- 3 Kasım 2014
- 295
- 398
- 73
- Konu Sahibi masaldenizindekucuksal
-
kacarcasina gitti ve korkudan yanasabilecegini sanmiyorum :)Artik nasil dolmussaniz ona karsi..sonrasinda uzamasin bu olay
beni her turlu kepazelikle sucladi, aileme hakaretler etti, kiskanclikla yedi bitirdi evliligimi, tabi sunepe kardesinin dur dememesiyle... oyle bir haketti ki asagilik dusuk kadin... o yuzden kaca kaca gitti zaten, deli deliyi gorunce sopasini saklarmjs, karakteri olsa zaten ya yapmaz yada arkasinda durur... kuyrugunu kistirip gittiay sen çok yaşa e mi...!! çok güldüm başlığı gürünce ve kafayı gömdüm deyince..!!
diğer konularını okumadım ama sessiz bir insan olarak ben de bazen bu raddeye gelebiliyorum ama kendimi tutarım.
o nedenle seni az-çok anlayabiliyorum.. gerçekten ne dereceye gelmişsen artık, kafa olayı kaçınılmaz olmuş..!!
yine de nedenini merak etmedim diyemeyeceğim.. ne dedi de böyle yaptın, çok özel değilse.?
yok canim saglam caktim ama iyiyim sukur :)Ilk düşündüğüm şey ; caniniz acimadi mi kafa atinca?
nayir :)kafa atınca canın acıdı mı merak ettim
E o ne yapti sonra ne oldu?yanlis okumadiniz ...
sakinligiyle, tartismadan kacinan yapisiyla bilinen ben, bunu yaptim... zerre kadar da pisman degilim...
karsilastik ve gelip utanmadan suclarcasina konusmaya basladi... bosanma sebeplerimizin basini onun yalanlari, oyunlari, namusuma atilan iftiralari ceker... arsizca gelip beni sucladi, sinirlerim oylesine lackalasmis ki, tek kelime etmeden yakasindan tutup kendime cekip kafayi gomdum... parcalayacaktim ama engel oldular...
insanlikla bi yere ulasamamis birinin isyaniydi sanirim bu...
yumusak atin ciftesi pek olurmus, gormus oldum...
hepinizin intikamiydi, gorumce magdurlari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?