• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski flörtüm nişanlımın resimlerini beğeniyor sosyal medyada

Valla iletisimleri yoksa engellemem engellenenlerde gorurse sorun.silerim direk. Esnaflar neticede eski flort durumuna cok da medeni bakacagini sanmiyorum gidip bilerek mi yapiyo bu deyip agzini burnunu da kirabilir.sil direk,soyleme bisi.o sildi sanar

Herkese merhaba
7 ay sonra düğünüm olacak inşaAllah ama şöyle bir şey var. Nişanlımla tanışmadan önce flört ettiğim adam nişanlımla sosyal medyada arkadaş ve nişanlım ne paylaşırsa beğeniyor. nişanlımın telefonunu gizlice alıp engelleyesim geliyor bunun doğru olmadığını biliyorum ama ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Nişanlımın telefonunu alıp gizlice sileyim mi ne yapayım. Şimdiden yorum yapanlara teşekkür ederim 😊
Not. Arkadaş değiller tanışmıyorlar sadece ikisi de esnaf olduğu için birbirini ismen biliyorlar
Bence engelle

Bence çok dillendirmeye gerek yok flortmus zaten sevgili degil.Soyle küçük citlativerin begenenlerde gördüm senden önce kısa muhabetimiz olmuştu diye gerisi hallollur bence

Nişanlına "Aşkım vallaha sen ilksin" demediysen, bence gizlice engellemek yerine bir ara konuşmuştuk haberin olsun geçen farkettim fotolarını beğenmiş hoşlanmadım durumdan diyebilirsin. Yani ben rahat biri olduğum için öyle derdim ondan sonra ister engeller ister arkadaş olur gerisi mühim değil bana kalırsa
Ah fionaaaa çiçeğimmmmm tam benim yazacaklarımı yazmış ve gitmişsin mapushanelere yorumlarını özleyeceğim tez gel .
-elime erkek eli değmedi.
-bak bunu ilk kez sana atıyorum :P
-ben bu duyguları daha önce hiç yaşamadım örneklerini de o ilk cümleye serpiştirip sana aşırı katılıyorum

Ah fionaaaa çiçeğimmmmm tam benim yazacaklarımı yazmış ve gitmişsin mapushanelere yorumlarını özleyeceğim tez gel .
-elime erkek eli değmedi.
-bak bunu ilk kez sana atıyorum :p
-ben bu duyguları daha önce hiç yaşamadım örneklerini de o ilk cümleye serpiştirip sana aşırı katılıyorum
-ilk defa öpüşeceğim için cok heyecanliyim.
Ergenlik yıllarımda benim de salakça söylemlerim vardı. İyiki büyümüşüm :kızgın:

Back
X