- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi masaldenizindekucuksal
-
aynennelerrr nelerr tutuyormuşuz içimizde
herkesin içinde bir fight club var
Bende rüyamda geçirdim bir iki tane rüyamda bile güzeldi ben gebeyim görümcem bana diorki hamilesin ya ağbim bakalım kimlerle birlikte şimdi 2.yapıyosun onu kaçırırsın elinden unut falan diohepimiz hayalen tekme tokat dovduk birilerini su konu vesilesiyle
Delimi ne kadın ya
yanlis okumadiniz ...
sakinligiyle, tartismadan kacinan yapisiyla bilinen ben, bunu yaptim... zerre kadar da pisman degilim...
karsilastik ve gelip utanmadan suclarcasina konusmaya basladi... bosanma sebeplerimizin basini onun yalanlari, oyunlari, namusuma atilan iftiralari ceker... arsizca gelip beni sucladi, sinirlerim oylesine lackalasmis ki, tek kelime etmeden yakasindan tutup kendime cekip kafayi gomdum... parcalayacaktim ama engel oldular...
onlarin gozunde insanlikla bi yere ulasamamis birinin patlamasiydi sanirim bu...
yumusak atin ciftesi pek olurmus, gormus oldum...
hepinizin intikamiydi, gorumce magdurlari :)
ben de ruyamda dovmustum bi kez, gercek kadar iyiydi, hincimi aldimBende rüyamda geçirdim bir iki tane rüyamda bile güzeldi ben gebeyim görümcem bana diorki hamilesin ya ağbim bakalım kimlerle birlikte şimdi 2.yapıyosun onu kaçırırsın elinden unut falan dio
görümcem yok ama benim bile bir içim rahatladı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?