Eski hediyeler

sonsuzakadars

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
311
109
103
Arkadaşlar eski sevgilimin hediyelerini geri vermiştim
Ayrılalı yıllar oluyor
İşte o hediyelerden birini şimdiki sevgilisinde gördüm tesadüf eseri şok oldum
Hediyeyemi saygısı Yok bana mı o kişiye mi anlayamadım
Sizce?
Hediye ise ( takı)

Onlar sana alınmış sen iade etmişsin senin değil teknik olarak
Hoş bir davranışta değil birinin adına aldığın şeyi başkasına vermek
Olaya nereden bakılırsa değişebilecek bir olay
Boşverin gitsin güle güle kullansın

Hediyeyi geri vermemeliydin.
Eski sevgilin sana aldığı takıyı kendisi takamayacağına göre bir şekilde değerlendirmiş olan bu.ya satacaktı ya da birine verecekti.

Pişman değilim geri verdiğim için ama insan da bi düşünüyor tabiki
Bencede güle güle kullansın da ben adamdaki tavrı anlamak istedim o kadar
Sizinde fikirlerinizi merak ettim

6 yıl öncesinden kalan hediye bu ve şimdi karşıma çıkınca ister istemez çok şaşırdım
Kızı önemsememiş. Sana aldıgı hediyeyi resmen saklamş bigün uygun ortam olursa boşa gtmesin bari diye. Sen kenndni kötü hssetme cnm bnm

Kızı önemsememiş. Sana aldıgı hediyeyi resmen saklamş bigün uygun ortam olursa boşa gtmesin bari diye. Sen kenndni kötü hssetme cnm bnm
Çok değişik bi duygu yaşıyorum aslında
Saklamış bunca yıl
Sevgilisi var ve vermiş hediyeyi
Tuhaf oldum
Güzel yorumun için teşekkürler

Çok ekonomik adam yav djndjf hediyeleri geri dönüşümlü kullanıyor. Alınmayın bu arada biraz gülün diye söyledim. :) Bence hiçbir sevgilisine saygısı yok bu adamın, üzerinde düşünmeye, stalklamaya falan değmez.

Aynen
Okuzun teki
Ama hesapli bir okuz, 6 yil hediye mi saklanir yahu
Karsimdaki bana eski sevgilisinin iade ettigi hediyeyi verse bogazindan asagi tiparim herhalde

Aynen
Okuzun teki
Karsimdaki bana eski sevgilisinin iade ettigi hediyeyi verse bogazindan asagi tiparim herhalde

Duysam kesin ben de teperdim. Adamın nasıl içine oturduysa verdiği para, bir sonrakine verir hediyeden yırtarım diye yıllarca saklamış. Böyle cimrilik görmedim.

Aynen
Okuzun teki
Maddi durumu iyi saklamasını gerektiren bi durum yok
O yüzden de düşündürdü yani

Ağlarken güldürdünüz beni :)
O sadece kendisini seviyor sanırm

Duysam kesin ben de teperdim. Adamın nasıl içine oturduysa verdiği para, bir sonrakine verir hediyeden yırtarım diye yıllarca saklamış. Böyle cimrilik görmedim.
Ya diğer arkadaşa da cvp verdim parasından değil ondan eminim
Diğer yaptığı şeyler yanında bi takı hiç bişey onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…