• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski flörtüm silip tekrar ekliyor amacı nedir?

size olta atıyor , yemliyor o yüzden .. hala arkasından sizin unutamadığınızı görmeyi umup egosunu şişirmeye devam etmek istiyor.. boşta kaldıysa şimdilik takılacak yer arıyor vb...
en iyisi uzak durmak

size olta atıyor , yemliyor o yüzden .. hala arkasından sizin unutamadığınızı görmeyi umup egosunu şişirmeye devam etmek istiyor.. boşta kaldıysa şimdilik takılacak yer arıyor vb...
en iyisi uzak durmak
Güzel tespit🙏🏻 ama sevgilisi var. Eğer kızı çok sevseydi beni engeller di. Yaptığı iğrenc bişey o ayrı konu ama sevgilisi olduğu halde eski flörte yazmak dq ne biliyim… aramızda çok fazla bişey geçmedi

Merhabalar

Eski flörtüm beni snapchatten silip tekrak ekliyo sevgilisi olduğu halde.

dün mesela sabah tekrar ekledi ve akşam sildi?

Sali yine ekledi ama yarim saat sonra sildi?

Sizce neden yapıyor bunu? Ve biraz yazıştık ve en son yazdığına cevap vermedim ondan sonra başladı bu olaylar.
kabul etme sende dikkatini çekmeye çalışıyor :D yada engelle

Yooo ben egleniyorum sonucta sevgilsii aldatan o ayrica geri bile yazmadim 😅
O öyle düşünmüyor ama :işsiz: ben istek atayım nasıl olsa kabul ediyor canım sıkılınca siler yine eklerim kafasında. Ayrıca snapchat mi kaldı ya hshdfhdsfhdsfkg

Merhabalar

Sizce neden yapıyor bunu? Ve biraz yazıştık ve en son yazdığına cevap vermedim ondan sonra başladı bu olaylar.
Dikkat çekmek için

Merhabalar

Snapchat te engelleme yokmu?

Merhabalar

Seninle konuşmak istiyor vazgeciyor ve dikkatini çekmek istiyor

Seninle konuşmak istiyor vazgeciyor ve dikkatini çekmek istiyor
Dikkat çekmek
Kendini unutturmamak
Kafanı karıştırmak
Hepsini de başarmış.Bize erkeklerin yüzeysel olduğu düz olduğu öğretildi ama çok yanlış.Çakal gibiler ilişkiler konusunda.Bununda kaynağı çok fazla ilişkileri olması muhtemelen.

Back
X