Eski günleri özlemek

Arkadaşlar ben yaklaşık beş yıldır evliyim. Eşimle ilk tanıştığımız günlerdeki o heyecanı o kadar özlüyorum ki. Tatlı telaşlar, midende kelebeklerin ucusmasi, ilk elimi tuttuğu andaki o tuhaf ama hoş elektrik, göz göze dakikalarca bakışmak vs... sayısız ilkler yaşamak...
Simdi hayatımızda heyecan kalmadı. Her şey bir rutine bağlandı. İş ev çocuk... birşeyler yapmaya çabalıyorum aslında. Beş yıl önceki gibi olmasa da yine biraz heyecan olamaz mı yine? Eşimle konuştuğumda bunlar o döneme ait şeylerdi diyor. Oysa ben yine onun eli i tuttuğumda gözlerine baktığımda icimin titremesini istiyorum. Sevgim mi azaldı bilmiyorum. Film dizi izlerken böyle sahnelerde ağlıyorum. Sonra kendime kızıyorum bu kadar mı muhtacım diye.
Sizlere sorum şu; bu normal mi? Hayatımıza o heyecanı tekrar nasıl getirebilirim? Böyle tekdüze evlilik bazen gerçekten üzüyor beni
Su an duygularıma tercüman olmuşsun bu yazdıklarınla. O kadar hissettim ki duygularını okurken. Napalim huzurumuz yerinde olsun gerisi halledilir yani umarım halledilir. Şimdi kilo aldım o zamanlar balık etli gayet güzeldim şimdi kiloluyum o zaman daha ozguvenliydim. Bir de bunun hasreti var bende. O hallerine dönmek istiyorum.

Regl donemimdeyim belki de ondan bu duygusallık. Yapı olarak da hassasımdır zaten. Belki çok beklentiye giriyorum bilmiyorum. Babamın vefatından sonra içimdeki duygusal boşluğu birseylerle doldurmaya çalışıyorum işte.
Kendinizle doldurun, beklenti hep yorar insanı....

KUZUM ben 2 yılı geçti evleneli . ama toplamda 8 yıldır beraberiz. aynı heycan olmasada esım benı sevıyor benonu her ısten gelınce opucukler ıtıfatlar havada ucuyor . bazen guzel elbıse gıyınıp kocamı dansa kaldırım bazen özel sofralar hazrılarım boyle seyler deneyın

KUZUM ben 2 yılı geçti evleneli . ama toplamda 8 yıldır beraberiz. aynı heycan olmasada esım benı sevıyor benonu her ısten gelınce opucukler ıtıfatlar havada ucuyor . bazen guzel elbıse gıyınıp kocamı dansa kaldırım bazen özel sofralar hazrılarım boyle seyler deneyın
Bizde bunlar hiç olmaz. Tek beklediğim bir iki güzel söz ondan. Ama söylemez. Davranışlarla belli etmeyi tercih eder

Back
X