• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski flörtüm nişanlımın resimlerini beğeniyor sosyal medyada

denizliligenc1995

Umut dolu insanlarız
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2017
2.026
2.493
83
Herkese merhaba
7 ay sonra düğünüm olacak inşaAllah ama şöyle bir şey var. Nişanlımla tanışmadan önce flört ettiğim adam nişanlımla sosyal medyada arkadaş ve nişanlım ne paylaşırsa beğeniyor. nişanlımın telefonunu gizlice alıp engelleyesim geliyor bunun doğru olmadığını biliyorum ama ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Nişanlımın telefonunu alıp gizlice sileyim mi ne yapayım. Şimdiden yorum yapanlara teşekkür ederim 😊
Not. Arkadaş değiller tanışmıyorlar sadece ikisi de esnaf olduğu için birbirini ismen biliyorlar

Herkese merhaba
7 ay sonra düğünüm olacak inşaAllah ama şöyle bir şey var. Nişanlımla tanışmadan önce flört ettiğim adam nişanlımla sosyal medyada arkadaş ve nişanlım ne paylaşırsa beğeniyor. nişanlımın telefonunu gizlice alıp engelleyesim geliyor bunun doğru olmadığını biliyorum ama ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Nişanlımın telefonunu alıp gizlice sileyim mi ne yapayım. Şimdiden yorum yapanlara teşekkür ederim 😊
Not. Arkadaş değiller tanışmıyorlar sadece ikisi de esnaf olduğu için birbirini ismen biliyorlar
Nişanlına "Aşkım vallaha sen ilksin" demediysen, bence gizlice engellemek yerine bir ara konuşmuştuk haberin olsun geçen farkettim fotolarını beğenmiş hoşlanmadım durumdan diyebilirsin. Yani ben rahat biri olduğum için öyle derdim ondan sonra ister engeller ister arkadaş olur gerisi mühim değil bana kalırsa

Nişanlına "Aşkım vallaha sen ilksin" demediysen, bence gizlice engellemek yerine bir ara konuşmuştuk haberin olsun geçen farkettim fotolarını beğenmiş hoşlanmadım durumdan diyebilirsin. Yani ben rahat biri olduğum için öyle derdim ondan sonra ister engeller ister arkadaş olur gerisi mühim değil bana kalırsa
Lexa cıma katılıyorum demeye geldim :KK45:

Dizilerdeki gibi gizli kapaklı, sizi zora sokacak ya da tedirgin edecek şeyler yapmayın. Bir gün karşınızada görebilirsiniz eşinizin arkadaşı olarak ve o zaman daha zor olur. Bunda çekinecek bişey yok. Dürüstlük her zaman kazandırır.

Nisanlinizin haberi var mi eski sevgilinizle takiplestiginden?
Ya da eski sevgilinizin haberi var mi simdi nisanlinizla olan birlikteliginizden
Yurek mi yemis napmis onu anlamaya calisiyorum. Birbirlerinden haberleri yoksa soyleyin nisanliniza,silip silmemek ona kalsin

Ya hani bana yürüyen Bi çocuk vardı demiştim ya senden önce bu o. O yüzden engelle geçsin rahatsız edici geliyor bu tavrı diyebilirsin bence.

Bence rahatsız olmamanız gerek geçmişte yaşanmış birşey lafını ederseniz şüphe oluşabilir. O kişi de nişanlına Aa bu kız benim eski flörtüm diyecek kapasitesizlige sahip değilse boşver

Back
X