Eski günleri özlemek

Anchoress

Müzmin münzevi
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
665
567
323
36
Arkadaşlar ben yaklaşık beş yıldır evliyim. Eşimle ilk tanıştığımız günlerdeki o heyecanı o kadar özlüyorum ki. Tatlı telaşlar, midende kelebeklerin ucusmasi, ilk elimi tuttuğu andaki o tuhaf ama hoş elektrik, göz göze dakikalarca bakışmak vs... sayısız ilkler yaşamak...
Simdi hayatımızda heyecan kalmadı. Her şey bir rutine bağlandı. İş ev çocuk... birşeyler yapmaya çabalıyorum aslında. Beş yıl önceki gibi olmasa da yine biraz heyecan olamaz mı yine? Eşimle konuştuğumda bunlar o döneme ait şeylerdi diyor. Oysa ben yine onun eli i tuttuğumda gözlerine baktığımda icimin titremesini istiyorum. Sevgim mi azaldı bilmiyorum. Film dizi izlerken böyle sahnelerde ağlıyorum. Sonra kendime kızıyorum bu kadar mı muhtacım diye.
Sizlere sorum şu; bu normal mi? Hayatımıza o heyecanı tekrar nasıl getirebilirim? Böyle tekdüze evlilik bazen gerçekten üzüyor beni

Suan da esinden memnun oldugun zamanlari dusunup sukret.Emin ol daha iyi hissedeceksin.Heyecandan daha guzel bir duygu bence huzur. :)

Tabiki ilk heyecanlar gibi olmasa da bazi yenilikler deneyebilirsiniz.

Bazen düşünüyorum, eşimle hergün görüşsek biz de sıkılırdık diye ama sanırım araya biraz özlem girmesi gerekiyor. Ben ne zaman eşimle 2 ay bir arada dursam kanka ya dönüyoruz. Ne zaman 1 aylık veya 2 3 aylık göreve gitse döndüğünde karşılamaya gidiyorum, gemiyi uzaktan gördüğümde kalbim güm güm atıyor sanki sevgili gibi ama 1 hafta geçince yine kankalıga devam :) Sanırım uzaklık lazım bazı şeyleri yitirmemek için, kıymet bilmek için

Çocuklar biraz büyümeye başlayınca o monotonluktan biraz çıkılıyor aslında ... Ama ilk günlerdeki o heyecan gelmez tabiki niye gelsin 7/24 birlikte olduğum adama :KK14:

Suan da esinden memnun oldugun zamanlari dusunup sukret.Emin ol daha iyi hissedeceksin.Heyecandan daha guzel bir duygu bence huzur. :)

Tabiki ilk heyecanlar gibi olmasa da bazi yenilikler deneyebilirsiniz.
Huzur güzel şey haklısın. Sanırım bizim unuttuğumuz şey birbirimize artık hiç güzel sözler söylemiyoruz. Sadece iki iyi ev arkadaşıyız.

İlk heyecanlar, ilk heyecan olarak kalıyor, çocukla beraber başka bir boyuta geçiyor evlilik ama eş olarak birbirimizi unutmayıp küçük jestler, güzel sözler söylemek, akşamları çocuk uyuduktan sonra yarım saat de olsa bir kahve içip muhabbet etmek önemli.

Bunu esinizden beklemeden sizde yapabilirsiniz ilk etapta, eğer bu tarz şeylere çok uzak yapıda biri değilse karşılık verecektir.

İlk heyecanlar, ilk heyecan olarak kalıyor, çocukla beraber başka bir boyuta geçiyor evlilik ama eş olarak birbirimizi unutmayıp küçük jestler, güzel sözler söylemek, akşamları çocuk uyuduktan sonra yarım saat de olsa bir kahve içip muhabbet etmek önemli.

Bunu esinizden beklemeden sizde yapabilirsiniz ilk etapta, eğer bu tarz şeylere çok uzak yapıda biri değilse karşılık verecektir.
Daha dün bu dediğini yaptım.kizim uyuduktan sonra yanına oturdum. Eski günlerimizi özlediğimden bahsettim. Başımı omzuna yasladım. Biraz da duygulandım. Ben anlatırken onun da birşeyler söylemesini bekledim. Ne bileyim..onunsa tek söylediği aile fertlerinin dertleri...

