- 18 Ekim 2015
- 311
- 109
- 103
- Konu Sahibi sonsuzakadars
-
6 yıl öncesinden kalan hediye bu ve şimdi karşıma çıkınca ister istemez çok şaşırdımYok cnm bnm senlik durum yok.
Diğet kıza iliştirmiş.
Kendi karakteri(!)
Kızı önemsememiş. Sana aldıgı hediyeyi resmen saklamş bigün uygun ortam olursa boşa gtmesin bari diye. Sen kenndni kötü hssetme cnm bnm6 yıl öncesinden kalan hediye bu ve şimdi karşıma çıkınca ister istemez çok şaşırdım
Bence söylememiştir ki niye söylesin kiKiz saygisizlik ben olsam ck zoruma godersi eski sevgilisinin hediyesini bana vermis diye
Çok değişik bi duygu yaşıyorum aslındaKızı önemsememiş. Sana aldıgı hediyeyi resmen saklamş bigün uygun ortam olursa boşa gtmesin bari diye. Sen kenndni kötü hssetme cnm bnm
Çok ekonomik adam yav djndjf hediyeleri geri dönüşümlü kullanıyor. Alınmayın bu arada biraz gülün diye söyledim. :) Bence hiçbir sevgilisine saygısı yok bu adamın, üzerinde düşünmeye, stalklamaya falan değmez.
Aynen
Okuzun teki
Ama hesapli bir okuz, 6 yil hediye mi saklanir yahu
Karsimdaki bana eski sevgilisinin iade ettigi hediyeyi verse bogazindan asagi tiparim herhalde
Maddi durumu iyi saklamasını gerektiren bi durum yokAynen
Okuzun teki
Ama hesapli bir okuz, 6 yil hediye mi saklanir yahu
Karsimdaki bana eski sevgilisinin iade ettigi hediyeyi verse bogazindan asagi tiparim herhalde
Ağlarken güldürdünüz beni :)Çok ekonomik adam yav djndjf hediyeleri geri dönüşümlü kullanıyor. Alınmayın bu arada biraz gülün diye söyledim. :) Bence hiçbir sevgilisine saygısı yok bu adamın, üzerinde düşünmeye, stalklamaya falan değmez.
Ya diğer arkadaşa da cvp verdim parasından değil ondan eminimDuysam kesin ben de teperdim. Adamın nasıl içine oturduysa verdiği para, bir sonrakine verir hediyeden yırtarım diye yıllarca saklamış. Böyle cimrilik görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?