- 14 Şubat 2019
- 812
- 1.181
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Hic uzulmeyin,insanlar boyledir.Dogru durusunuz icin tebrik ederim.Muhattap olmayin.Duygusal bosluktan faydalanmak isteyen musvette cok, bu ilki olmus. Umarim cok mutlu olursunuz.Mrb arkadaşlar malum ben daha önce bi evlilik yaptım ve olmadi çok zor ve kötü şeyler yaşadım boşanma kararı aldm
Asıl konum şu;
Benm ünv.zamanmda 2 yıl boyunca cktgm biri vardi,baya ilerletmstik ama olmadi bitmişti ilişkimiz , daha sonra biz sehir drgistirdik o baska sehre atandi ole savurdu hayat bizi .. ben nisanlandm filan hatta konusmustuk bana Hayirli olsun mutluluk dileklerinde bulundu,oda zaman sora evlenmiş filan,ve bugün bana msj atmış hiç bir takipçi yok ,mrb yazmis beni hatirladnmi.. nasilsin iyimisin cik uzun zaman oldu tarzinda,Heralde benm boşanacağımi duydu o yüzden yazdığını düşünüyorum.Bende hiç birşey yazmadm ama okadar kötü oldumki oturdum agladm agladmm..yani yasadklarm aklima geldi ve o evli kendimi eşinin yerine koydum, hiç bi cvp yqzmadm..onunda bana yazmasini doğru bulmuyorum yazdm sildim kaç kere ama yazsam anlatsam ne değişir ki(cevap yazmamak en iyisi)
Bosver nedenini.Evet oda evlendi,ve bana yaziyo yani nedenn
Amin . Allah razı olsun . Sizi ayakta alkışlıyorum. Evli olduğum için degil; bir kadin olduğum için . Ve inanın bende aynısını yapardım . Olması gereken bu. Böyle insanlar hala var demekki. Çok doğru haklısınız.Evet ben de bilmek isterdim eşim böyle bişey yapsa boşanır boşanmaz bu onun bileceği şey ama yapılması gereken eşinin bilmesini sağlamak ve çekilmek .Eski sevgilimin yazması zerre umrumda olmamıştı tam tersine tiksinmiştim bekar olsa bile tiksinirdim yani o derece ama bu sefer de kadına sölemediğim için vicdan azabı çektim ben olsam bilmek isterim Allah kimseye yaşatmasın
Amin . Allah razı olsun . Sizi ayakta alkışlıyorum. Evli olduğum için degil; bir kadin olduğum için . Ve inanın bende aynısını yapardım . Olması gereken bu. Böyle insanlar hala var demekki. Çok doğru haklısınız.
Nerden yazdı size whatsaptan mıMrb arkadaşlar malum ben daha önce bi evlilik yaptım ve olmadi çok zor ve kötü şeyler yaşadım boşanma kararı aldm
Asıl konum şu;
Benm ünv.zamanmda 2 yıl boyunca cktgm biri vardi,baya ilerletmstik ama olmadi bitmişti ilişkimiz , daha sonra biz sehir drgistirdik o baska sehre atandi ole savurdu hayat bizi .. ben nisanlandm filan hatta konusmustuk bana Hayirli olsun mutluluk dileklerinde bulundu,oda zaman sora evlenmiş filan,ve bugün bana msj atmış hiç bir takipçi yok ,mrb yazmis beni hatirladnmi.. nasilsin iyimisin cik uzun zaman oldu tarzinda,Heralde benm boşanacağımi duydu o yüzden yazdığını düşünüyorum.Bende hiç birşey yazmadm ama okadar kötü oldumki oturdum agladm agladmm..yani yasadklarm aklima geldi ve o evli kendimi eşinin yerine koydum, hiç bi cvp yqzmadm..onunda bana yazmasini doğru bulmuyorum yazdm sildim kaç kere ama yazsam anlatsam ne değişir ki(cevap yazmamak en iyisi)
Yok ayrılmamışlar gayette iyilermiş.1 yıl olmamistir evleneli onlarnda ama neblm
Evet oda evlendi,ve bana yaziyo yani nedenn
Ben size yaptığımı söyleyeyim ki bu her insanın başına geliyor evli eski sevgilim ne yazması kene gibi yapıştı bana iş yerime gelmeler filan en sonunda eşini buldum yazdıklarını attım bi güzel sonra sen sağ ben selamet ama benim tavrım netti siz evli olduğunu bildiğiniz halde yazsam mı yazmasam mı modundasınız vicdan filan yok sizde kusura bakmayın normal vicdanlı biri bu ikilemde kalmazdı bile
Aminn inşallahhHic uzulmeyin,insanlar boyledir.Dogru durusunuz icin tebrik ederim.Muhattap olmayin.Duygusal bosluktan faydalanmak isteyen musvette cok, bu ilki olmus. Umarim cok mutlu olursunuz.
Mrb arkadaşlar malum ben daha önce bi evlilik yaptım ve olmadi çok zor ve kötü şeyler yaşadım boşanma kararı aldm
Asıl konum şu;
Yazarlar canım, benim de başıma gelmişti. Ben tersledim, baktım olmuyor devam ediyor, engelledim. İşte seninle farklıydı da eşimle mutlu değilim öylesine evlendim gibi cümleler. Sonuçta evli, konuşsak yazışsak dertleşsek ne değişecekki. Cevap vermemek en iyisi. O tren kaçmış zamanında. Seni güzel günler bekliyor olsun, içten diliyorum.Evet oda evlendi,ve bana yaziyo yani nedenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?