Gelmez bence o zamanlar.. belki cinsellik daha iyi olur yasadikca yaptikca proflasirsin baginiz guclenebilir bu sayede.. ama kelebek melebek gecmis zaman olur ya:))

İsteğiniz çok utopik bence. Bizim de 5 yıl olacak ve düşünüyorum şimdi 5 yıldır devamlı öpüyorum adamı, ilk öpücüğün heyecanı nasıl olacak ki devamlı? Bırak 5 yılı 2. öpüğün heyecanı bile ilkinden farklı olabilir. :KK70: adı üstünde İLK.

Bilmem kaç yıldır ilk günün heyecanı bitmedi vs diyenler uyduruyor net. Nasıl acılarımızı ilk günkü gibi yaşayamıyorsak, diğer hislerimiz de ilk gün gibi olmaz ama bu bittiği anlamına gelmez, eşim eskisinden bile daha cok sevdıgını söylüyor ama tabi ki ilk görüşmemizdeki heyecan olmayacak. Sohbet etmek, iltifat almak veya etmek, eşine baktıgında cekici bulmak, onu çook sevıyor olmak için ilk günün heyecanına da gerek yok zaten. Heyean istiyorsanız arada ikinize özel kücük haftasonu kaçamakları organize edeceksınız bilmiyorum sever miiniz.ama değişiklik oluyor :).D
Bi de ayrı kalmak ve buluşmayı beklemek heyecan katıyor. 1 hafta fılan iş için gittiğinde şiirler fılan yazmaya baslıyor
.D
Tekrar ilk heyecan duygularnı ben de yasamak isterdim tabi ama ona odaklanmayın bence .

Sizin eşinizin içi geçmiş. Yapabiliyorsanız evden gidin tabi çocuğu bırakıp gidin çok küçük değilse. Sizi büyük bir heyecan ve özlemle karşılayacak; beklentilerinizi de merakla dinleyip yapmaya çalışacaktır.(Ama unutmayın bu geçicidir)
Eşinizle tatile çıkın. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır, derler.
İlgisini çekebilecek sürprizler hazırlayın. Kişiden kişiye değişsede bu durum. Uzmanların dediğine göre erkekler se..kse çok düşkün. Acaba fantazileri üzerine mi oynasanız. Belki dikkatini çeker.
Maalesef yine de olmuyorsa kendinizi mutlu hisseddcek bir uğraş bulun. Yoksa o mutsuz dünyadan çıkamazsınız

İsteğiniz çok utopik bence. Bizim de 5 yıl olacak ve düşünüyorum şimdi 5 yıldır devamlı öpüyorum adamı, ilk öpücüğün heyecanı nasıl olacak ki devamlı? Bırak 5 yılı 2. öpüğün heyecanı bile ilkinden farklı olabilir. :KK70: adı üstünde İLK.

Bilmem kaç yıldır ilk günün heyecanı bitmedi vs diyenler uyduruyor net. Nasıl acılarımızı ilk günkü gibi yaşayamıyorsak, diğer hislerimiz de ilk gün gibi olmaz ama bu bittiği anlamına gelmez, eşim eskisinden bile daha cok sevdıgını söylüyor ama tabi ki ilk görüşmemizdeki heyecan olmayacak. Sohbet etmek, iltifat almak veya etmek, eşine baktıgında cekici bulmak, onu çook sevıyor olmak için ilk günün heyecanına da gerek yok zaten. Heyean istiyorsanız arada ikinize özel kücük haftasonu kaçamakları organize edeceksınız bilmiyorum sever miiniz.ama değişiklik oluyor :).D
Bi de ayrı kalmak ve buluşmayı beklemek heyecan katıyor. 1 hafta fılan iş için gittiğinde şiirler fılan yazmaya baslıyor
.D
Tekrar ilk heyecan duygularnı ben de yasamak isterdim tabi ama ona odaklanmayın bence .
Nihayet realist biri surda😂 Kocama ilk gunku gibi asigim diyenler var.. bu neyin kaffasidir bende merak ediyorum. Ne yeyip ne icer bu adamlar bilmek lazim😂

