Eski evlenmiş sevgiliden msj..

Benm evlendgm adamda sitelerle başka kadınları yazardi bilmiyorum bnm kader heralde,ben hep dürüst oldm karsmdaki adama ama benm haketriklerime yasadklarima bak..boşanmayı bekliyorumm o acıyı yaşadım çok zor allah hiç bir bayana yasatmasn

Kendiniz mutsuz bir hayat süreci yaşayarak bunun ne kadar kötü bir duygu oldugunu farketmiş biri olarak hiç tanımadığınız bir bayana sonucunun ne derece kötülük ve zorluklar cıkaracagını düşünmeden hareket etmeniz şahsınız ve bayan adına yıkıcı olur. Hersey yaşanır hersey biter. Lütfen sınırlarınıza hakim olun.

Canım bencede ayrılacağın eşin sahte hesap açmış olabilir. Şimdi bir cevap yazsan daha ayrılmadan başkalarıyla mesajlaşıyor der. Zaten Evli olduğu halde ve senin boşanacağını duyupta yazıyorsa bu adamdan Allah kurtarmış seni derim. Yazmamakla en iyisini yapmışsın kafanada takma.

Ama bosanacagm kişiye hiç bir şekilde anlatmadm yani adanı bırak hiç bir şekilde bilmiyor

Evet tabikii

Benim başıma da geldi :)) eski sevgilim nüfus müdürlüğünde çalışıyordu . Boşanıp soyismimi değiştirdigim gibi fırsatı kaçırmadı , demekki hep takipteydi yoksa 5 yıl geçmiş insanin nerden aklina gelirki eski sevgilinin adi soyadı .
Neyse numaramı bulup hemen mesaj attı . İşte beni tanıdın mi falan , durmadan mesaj attı art arda .
Hayır diye mesaj attim .
Tanımıyorum sizi rahatsız etmeyin beni ,tekrar mesaj atip işte eğer oysan seni çok seviyorum ,unutamadım falan filan attı da attı yalanlari :))
tabi ben kesin bir dille o değilim eğer ki mesaj atmaya devam ederseniz sizi savcılığa veririm dedim .
Amaçları aslında burdan belli oluyor ,bizi sahipsiz buluyorlar hemen kollarına atilacagimizi düşünüyorlar .

Gerçekten çok kötüler ya bizi ne olarak görüyo bunlar,siz suan ne yapiyosunz bosandnzmi peki

Erkeklerden nefret ettim ya bu nedir onlarin gözündeki boşanmış kadın imajı.Nasıl bir ahlaksızlık kendi kız kardeşlerinin evlatlarının bunu yaşama ihtimalini nasıl es geçiyorlar.Kaçıncı yüzyıldayız hala böylw pislikler yüzünden bu bakış açısı yüzünden insanlar boşanmaya korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…