Eski evlenmiş sevgiliden msj..

Düşünceniz çok doğru hoş olmaz eşi var belki herşeyden habersiz Allah korusun konuşmayı görür yanlış anlar ah eder..

Bitmiş gitmiş yüz senelik eski sevgili, arada iletişim yok adam asılmamış alt tarafı selam vermiş.
Duygusal boşlukta olduğunuz için mi bu kadar büyük tepki verdiniz anlamadım, dünya üzerinde kalan son erkeğe asılmışsınız ya da o size asışmıi gibi ağlayıp üzülmenin ne gereği var? Eski eskide kalmış, herkes yolunu çizmiş, adam öldürmüş gibi ağlamanızı gerektirecek hiç bir şey yok.

Ben asıldı diye bisey solemedmki,insanz yani ağlasak ne olur! Kötü biseymi,bende abartmadm öle içimi dökmek için yazdim ve zaten kolay şeyler yasamadım,duygusal boşluğumuza denk geleblr çünkü biz bayanlar daha duygusalz

Insan doluyo işte hem evliligmde mutlu olamadım yillarimi geçirdiğim eski sevgili bana msj atiyo hemde evli ona cvp yazmayi kendime yakistiramadm..
vallaha helal olsun böyle düsünen az kadin var ne yazikki bosluktaydim bahanesiyle az yuvalar yikilmadi günaha girmeyin evli oldugu halde eski sevgilisine tamda bosanma arefesinde mesaj atmasi niyetini belli eder boswerin cewap yazmayin

vallaha helal olsun böyle düsünen az kadin var ne yazikki bosluktaydim bahanesiyle az yuvalar yikilmadi günaha girmeyin evli oldugu halde eski sevgilisine tamda bosanma arefesinde mesaj atmasi niyetini belli eder boswerin cewap yazmayin
Tabiki ya en ufak ni msj olayı nerelere götürebilir.allah yanlış işlerden korusun evlenms barklanmis yolu acik olsun

L lifegoeson_ geçmiş tum konularına baktım ancak net birşey anlamadım

Son 4 ay içinde bi evlisin

Bi 9 aydir baba evindesin...

Bi boşandın...

Bı boşanma kararı aldin....

Net ve gerçek durumun nedir?

Nick değiştirmişsin, konuna yorum bile yapmıştım...

Bosanma asamasindaym neler yasadmm,artık önüme bakıyorumm boşanmayi bekliyorum 1 sene oldu ailemn evine geleli bakalm hayirlisyla bosanrm inş.

Ya da boslukta araniyor...
Sürekli ulaşmak istediği için bu tahmini yürüttüm
İlk defa kötüsünü düşünmek geçmedi içimden
Belki öyle de olabilir erkek milleti sonuçta

Ama aklı eski sevgilisinde kalan
Şahısla evli olan, o kadına üzüldüm bu hikayede
Ayakta uyutuluyor resmen yazık

Evet maalesef. Bir de evli oldugu kadina bunu yapiyorsa konu sahibi zaten boyle adama hic yazmamali. Belki de yazdigi sadece konu sahibi degildir....

Evet maalesef. Bir de evli oldugu kadina bunu yapiyorsa konu sahibi zaten boyle adama hic yazmamali. Belki de yazdigi sadece konu sahibi degildir....
Orası da muamma tabiki
Onu en iyi konu sahibi tanır

Yazık 1 kadını yarı yolda bırakmış
Diğerini bırakması da an meselesi

Eşide nasıl bir adamla evli haberi yok
Nasıl güvenmişse artık adam çok rahat gibine geldi

L lifegoeson_ benzerini yaşadım konum da var. 10 yıl önce o zaman üniversite döneminde beni aniden terkeden, sorun sende değil bende diyen, oysaki gerçek sebep olarak beni kendinden düşük görüp komplekse giren eski sevgilimle maalesef aynı kurumdayız ve bana yazdı defalarca. Merakımdan dinledim, ayrıldığımızdan beri ne yaşadıysa anlattı. Sonra beni yoklamaya başladı eşimle ilgili, çocuk vs sordu kendi bebeği olmuş. Benden istediği cevapları alamadı bıraktı. Ama ben ne gördüm biliyor musun? İyi ki olmamış bu adamla, evli ve yeni bebeği olmuş bir adam bunları yapıyor karakteri ortada. Konuştum merakımdan, niyetim belliydi Rabbim affetsin sonra da gerekli cevapları verip kestim. Yazamıyor da artık. Herşeyin hayırlısı, iyi ki olmamış bu adamla.

Onla konuşacağimi filan düşündü heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…