Arkadaşlar ben yaklaşık beş yıldır evliyim. Eşimle ilk tanıştığımız günlerdeki o heyecanı o kadar özlüyorum ki. Tatlı telaşlar, midende kelebeklerin ucusmasi, ilk elimi tuttuğu andaki o tuhaf ama hoş elektrik, göz göze dakikalarca bakışmak vs... sayısız ilkler yaşamak...
Simdi hayatımızda heyecan kalmadı. Her şey bir rutine bağlandı. İş ev çocuk... birşeyler yapmaya çabalıyorum aslında. Beş yıl önceki gibi olmasa da yine biraz heyecan olamaz mı yine? Eşimle konuştuğumda bunlar o döneme ait şeylerdi diyor. Oysa ben yine onun eli i tuttuğumda gözlerine baktığımda icimin titremesini istiyorum. Sevgim mi azaldı bilmiyorum. Film dizi izlerken böyle sahnelerde ağlıyorum. Sonra kendime kızıyorum bu kadar mı muhtacım diye.
Sizlere sorum şu; bu normal mi? Hayatımıza o heyecanı tekrar nasıl getirebilirim? Böyle tekdüze evlilik bazen gerçekten üzüyor beni
5 sene evlilikte kritik dönemmiş. Her 5 yilda bir insan evliligini sorguluyor sanırım:)) Biz de eşimle aynı durumdayız. Ilk zamanlara göre daha iyiyim. Hafta sonu beraber vakit geçirdik iyi geldi. Birlikte diziye basladık. Kiz uyuduktan sonra izliyoruz. Ya o ya ben uyuyakaliyiruz ama birlikte bir seye baslamak bile güzel. O heyecan tekrar gelir mi fikrim yok fakat ara ara sürprizler yapmak karşindakini mutlu ediyor. Eski fotograflara bakip anilari tazeleyebilirsiniz. Imkaniniz varsa tanistiginiz yerde oturup cocuklara tanisma hikayenizi anlatırken tekrardan bir seyler içebilirsiniz.

Bende 5 yıldır evliyim. İlk zamanlarımız dediğiniz gibiydi. Şimdi o heyecanlar yok elbette ama huzur ve mutluluk var. Ki daha 1 ay önce arkadaşımın nikahına sonrasında bir kaç kare poz çektirmek istedikleri için fotoğrafçısına gittim. Orada arkadaşım ve eşinin davranışları o kadar çocukça geldiki bana, sonra döndüm 5 yıl önceme baktım. Aynısıydım. Eksiğim yoktu o çocukça hareketlerden belki fazlam bile vardı. Yani herşey zamanında güzel ve özel. Huzurunuzun keyfini çıkartın.

lütfen hayal dünyasından çıkıp, gerçek dünyaya dönün...valla bıktı erkekler, kadınların bu peri masalı hayat isteklerinden...kimin aşkı bir ömür sürmüşki, sizinki sürsün...aşk biter, yerine sevgi geçer...hayat o kadar zorlaştıki, millette romantiklik yapacak halmi kaldı...kendinizi hayattaki başka konulara odaklayın, kendinizi geliştirecek şeyler yapın, hobiler edinin...hiç düşündünüzmü acaba, eşiniz nasıl bir kadın görmek ister karşısında...

Seversin kavusamazsin adı aşk olur, demiş şair. Flört heyecanını hiçbir şey geri getirmez. İlk günkü gibi büyük aşkla bağlıyız diyenler de ne bileyim biraz şey... Ama yine de oturup tamamen kankaliga bağlamanın da anlamı yok. Gerçi bilmiyorum eşim artık erkek muhabbetinde anlatılacak fıkralar anlatıyor bana galiba Kocamın asker arkadaşı oldum yanlışlıkla işin garibi hoşuma da gidiyor :KK53:

Daha dün bu dediğini yaptım.kizim uyuduktan sonra yanına oturdum. Eski günlerimizi özlediğimden bahsettim. Başımı omzuna yasladım. Biraz da duygulandım. Ben anlatırken onun da birşeyler söylemesini bekledim. Ne bileyim..onunsa tek söylediği aile fertlerinin dertleri...

Erkekler bu konuda biraz duyarsız. Ama yapıları bu. Ben eşime "ahh ne güzel şunları şunları yapmıştık" diyorum, benim için unutulmaz anları hatırlamıyor bile. Doğalarında yok

Regl donemimdeyim belki de ondan bu duygusallık. Yapı olarak da hassasımdır zaten. Belki çok beklentiye giriyorum bilmiyorum. Babamın vefatından sonra içimdeki duygusal boşluğu birseylerle doldurmaya çalışıyorum işte.

Back
X