eski gorumceye kafa attim!

E o ne yapti sonra ne oldu?
insanlar kostu o cirlayinca, yuzumde donuk bi ifade vardi sanirim... kaldirdilar bunu, kaca kaca saya saya gitti karaktersiz dusuk kadin... gucu yetse daha neler yapardi ama bu kez gercekten korktu, gozunde gordum... ben de istifimi bozmadan yuruyup gittim... sogukkanli katil gibi hissettim yururken, bi rahatlik bi umursamazlik...

yok canim saglam caktim ama iyiyim sukur :)

Süpersin yalnız, bayıldım bu özgüvene..
O değil de.. Genele bakınca artık kadınlar saç-baş yolmak yerine, erkekler gibi tekme-yumruk dalmaya başladılar..?
Hayra delalet eder mi bu durum bilemedim?
Ben de bazen, dalarım filan derim ama hiç icraate geçirmek kısmet olmadı daha..
Bu arada, kızın gözü filan morardı mı? Ne yaptı?

a bebeğiiiiiim

Ay yuzumu guldurdunuz ya Allahta sizi guldursun:)

Kafana kurban

deli kuvveti derler ya işte o zaman adam öldürürsün gayet sogukkanlı gidersin öyle şiddeti tasvip etmem ama sizinki baya haketmiş sanırım

Neden kafa Çocukken lisede falan kavgalarım olmıştu ama kırk yıl düşünsem kafa atmak aklıma gelmez.ben saç yolmayı tercih ederdim.
tabi şuan hiç bi meselenin o raddeye gelmesine izin vermem ama o kavgalarımı hatırladıkça bile küçük olmama rağmen böyle bi saçmalığı neden yapmışım diyorum.ama en azından o kavgaları ettiğim kişilerle aramda bi sorun yok şuan hala arkadaşız.rahatladıysan iyi yapmışsın.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…