Ağlama ya hiçbir sorun yokAksine hic laf sokmadim, icime icime agliyorum dunden beri
Siz o yıllarda nasıldınız, şimdi nasılsınız?
Aynı mısınız?
Ev işi çocuk vs içinde meşgul olan gergin bir kadın mısınız mesela?
Kendinize bakın yüzü gülen şen şakrak bir insan mısınız yoksa sürekli beklenti içinde olan, memnuniyetsiz biri misiniz?
Ne yansıtırsanız onu görürsünüz.
Bi adam işkolik bi profil çiziyorsa evde vakit geçirmek istemiyordur...muhtemelen evde tartısma vardır..ornekler hep oyle
Kuruntu yapıyordunuz bence yıllar önce sorumluluğu azdır dert yoktur şimdi herkes geçim derdinde hiç uzmryin kendinizi eşiniz sizle evlenmiş.Merhabalar,
Dun esimin annesiyle eski fotograf ve videolari karistirdik saatlerce, cok guzeldi..
Sonra kayinpederin 50 yas dogum gununu izlerken esim ve eski kiz arkadasi cikti ortaya, gencler yani biz tanismadan 3 yil once filan.. kiskanclik edip anne kapat demedim ses cikarmadim izledim.. annem de kapatalim demedi izleyecegim varmis iste..
normal aile arasi kutlama ama esim nasil sen sakrak, bakislari sevgi dolu.. simdi ise tam bir iskolik.
Sadece esimin bugunku tavirlarini dusundum, icim acidi..
Demek ki dedim gulebiliyormus..
Bu duyguyu nasil anlatsam.. kiskanclik degil ama yetersiz hissetmek mi dersiniz ne dersiniz bilmiyorum..
Eşim yabancı 11 yıllık evliyiz. Hoşgörü varsa gerisi geliyor. Ailesi çok iyidir çok severim.
Yabancı gibi gelmedi hiçbir zaman.
İlk yıllar o bana dilini ben ona Türkçeyi öğrettim çok güzeldi. Eğer iyi biriyse ortak noktada buluşurlar.
ağlayacak bir şey yok bence
kendinizden pay biçin mesela 10 sene once deli gibi mutlu oldugunuz seye bugunde ayni tepkiyi verebiliiyormusunuz?
yaşanmış bitmiş artik siz varsiniz belki size onun gibi bakmiyordur diyelim evliliginiz nasil bilmiyorum ama sizin icin cabaliyordur mesela şuan iyi bir gelecek için
benim ortaokulda bir platonik askim vardi onu gorunce kalbimle bagirsaklarim yer degisirdi bidaha kimseye oyle bir sey olmadi ama bu esimi sevmedigim anlamina gelmiyor mesela
Bazıları giderken bir insanı değiştirebiliyor, çok şey yaşadıysalar eşinin yıpranıp değişmesi normal, psikolojisi bozulmuştur
O zaman bekarmis bi de insan evlenince oyle heyecan sen sakrarklik pek kalmiyor.Mesela benim ilk esimle sevgililik donemindeki fotolari simdiki esim gorse kiskancliktan bir ay konusmaz.Halbuki eski esimi cok sevmiyordum sadece ilgisini sevyrdum bi de kucuktum o zaman hayat lay lay lomdu.
Burda baska hanımlar olsa kv bilerek mi izletti baslıgıyla konu acarlardı.Neyse bence takılmayın. Hayat sartları insanları degistiriyor. Size sevgisinden eminseniz kafaniza takip da hic dile getirmeyin. Lavaboya filan gitseydiniz keske izlemeseydiniz.
Kızla, şen şakrak oluşunun bir alakası olduğunu sanmıyorum. Bence daha çok yaşla, artan sorumluluklarla alakası var. 20'li yaşlarda yaşadığım ilişkilerde çok daha cıvık, enerjik, neşe saçan bir yapım vardı. Şimdi iki çocuklu, evli, 30'lu yaşlarda bir kadınım. Mutluyum, huzurluyum ama eskisi kadar neşe saçmıyorum, iş kovalamaktan zamanım yok. =) Kızla olan zamanlarına içerlemenize gerek yok. O yaşlarda karşısına çıkan siz olsaydınız, sizinle de öyle olurdu. Ha şuan ki ilgisi, sevgisini göstermeleri size yeterli gelmiyorsa, bu ayrı bir sorundur. Geçmişe takılı kalmadan, bugünkü şartlar içinde değerlendirerek çözmeye çalışmalısınız.
Peki başka insanlara karşı nasıl esin?
Yani zannetmem kiz evlenip coluk cocuga karismistir artik, bikac kere oyle kulagima geldi.kıza karsı bırseyler mı hıssedıyor kı hayla benım esım olsa evet ılk kıskandırmak ıcın ızletır bıraz sonra kapatın gıtsın bu ne der yanı neden kapattırmamısta ızlemıs ve sıze ılgı gostermıyor
Hayat insanı değiştiriyor. Geçenlerde eşimle olan 3 yıl önceki yazışmalarımı okudum. O kadar neşeli espiriliymişim ki... Hala birlikteyiz. Hala onu çok seviyorum ama değişmişim. Artık daha zor gülüyorum. Daha az kahkaha atıyorum.
Sizi çok samimi buldum. Hisleriniz hemen geçti bana. Lütfen kendinizi üzmeyin. Sizinle ilgili bir durum değildir. Hepimiz değişiyoruz. Yüklerimiz artıyor. Hayatı algılama biçimimiz değişiyor.
Hic evli ile bekar bir olur mu?
Ana baba evinde yasiyor,sorumluluk yok,o gun isten ciksa "len kerata" der gecerler, kimseye borcu yok,harci yok... adina duzenlenmis faturalar,bankada imzalanmis krediler ,kira kontrati yok, hayatin daha en basinda olmanin vermis oldugu bir umut var, iste yoruluyor,aksamlari dinleniyor...
O gülmesin de kim gülsün?
Kim ne derse desin evlilik insani çökertiyor. Mutluyu da mutsuzu da.
sahsen 30 yasinda bekar kadin ile 30 yasinda evli kadini bir bakista anlarim ben. Erkekleri cok anlayamam , bazilari gamsiz oldugu icin cok belli edemiyor kendni:)
Hic takilmayin ya...belki de evde eşinizle tanismadan 3 sene onceki bir videonuz olsa sizin de gozleriniz daha işil işildir. Zaman,insanlari yoruyor...
Cok tesekkur ederim
Buraya yazinca kafam biraz daha rahatladi, desteginiz icin tesekkur ederim sagolun
ben konuyu yanlıs anlamısım canım evlılık ınsana bır agırlık koyuyuor belkı bu yuzdendır esınle konus bır sorunu mu var sorYani zannetmem kiz evlenip coluk cocuga karismistir artik, bikac kere oyle kulagima geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?