Bu size yazan eski sevgili ne iş yapıyor merak ettim.merağımı mazur görün lütfen....Ne konuscam evli barklı adamla artık yazık ya
Memur bi kurumda çalışıyo da hangi kurum bilmiyorumBu size yazan eski sevgili ne iş yapıyor merak ettim.merağımı mazur görün lütfen....
Ama bosanacagm kişiye hiç bir şekilde anlatmadm yani adanı bırak hiç bir şekilde bilmiyorCanım bencede ayrılacağın eşin sahte hesap açmış olabilir. Şimdi bir cevap yazsan daha ayrılmadan başkalarıyla mesajlaşıyor der. Zaten Evli olduğu halde ve senin boşanacağını duyupta yazıyorsa bu adamdan Allah kurtarmış seni derim. Yazmamakla en iyisini yapmışsın kafanada takma.
Evet tabikiiKendiniz mutsuz bir hayat süreci yaşayarak bunun ne kadar kötü bir duygu oldugunu farketmiş biri olarak hiç tanımadığınız bir bayana sonucunun ne derece kötülük ve zorluklar cıkaracagını düşünmeden hareket etmeniz şahsınız ve bayan adına yıkıcı olur. Hersey yaşanır hersey biter. Lütfen sınırlarınıza hakim olun.
Gerçekten çok kötüler ya bizi ne olarak görüyo bunlar,siz suan ne yapiyosunz bosandnzmi pekiBenim başıma da geldi :)) eski sevgilim nüfus müdürlüğünde çalışıyordu . Boşanıp soyismimi değiştirdigim gibi fırsatı kaçırmadı , demekki hep takipteydi yoksa 5 yıl geçmiş insanin nerden aklina gelirki eski sevgilinin adi soyadı .
Neyse numaramı bulup hemen mesaj attı . İşte beni tanıdın mi falan , durmadan mesaj attı art arda .
Hayır diye mesaj attim .
Tanımıyorum sizi rahatsız etmeyin beni ,tekrar mesaj atip işte eğer oysan seni çok seviyorum ,unutamadım falan filan attı da attı yalanlari :))
tabi ben kesin bir dille o değilim eğer ki mesaj atmaya devam ederseniz sizi savcılığa veririm dedim .
Amaçları aslında burdan belli oluyor ,bizi sahipsiz buluyorlar hemen kollarına atilacagimizi düşünüyorlar .
Bende aynı bu şekilde düşündüm zaten yazmamdaYani o kişide evli bir erkek.
Hani sıkıntılarınızı Derdinizi anlatsanız ne değişecek ki?
Gereksiz bir sohbet olur zaten yeterince sorununuz var.
Fikrimce hiç yazmayın ne gerek yani.
Yok daha bosanamdm çok uzatti karşı taraf istemedi filan yeni mahkeme gün verdi insalh bi bosanabilseydmGerçekten çok kötüler ya bizi ne olarak görüyo bunlar,siz suan ne yapiyosunz bosandnzmi peki
Hangi konuAcilayBorte bu konu sizin konunuza çok mu benzer, bana mı öyle geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?