- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.332
- 198
4 eylule kadar suresi var bekleTerazi burcu olduğum halde Venüs bi bana retro yapmadı yaMilletin eski flörtleri kapıda kuyruk
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 eylule kadar suresi var bekleTerazi burcu olduğum halde Venüs bi bana retro yapmadı yaMilletin eski flörtleri kapıda kuyruk
![]()
Görüşüyorum mu yazdım?Sevgilisi olan, hayatında biri olan biriyle görüşmeniz sizce hoş mu?
Güzel tespitsize olta atıyor , yemliyor o yüzden .. hala arkasından sizin unutamadığınızı görmeyi umup egosunu şişirmeye devam etmek istiyor.. boşta kaldıysa şimdilik takılacak yer arıyor vb...
en iyisi uzak durmak
Görüşüyorum mu yazdım?
Tatlım biz burda kendisini tanımayan insanlarız. Sabaha kadar bile tartışsak %100 bilemeyiz, "neden"ini ancak kendisi net söyler. Madem engellememekte ısrarcısın, kendisine sor niye bize soruyorsun????Ne yapmam gerek diye sormadim neden yapiyor diye sordum![]()
kabul etme sende dikkatini çekmeye çalışıyorMerhabalar
Eski flörtüm beni snapchatten silip tekrak ekliyo sevgilisi olduğu halde.
dün mesela sabah tekrar ekledi ve akşam sildi?
Sali yine ekledi ama yarim saat sonra sildi?
Sizce neden yapıyor bunu? Ve biraz yazıştık ve en son yazdığına cevap vermedim ondan sonra başladı bu olaylar.
O öyle düşünmüyor amaYooo ben egleniyorum sonucta sevgilsii aldatan o ayrica geri bile yazmadim![]()
Dikkat çekmek içinMerhabalar
Sizce neden yapıyor bunu? Ve biraz yazıştık ve en son yazdığına cevap vermedim ondan sonra başladı bu olaylar.
Snapchat te engelleme yokmu?Merhabalar
Ne duymak istiyorsun peki? Söyle de onu yazalım.Retrodan önce yazdi![]()
Seninle konuşmak istiyor vazgeciyor ve dikkatini çekmek istiyorMerhabalar
Dikkat çekmekSeninle konuşmak istiyor vazgeciyor ve dikkatini çekmek istiyor