Eski evlenmiş sevgiliden msj..

Hic uzulmeyin,insanlar boyledir.Dogru durusunuz icin tebrik ederim.Muhattap olmayin.Duygusal bosluktan faydalanmak isteyen musvette cok, bu ilki olmus. Umarim cok mutlu olursunuz.

Ağzınıza geleni sayın öyle engelleyin bence
Sen evli olmandan da mı utanmazsın ne rezil ne şerefsiz bir adammışsın yazın aynen böyle

Yeni evli eski sevgilinizin şuan ki eşinin yerinde siz olabilirdiniz. Eski sevgilisinin boşanmak üzere olduğunu duyup durumdan istifade etmek istemesi hoşunuza gidermiydi?
Uzak durmanızı ve engellemenizi öneririm

Amin . Allah razı olsun . Sizi ayakta alkışlıyorum. Evli olduğum için degil; bir kadin olduğum için . Ve inanın bende aynısını yapardım . Olması gereken bu. Böyle insanlar hala var demekki. Çok doğru haklısınız.

Ben boyle konularda ya cok saf davraniyorum ya da cidden umursamadigimdan bilmiyorum da, ben cevap yazar icimi dokerdim hatta. Tutamam icimde biseyleri, ama ondan sefkat bekledigimden degil, evliligine zarar vermek icin degil, sirf sohbet etmek icin. Esim de yapsa takilmazdim. Bazen eskiler ile sohbet etmek iyi hissettirir.

Ama siz yine de kizlari dinleyin:) aranmamasi gerekiyormus sanirim yorumlardan anladigim kdariyla:)

Bu konu da çok hassasım babam vefat etti ama hala affedemiyorum annemi aldatmasını insanın babası bile bunu yapıyorsa yani o yüzden sanırım evlenmek istemiyorum evlilik çok zor benim yapamayacağım bişey evli erkeklerle ilişki yaşayan çok yakın arkadaşımı da tek kalem de silip attım geçen sene ben dinlersem onu onaylarsam oda günah ve zaten evime sokmam evli olsam kocamı elimden alır diye korktuğumdan değil o iğrenç durumları yaşamamak için ki yine arkadaşım olan biri sevgilime yürümüştü adam da anına bana gelip yetiştirdi rezil olduğuyla kaldı bu resmen kötülük aşık oldum napayım deil kötü insan yapar bu tarz iğrençlikleri

Nerden yazdı size whatsaptan mı

Evet oda evlendi,ve bana yaziyo yani nedenn

Canı heyecan çekmiş boşanıp sizinle olacak değil. O yüzden boşu boşuna cevap verip muhabbet edip kendinizi bu duruma alıştırmayın. Kaptırmayın. Üzelen siz olursunuz. Ayrıca halen evli bir erkek.

Bu mesaji bana yazmadiniz herhalde çünkü ben de sizinle aynı fikirdeyim Konu sahibinin yaşadığı hayalkirikligi yanlış düşünmesine sebep olmuş olabilir. "Bu şekilde ikilemde bırakıyor insani" derken konu sahibi için geçerli bu ve böyle hisseden birçok kişi bu sebepten bu ikilemi yaşıyor. Yaşayan ben değilim yani. Elbette ki yanlış hepimiz konu sahibini uzak tutmaya çalışıyoruz İsin boyutuna göre de karısına haber verilmeli bence de Mesajım alintilandigi için belirtmek istedim. Ve mesajı eşine attığınızda ne oldu merak ettim :)

Boşluğa düşmüş ve aklına siz gelmişsiniz ....

Evet oda evlendi,ve bana yaziyo yani nedenn
Yazarlar canım, benim de başıma gelmişti. Ben tersledim, baktım olmuyor devam ediyor, engelledim. İşte seninle farklıydı da eşimle mutlu değilim öylesine evlendim gibi cümleler. Sonuçta evli, konuşsak yazışsak dertleşsek ne değişecekki. Cevap vermemek en iyisi. O tren kaçmış zamanında. Seni güzel günler bekliyor olsun, içten diliyorum.

Ya hiç cevap vermeyin ya da okkalı bir cevapla tersleyin, bir daha yazacak yüzü bulamasın pislik. Ben öyle yapmıştım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…