- 20 Ağustos 2014
- 337
- 410
- 333
- Konu Sahibi masaldenizindekucuksal
-
wowwowwow helal bre pehlivanyanlis okumadiniz ...
sakinligiyle, tartismadan kacinan yapisiyla bilinen ben, bunu yaptim... zerre kadar da pisman degilim...
karsilastik ve gelip utanmadan suclarcasina konusmaya basladi... bosanma sebeplerimizin basini onun yalanlari, oyunlari, namusuma atilan iftiralari ceker... arsizca gelip beni sucladi, sinirlerim oylesine lackalasmis ki, tek kelime etmeden yakasindan tutup kendime cekip kafayi gomdum... parcalayacaktim ama engel oldular...
insanlikla bi yere ulasamamis birinin isyaniydi sanirim bu...
yumusak atin ciftesi pek olurmus, gormus oldum...
hepinizin intikamiydi, gorumce magdurlari :)
kafa atınca canın acıdı mı merak ettim
eserimin sonucunu goremedim ama o arsiz ozguveni yerini dehset ve korkuya birakinca cok iyi oldu...Süpersin yalnız, bayıldım bu özgüvene..
O değil de.. Genele bakınca artık kadınlar saç-baş yolmak yerine, erkekler gibi tekme-yumruk dalmaya başladılar..?
Hayra delalet eder mi bu durum bilemedim?
Ben de bazen, dalarım filan derim ama hiç icraate geçirmek kısmet olmadı daha..
Bu arada, kızın gözü filan morardı mı? Ne yaptı?
yanlis okumadiniz ...
sakinligiyle, tartismadan kacinan yapisiyla bilinen ben, bunu yaptim... zerre kadar da pisman degilim...
karsilastik ve gelip utanmadan suclarcasina konusmaya basladi... bosanma sebeplerimizin basini onun yalanlari, oyunlari, namusuma atilan iftiralari ceker... arsizca gelip beni sucladi, sinirlerim oylesine lackalasmis ki, tek kelime etmeden yakasindan tutup kendime cekip kafayi gomdum... parcalayacaktim ama engel oldular...
hic sanmiyorum... yaptiklari dokulurse is yerine filan rezil ederim diye korkar...eski eşi doldurup üstüne salmasa iyi
Canım yaaa kafana yazık olmuş.yanlis okumadiniz ...
değerdiCanım yaaa kafana yazık olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?