Saç Rengi ve Saç Boyama eski haline döndürmek

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
29
yaşım 21
21 yaşıma kadar sacımı sayısızca boyamışımdır .
Artık dip boya vs olayından cok sıkıldım .
eski sacımı geri istiyorum nasıl eski sacıma dönerim .
sacımı yaklaşık 2 aydır boyatmıyorum sacım gögüs hisasındaydı ama ben sacımı kestirmek istedim ve dün omuz üstümde kestim ?
şimdi nasıl kurtulurum bu boyadan ?? fikir verin

kozmetik ürünleri satan mağazalarda boya akıtıcılar var diye biliyorum . alın bir deneyin madem.

Eski saç ne renkti şuan ne renk?
Kendi saçınız koyu renkse, o renge boyayın bir kez tümünü, sonra bırakın doğal rengiyle uzasın.

Kendi saç renginiz her neyse o renk boya alıp tamamını boyayabilirsiniz. Bir müddet sonra biraz akacaktır, ama en azından daha tek renge dönük gözükecektir.

Mayonez sür saçına 30-35 dakika beklet yıka.Haftada 1-2defa yap,boya akacak saçından.Hem saşların da yıpranmamış olur.Daha sonra ister doğal uzatırsın,uzadıkça ucunu kesersin,ya da kendi doğal rengine boyarsın.

Ben kendi rengine yakin bir renk boyuyorum,unutuyorum sonra boyadigimi, bir bakıyorum kendi rengine dönmüş:KK70:ama zamn zamanda kestir ki çabuk uzasin saclarin

Sarıysa zaten saçından akıtamazsın yani akıtayım alttan siyah saçım çıksın dersen öyle birşey yok tabiki :KK51: saçını açtırdın siyah kısımları yokettin anca siyaha boyarsın yavaş yavaş kestire kestire kurtulursun ;)

Back
X