- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Mrb arkadaşlar malum ben daha önce bi evlilik yaptım ve olmadi çok zor ve kötü şeyler yaşadım boşanma kararı aldm
Asıl konum şu;
Benm ünv.zamanmda 2 yıl boyunca cktgm biri vardi,baya ilerletmstik ama olmadi bitmişti ilişkimiz , daha sonra biz sehir drgistirdik o baska sehre atandi ole savurdu hayat bizi .. ben nisanlandm filan hatta konusmustuk bana Hayirli olsun mutluluk dileklerinde bulundu,oda zaman sora evlenmiş filan,ve bugün bana msj atmış hiç bir takipçi yok ,mrb yazmis beni hatirladnmi.. nasilsin iyimisin cik uzun zaman oldu tarzinda,Heralde benm boşanacağımi duydu o yüzden yazdığını düşünüyorum.Bende hiç birşey yazmadm ama okadar kötü oldumki oturdum agladm agladmm..yani yasadklarm aklima geldi ve o evli kendimi eşinin yerine koydum, hiç bi cvp yqzmadm..onunda bana yazmasini doğru bulmuyorum yazdm sildim kaç kere ama yazsam anlatsam ne değişir ki(cevap yazmamak en iyisi)
Twitterdan yazmsNerden yazdı size whatsaptan mı
Şimdiye kadar hep iyi oldum,kimseye iftira atmadım insanlarin arasina fitne sokmadım,ama evlendim evneli çekmediğim sknti kalmadı buda benm imtihanmmis ne diyelim .allah kimseyi şeytana uydurmasinCanım sen iyi birisin. Cevap yazmamakla en dogru şeyi yapmissin.
Evet kesinlikle haklisinzbencede yazma neticede evli kotu iliskiler yasamis olabilirsin ama onune bakman lazim
Ben asıldı diye bisey solemedmki,insanz yani ağlasak ne olur! Kötü biseymi,bende abartmadm öle içimi dökmek için yazdim ve zaten kolay şeyler yasamadım,duygusal boşluğumuza denk geleblr çünkü biz bayanlar daha duygusalzBitmiş gitmiş yüz senelik eski sevgili, arada iletişim yok adam asılmamış alt tarafı selam vermiş.
Duygusal boşlukta olduğunuz için mi bu kadar büyük tepki verdiniz anlamadım, dünya üzerinde kalan son erkeğe asılmışsınız ya da o size asışmıi gibi ağlayıp üzülmenin ne gereği var? Eski eskide kalmış, herkes yolunu çizmiş, adam öldürmüş gibi ağlamanızı gerektirecek hiç bir şey yok.
vallaha helal olsun böyle düsünen az kadin var ne yazikki bosluktaydim bahanesiyle az yuvalar yikilmadi günaha girmeyin evli oldugu halde eski sevgilisine tamda bosanma arefesinde mesaj atmasi niyetini belli eder boswerin cewap yazmayinInsan doluyo işte hem evliligmde mutlu olamadım yillarimi geçirdiğim eski sevgili bana msj atiyo hemde evli ona cvp yazmayi kendime yakistiramadm..
Tabiki eşine yazikkSakın bir şey yazmayın, sonuçta evli bir erkek.Kendinizi onun eşinin yerine koyun ne kadar utanç ve acı verici bir durum. Eşine bunu yapan size neler yapmaz
Tabiki ya en ufak ni msj olayı nerelere götürebilir.allah yanlış işlerden korusun evlenms barklanmis yolu acik olsunvallaha helal olsun böyle düsünen az kadin var ne yazikki bosluktaydim bahanesiyle az yuvalar yikilmadi günaha girmeyin evli oldugu halde eski sevgilisine tamda bosanma arefesinde mesaj atmasi niyetini belli eder boswerin cewap yazmayin
Ya da boslukta araniyor...Sorunuzun cevapları :
Belki oda mutlu değildir
Belki boşanma aşamasında
Kim bilebilir ki...
Sizi unutamamış demekki
Bosanma asamasindaym neler yasadmm,artık önüme bakıyorumm boşanmayi bekliyorum 1 sene oldu ailemn evine geleli bakalm hayirlisyla bosanrm inş.L lifegoeson_ geçmiş tum konularına baktım ancak net birşey anlamadım
Son 4 ay içinde bi evlisin
Bi 9 aydir baba evindesin...
Bi boşandın...
Bı boşanma kararı aldin....
Net ve gerçek durumun nedir?
Nick değiştirmişsin, konuna yorum bile yapmıştım...
Sürekli ulaşmak istediği için bu tahmini yürüttümYa da boslukta araniyor...
Evet maalesef. Bir de evli oldugu kadina bunu yapiyorsa konu sahibi zaten boyle adama hic yazmamali. Belki de yazdigi sadece konu sahibi degildir....Sürekli ulaşmak istediği için bu tahmini yürüttüm
İlk defa kötüsünü düşünmek geçmedi içimden
Belki öyle de olabilir erkek milleti sonuçta
Ama aklı eski sevgilisinde kalan
Şahısla evli olan, o kadına üzüldüm bu hikayede
Ayakta uyutuluyor resmen yazık
Orası da muamma tabikiEvet maalesef. Bir de evli oldugu kadina bunu yapiyorsa konu sahibi zaten boyle adama hic yazmamali. Belki de yazdigi sadece konu sahibi degildir....
Onla konuşacağimi filan düşündü heraldeSürekli ulaşmak istediği için bu tahmini yürüttüm
İlk defa kötüsünü düşünmek geçmedi içimden
Belki öyle de olabilir erkek milleti sonuçta
Ama aklı eski sevgilisinde kalan
Şahısla evli olan, o kadına üzüldüm bu hikayede
Ayakta uyutuluyor resmen yazık
Ne konuscam evli barklı adamla artık yazık yaBravo valla iyi etmişsiniz cevap vermemekle. Vermeyin de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?