merhaba. 1 aydır flört ettiğim biri vardı ben onu çok seviyordum hatta ilk ben açıldım ona zamanla tanıyalım birbirimizi falan dedik ama yüz yüze çok iyiyken uzaklaşınca ilgisizdi el ele geziyorduk ama sevgilim diyemiyordu her gün buluşuyorduk. Bir ara çok kötü tartıştık yanından çıktım gittim beni aradı akşama kadar buluşalım dedi tamam dedim arkadaşı yanındaydı çocuk gibi onu aracı getirmişti aramızı düzeltsin diye çocukla tanıştık ara buluculuk yaptı falan biz barıştık aradan 1 hafta geçti bu gene aynı yüz yüze iyi uzaklaşınca soğuk ve ilgisiz. Haliyle bende bu durumdan rahatsız oldum söyledim biz gene tartıştık yeter dedim ciddi ilişkiye hazır değilim belki bilmiyorum falan diyince bitirdim. Ama sosyal medyadan beni engellemesini istedim çok sevdiğimi hala biliyor ve ben dolup sana yazarım seni kırarım buna engel ol beni engelle dedim kır küfret bağır çağır dedi hayır bu benim tarzım değil biraz konuştuk engelledi. Bende kafamda bitirdim. Bizim konuşmayı kestiğimiz gün ortak arkadaşı aradı benim yanımda olduğunu bile bile, sonra konuşuruz dedi kapattı. Sonrada biz ayrıldık benim hatam dürüst olmaktı falan demiş ki alakası yokta neyse. Konu kapandı o gün. Aradan 2 gün geçti bi mesaj gelmiş bana ama kullanıcı mesajı geri aldığı için göremedim kimdi. Ondan sonra da o ara bulan arkadaşı istek atmış bana kabul ettim bende attım isteği silmiş takibi çekmiş. Bu arada ben hala engelliyim onda. Amaç ne?