- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi sonsuzakadars
-
Ağlarken güldürdünüz beni :)
O sadece kendisini seviyor sanırm
Ya diğer arkadaşa da cvp verdim parasından değil ondan eminim
Diğer yaptığı şeyler yanında bi takı hiç bişey onun için
Fotoğrafı görünce bende kendimi yerine koydum ve başkasının kolyesini taktığımı bilmemek çok kötü olurdu sanırımbelki her sevgilisine vermiştir geri vere vere onlar da saklamış olmuştur
ay ama iğrenç kız için başkasının taktığı kolye
Fotoğrafı görünce bende kendimi yerine koydum ve başkasının kolyesini taktığımı bilmemek çok kötü olurdu sanırım
Güzel duranların için teşekkürlerAaa kuzucum niye ağlıyorsun? Bir gram gözyaşına değecek biri değil, kurtulmuşum bu pinti heriften diye sevinmen lazım. Umarım karşına bol bol seveceğin ve sevileceğin insanlar çıkar. Kendini hiç üzdüğüne değmez, bu pinti herife mi kaldın sanki.
Benden sonra bi o kişi oldu başka sevgilisi olmadıadam öküzmüş işte kurtulduğuna dua et
peki bişi dicem ya o kolye senden önce başkasına verildiyse :)
Benden sonra bi o kişi oldu başka sevgilisi olmadı
(Ortak arkadaşlarımız var ordan biliyorum )
Ne güzel şeyler yazıyorsunuz sağolunSevinin ki karşınıza çıkarmış Rabbim ,nasıl bir kişilikteymiş öğrenmiş oldunuz, yanlız hediyeyi nesil'den nesile akratacak bu gidişle antika gibi değerlenecek yıllarca :) kızmayın yorumuma lütfen ,gözyaşlarınızı silin iyi ki bitmiş deyin...
Orasını bilmiyorum işte :))peki senden önce?
adam harbi kirli çıkıymış. 6 sene hey maşşallah.
Orasını bilmiyorum işte :))
Ayy hiç düşünmemiştim
Rica ederim ,bazı kişiler olur ya dalga geçiyor diye atarlanır o yüzden belirtme ihtiyacı duydum . :)Ne güzel şeyler yazıyorsunuz sağolun
Kızmadım hiç aksine gülümsettiniz
Sizlerin desteği iyi geliyor bana :)
Yuhaaa yaniBenim iş arkadaşımın eski nişanlısı, arkadaşıma evlenme teklifi ettiği tektaşı şimdiki karısına takmış mesela. Erkekler böyle şeyler yapabiliyor.
İçimdeki ses çek bi mesaj diyo hanımefendiye ! Diye ama değer mi tartışılır
geri verdiğiniz hediyeyi 'bu burada dursun elbet birine veririm' düşüncesi ile saklamış belli ki6 yıl öncesinden kalan hediye bu ve şimdi karşıma çıkınca ister istemez çok şaşırdım
Yapmaya kalsa yapardım çoktan ama o kadar canımı yaktı ki ne düşündükleri umrumda bile değil diyorum bazenYapma sakın, kıskandığını zanneder. Sana siz sevgiliyken eski sevgilisinden öyle bir mesaj gelse hemen inanır mıydın yoksa "Aaa delinin zoruna bak beni stalklamış iftira atıyor" mu derdin? Boşver artık, yoluna bak sen. İleride harcadığın zamana üzüleceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?