- 20 Eylül 2012
- 22.045
- 88.814
- 798
- Konu Sahibi masaldenizindekucuksal
-
aile gibi candan davransalar eşimesonucta ailesi iste.. farkinda da olsa ne yapabilir, madem ezdirmiyo.. bu onemli.. biz istiyoruz ki biz gbi tepki versin.. ama bu beklenti genelde husranla sonuclanmaya mahkumdur..
degismezlerki.. sen esinle iyi olup onlara laf vermemeye bak insaAllah..aile gibi candan davransalar eşime
hiç üzülmem buduruma takmam ama eşime karşıda saygı sevgi göremiyorum ben onlarda ben kendi kardeşlerime canımı veririm onlarda abana ama bunlarda bir çekememzlik söz konusu
degismezlerki.. sen esinle iyi olup onlara laf vermemeye bak insaAllah..
olmadi masaldenizi'ni cagir, caksin bi okkali
iyi geceler canim :)........... sen çok yaşa emi.......evet çok iyi fikir .yaşasın masaldeniz
(iyigeceler buarada)
bekarken filan bana da sorulsa, hemen 'ayy ben karsiyim siddete, asla yapmam!' derdim galiba... heyhat! nasil da degisiyor insan...aynen katiliyorum.. once delirtirler, sonra da bu deli derler.. hangi kadin ister su hale dusmek, erkek gibi birini dovmek?! ben direkt 'kimbilir ne yapip bu hale getirdiler kizi' derdim.. deli mi, tak etmese sunu yapsin.. sustuklari buyumus icinde, sonrasi malum..
amin, insaallah.. tesekkurler...Siddete sonuna kadar karsiyim ancak sizi bu duruma kolay getirmemisler anlasilan.
Yasadiklariniz icin uzuldum, umarim guzel bir hayata sahip olursunuz bundan sonra.
ohoooooo beni buralarin kulhanbeyi yaptinizdegismezlerki.. sen esinle iyi olup onlara laf vermemeye bak insaAllah..
olmadi masaldenizi'ni cagir, caksin bi okkali
öldürme, bi kafa herseyi cozerhay kafana saglik.keske bide birde benim meymenetsiz gorumcelere ben gecire bilsem o kafayi.kardeslerini cekerken bana dedikleri sen iyi cekiyosun bunu bosandim arkamdam orda burda soyledikleri or...b yaziklar olsun ona hic beklemezdik.olunmu oldurunmu
ellerine sağlıkyanlis okumadiniz ...
sakinligiyle, tartismadan kacinan yapisiyla bilinen ben, bunu yaptim... zerre kadar da pisman degilim...
karsilastik ve gelip utanmadan suclarcasina konusmaya basladi... bosanma sebeplerimizin basini onun yalanlari, oyunlari, namusuma atilan iftiralari ceker... arsizca gelip beni sucladi, sinirlerim oylesine lackalasmis ki, tek kelime etmeden yakasindan tutup kendime cekip kafayi gomdum... parcalayacaktim ama engel oldular...
insanlikla bi yere ulasamamis birinin kalleslere karsi patlamasiydi sanirim bu...
yumusak atin ciftesi pek olurmus, gormus oldum...
hepinizin intikamiydi, gorumce magdurlari :)
boyleleri zaten kadin degil şirret..Böyle kadına şiddeti destekliyorum ...onun iletişim tarzıda bu kendine gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?